Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2968, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Kalns

Piedalies VIRŠI PČ 2021 hokeja skaitļu spēlē (3.kārta)!

Sportacentrs.com sadarbībā ar VIRŠI piedāvā prognožu konkursu, kas veltīts 2021. gada Pasaules čempionātam hokejā

Piedalīties spēlē
Konkursa kopvērtējums

Kas jādara, lai piedalītos konkursā?

Lai varētu piedalīties konkursā, Jums jābūt reģistrētam portāla Sportacentrs.com lietotājam. Ja neesat reģistrēts portāla lietotājs, spiediet ŠEIT, lai reģistrētos. Ja jums rodas problēmas ar reģistrēšanos, lūdzu, ziņojiet rakstot uz e-pastu sportacentrs@sportacentrs.com .

Kā norisināsies konkurss?

Konkurss norisināsies četrās kārtās, kuru rezultāti netiks summēti. Pirmā kārta norisināsies no 19. līdz 24. maijam, otrā kārta no 25. līdz 28. maijam, trešā no 29. maija līdz 1.jūnijam, bet noslēdzošā no 2. līdz 6. jūnijam. Katrā kārtā būs 10 jautājumi ar atbilžu variantiem. Jums jāizvēlas viena no piedāvātajām atbildēm. Ja tā būs pareiza – saņemsiet tik punktus, cik norādīts iekavās pie atbilžu varinta.

Piedalīties spēlē
Konkursa kopvērtējums

Kā noteiks uzvarētājus?

Pēc jautājumu atbildēšanas termiņa beigām tiks ierakstīti pareizie varianti un pārrēķināti lietotāju iegūtie punkti. Ja konkursa noslēgumā vairākiem dalībniekiem būs vienāds punktu skaits, tad augstāku vietu izcīnīs tas, kurš precīzāk atbildēs uz papildjautājumu. Svarīgi! Uz šīs spēles papildjautājumu – „ Ieraksti skaitli - kurā spēles sekundē tiks gūti pirmie vārti PČ mačā starp Latvijas un Vācijas komandām?” Jums jāatbild līdz ar atbildēm uz pirmajiem prognožu jautājumiem un šo atbildi nevarēsiet mainīt! Atbilde uz papildjautājumu ir obligāta – ja to nenorādīsiet, tad arī atbildes uz pamatjautājumiem netiek ieskaitītas! Tāpat obligāti ir jānorāda tālruņa numurs, lai varam ar jums sazināties uzvaras gadījumā. Ja arī papildjautājumu atbildes vairākiem dalībniekiem sakritīs, tad augstāku vietu ieņems tas, kurkurš ātrāk būs iesniedzis atbildes

Kādas ir balvas?

Trīs katras kārtas labākie prognozētāji saņems balvas no konkursa atbalstītāja VIRŠI. Lai veicas!

VietaBalva
1.vietaVirši dāvanu karte 30 eiro vērtībā
2.vietaĪpašā Virši kafijas paka 12 eiro vērtībā
3.vietaĪpašā Virši kafijas paka 12 eiro vērtībā

Piedalīties spēlē
Konkursa kopvērtējums

1. kārtas uzvarētāji

Vislabāk ar desmit jautājumiem galā tika lietotājs valduks, bet 2. un 3. vieta attiecīgi lietotājiem rreinis un stess48.
Viss kopvērtējums pieejams ŠEIT!
Apsveicam uzvarētājus, ar visiem sazināsimies pa norādīto tālruņa numuru, lai informētu par balvu saņemšanas kārtību!

2. kārtas uzvarētāji

2. kārtas uzvarētāji tiks nosaidroti pēc visu jautājumu atbildēšanas termiņa beigām – 29. maijā! Viss kopvērtējums būs pieejams ŠEIT!


, 2021-05-28 12:42, pirms 3 gadiem
Balvas vēl varēja piešķirt zirņus apostīt un sāli ielaizīt
, 2021-05-28 14:56, pirms 3 gadiem
norins rakstīja: Balvas vēl varēja piešķirt zirņus apostīt un sāli ielaizīt
Balvas tiešām grandiozas. Par parastu reklāmas banerīti bez visiem konkursiem viņi Celmiņam sapiķotu vairāk.
, 2021-05-28 23:32, pirms 3 gadiem
Swordsman rakstīja: Balvas tiešām grandiozas. Par parastu reklāmas banerīti bez visiem konkursiem viņi Celmiņam sapiķotu vairāk.
Pareizini balvas ar 4, jo kopā ir 4 kārtas. Nav daudz nav maz, ja negribas - nepiedalies.
, 2021-05-29 10:43, pirms 3 gadiem
marka3x3 rakstīja: Pareizini balvas ar 4, jo kopā ir 4 kārtas. Nav daudz nav maz, ja negribas - nepiedalies.
A ja es reklāmu sportacentrā 4 dienas ielikšu, tad maksāšu tikai par vienu, vai?
Nerunājot par to, ka pat parasta reklāma dienā izmaksā dārgāk, nekā viss šis konkursa balvu fonds kopā reizināts. Centīgajiem par piedalīšanos atmeta "zirņus paostīt", pārējais piķis - portālam