Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2976, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Rubīns: "Sausas sajūtas. Nav baigā prieka pirms vasaras"

Rubīns: "Sausas sajūtas. Nav baigā prieka pirms vasaras"
Kristiāns Rubīns. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Šodien no Tamperes atvadījusies Latvijas hokeja izlase, kas pasaules čempionāta apakšgrupas beidzamajā spēlē ar 0:1 piekāpās Zviedrijai. Komandu turnīra vidū papildināja aizsargs Kristiāns Rubīns, kurš sarunā ar portālu Sportacentrs.com pauda, ka īsto ritmu noķēris vien pēdējos divos mačos.

"Domāju, spēle bija ļoti laba. Vajadzēja nedaudz ātrāk sākt spēlēt tā pret viņiem. Domāju, ja būtu šādi iznākuši pret čehiem, arī tur būtu cits rezultāts," pauda Kristiāns Rubīns, kurš turnīra noslēdzošajā spēlē laukumā pavadīja 15:40 minūtes. Trešajā periodā viņa spēles laiks atpalika tikai no Jāņa Jaka.

"Zinājām, ko no zviedriem sagaidīt, bet – šodien gājām un spēlējām savu, nevis domājām par to, ko darīs viņu. Protams, ir stratēģijas, kur jāpielāgojas, bet – centāmies darīt savu darbu," pauda Rubīns.

"Momenti mums bija. Žēl… Vajadzēja salauzt pretinieku vārtsargu – vienu iemestu, varbūt pēc tam iekristu vēl. Nevarējām dabūt iekšā. Momenti sākās jau no pirmā perioda, bija arī vairākumi. Momenti bija, realizācijas nebija," teica aizsargs.

Ja iepriekšējos pasaules čempionātos Rubīns spēlēja kreisā aizsarga pozīcijā, tad Tamperē viņš labprāt iejutās arī labajā malā. "Pirmajā spēlē gāju tad ar Soču, tad ar Kuldu. Pa kreisi, pa labi. Vienojāmies, ka iešu pa labi. Lielas starpības nav – jutos tīri labi. Protams, žēl, ka viss tā beidzās."

"Skumīgas sajūtas. Tomēr viss… Sausas sajūtas. Nav baigā prieka pirms vasaras," teica Rubīns. Viņš atzīmēja, ka pēc pievienošanās Latvijas izlasei bija nepieciešams laiks, lai iejustos un aklimatizētos. "Pret angļiem beidzot normāli biju izgulējies. Pret čehiem un austriešiem fiziski gāja diezgan smagi, bija bezspēks. Pret angļiem jau atvērās kājas."

Noderīgas saites:

Jaunumi
Spēļu kelendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
Izspēles kārtība
KSENUKAI prognožu spēle


, 2022-05-24 19:17, pirms 2 gadiem
šodien gājām un spēlējām savu, nevis domājām par to, ko darīs viņu.
Interesanti uzrakstits
Teodors Bļugers. Foto: Pittsburgh Penguins
37

Bļugers trešo reizi atzīts par Latvijas gada labāko hokejistu

Laikraksts "Latvijas Avīze" piekto reizi veicis žurnālistu, treneru, funkcionāru un ekspertu balsojumu par gada labāko Latvijas hokejistu, un Pitsburgas "Penguins" uzbrucējs Teodors Bļugers tajā triumfējis otro gadu pēc kārtas un trešo reizi kopumā.
Edgars Buncis (pa labi). Foto: LHF
9

Buncis: ''Uz Ziemassvētkiem hokeja līdzjutēji varēs iepriecināt tuviniekus''

LETA. 2023.gada pasaules hokeja čempionāta Latvijas organizatoriskās komitejas vadītājs Edgars Buncis piektdien apstiprināja, ka tirdzniecība uz atsevišķām pasaules čempionāta spēlēm, kas tiks aizvadītas Rīgā, sāksies ātrāk nekā tas tika plānots.
Elvis Merzļikins. Foto: Romāns Kokšarovs/F64
42

Merzļikins: "Pirms PČ izlasē centos izveidot ķīmiju, bet daži par to pat nepateica paldies"

Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonai gatavošanos turpina Latvijas izlases vārtsargs Elvis Merzļikins, kurš intervijā medijam MVP dalījās pārdomās par to, kāpēc maijā notikušais pasaules čempionāts izvērties tik nesekmīgs.