Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2943, Did:0, useCase: 3

Autors: Almants Poikāns

Eksperti vērtē Latvijas izlases sniegumu pasaules čempionātā

Eksperti vērtē Latvijas izlases sniegumu pasaules čempionātā
Bobs Hārtlijs uz Latvijas izlases soliņa. Foto: Toms Kalniņš/EPA/Scanpix

Latvijas hokeja izlasei savās mājās notiekošais pasaules čempionāts ir noslēdzies necilajā 11. vietā, kaut gan vēl pirms turnīra tika piesaukts maģiskais pusfināls. Kā vērtēt izlases sniegumu un vai turpināt sadarbību ar kanādiešu treneri Bobu Hārtliju, šādus jautājumus Sportacentrs.com uzdeva hokeja zinātājiem mediju pasaulē.

Kā vērtējat Latvijas izlases veikumu pasaules čempionātā?
Ulvis Brože, Sportacentrs.com hokeja apskatnieks
"Pirms turnīra uzstādīju latiņu – ja pasaules čempionātā mājās neiekļūstam ceturtdaļfinālā, tas ir neveiksmīgs. Tā arī ir, it īpaši, tagad redzot komandu salikumu pēc ceturtdaļfināliem. Uzskatu, ka šis ir neizmantotās iespējas gads. Mums turnīrā bija gados vecākā komanda, bija spēlētāji, kurus, manuprāt, vajadzēja paņemt uz izlasi, bet viņus nepaņēma. Vairākās spēlēs redzējām, ka mums pietrūka tieši ātruma. Tā pati Kazahstāna mūs uzvarēja ar brutālu spēku un ātrumu, neko jau viņi tādu neparādīja. Arī uzbrukumā nekas neizdevās. Kārtīga darvas karote medus mucā arī treneru virzienā. Vārtsargu jautājumam, lai arī izskatījās haotisks, neko īsti nepārmetu, bet sastāva izvēles, vairākums... Jā, var teikt, ka nebija izpildītāju, bet nav jau māksla paņemt Konoru Makdeividu un Sidniju Krosbiju un teikt viņiem: “Ejiet un metiet vārtos ripas!” Ja esat izlases treneri, jums ir jāmāk panākt, lai vairākums izdotos, un jāatrod īstā kombinācija. Tas pilnībā neizdevās – vairākumā tikai divi iemesti un vieni ielaisti vārti. Turklāt pirmo reizi vairāk nekā desmit gadu laikā neviens Latvijas izlases hokejists nespēja gūt vismaz piecus rezultativitātes punktus."

Gints Narogs, “Latvijas Avīzes” sporta žurnālists
Rezultāta ziņā neapmierinošs, jo nospraustais mērķis - ceturtdaļfināls - netika sasniegts. Līmenī bija tikai aizsardzība, bet uzbrukumā liela bēdu ieleja. Izlase čempionātam gatavojās pusotru mēnesi, teorētiski vajadzēja atrast saiknes un saspēlēties, taču tas neizdevās (ar četrām pārbaudes spēlēm pirms čempionāta bija daudz par maz). Par uzbrukuma impotenci vislabāk liecina vairākuma statistika – izmantotas divas iespējas no 24.

Toms Prāmnieks, “TV3 Sport” hokeja komentētājs
Ar (-) zīmi. Šī bija lieliska iespēja kvalificēties ceturtdaļfinālam, bet komanda demonstrēja nestabilu sniegumu visa čempionāta laikā.

Kā vērtējat šīs Latvijas izlases sastāva izvēli?
Ulvis Brože: "Kādreiz tā tiešām bija – ja spēlētājs brauc no AHL, viņu uzreiz ņēma izlasē. AHL – tā ir latiņa. Šosezon mums bija spēlētāji šajā līgā. Labi, viņi tur nebija zvaigznes, bet tas ir AHL. Piemēram, [izlases debitantam] Renāram Krastenbergam bija AHL līgums, bet viņš tur tā arī neuzspēlēja. Viņš tur netika pie teikšanas. Tikmēr mēs neņemam AHL spēlējošus hokejistus, kas, manuprāt, ir greizi. Es vēl saprastu, ja mums būtu pirmo maiņu hokejisti Zviedrijā, Šveicē, KHL, bet realitātē – cik tad mums ir to vadošo spēlētāju? Sastāva dziļumam AHL hokejisti noteikti būtu noderējuši, un tādiem ir jābūt izlasē. Nevajag arī teikt, ka viņi nepaspēja atbraukt vai nebija laika pārbaudīt. Ir 21. gadsimts, kas vēl ir jāpārbauda? Piemēram, Somijas izlase maija sākumā uzreiz nosauca 28 spēlētājus, kurus vēlas redzēt treniņnometnē. Viņiem nebija jāšķiro, ko vēlas un ko nevēlas iekļaut sastāvā. Tikmēr Latvijai bija mistiska pārbaude, kas jāiztur mēneša garumā. Spēlētāji no Ziemeļamerikas nekad tā neatbrauks. Tātad pa taisno esam gatavi ņemt tikai hokejistus no NHL?"

Gints Narogs: "Sastāva izvēle sevi neattaisnoja, taču pirms turnīra to bija grūti paredzēt, jo uz papīra viss izskatījās daudz cerīgāk. Uzsvara likšana uz pieredzējušajiem spēlētājiem izrādījās kļūda, jo vairāki no viņiem atsevišķos brīžos fiziski nevilka līdzi pretinieku ātrumiem. Gadi prasa savu... Latvijas hokeja izlasē jauno spēlētāju iesaistīšana treneriem parasti ir lielas zobu sāpes, jo no viņiem prasa rezultātu, tāpēc bieži vien viņi (arī Hārtlijs) izšķiras par labu pieredzei. Izņēmums, šķiet, bija Teds Nolans, kurš riskēja vairāk. Hārtlija mīnuss – viņš neņem sev nezināmus spēlētājus, tāpēc aiz borta palika Kārlis Čukste, bet Eduarda Tralmaka un Haralda Egles (visi šosezon spēlēja AHL) kandidatūras par īsti neizskanēja."

Toms Prāmnieks: "Sastāva izvēle bija optimāla no pieejamajiem spēlētājiem. Var diskutēt par atsevišķu hokejistu izvēli un atsevišķām spēlēm. Vairāk jautājumu ir par vārtsargu izvēli un rotācijas principiem."

Vai Bobam Hārtlijam jāturpina darbs pie izlases stūres arī pēc olimpisko spēļu cikla?
Ulvis Brože: "Nē, Hārtlijam nav jāturpina darbs. Šādi treneri hokejā nav mazums. Šāda tipa treneri vienā vietā parasti nenoturas desmit gadus. Viņu vēstījums ar laiku nodrilinās, triki vairs nedarbojas. Vari triku ar vienu un to pašu cilvēku izspēlēt divas reizes, bet trešajā viņš jau zina, kas tas ir. Mums ir jāmeklē cits speciālists."

Gints Narogs: "Ja vien Hārtlijs strādātu tikai ar izlasi, vēl varētu apsvērt, bet darba savienošana ar Omskas "Avangard" trenēšanu nav auglīga un pēc līguma beigām (pēc olimpiskajām spēlēm, ja Latvija tur tiks) abām pusēm būtu laiks šķirties. Lai arī Hārtlijs skaisti stāstīja, cik svarīga viņam ir Latvijas izlase, viņš nav robots un liela daļa emociju noteikti palika cīņā par Gagarina kausu. Noteikti pietrūka arī viņa labās rokas Žaka Klutjē. Modernajā hokejā nav daudz piemēru, ka ar izlasi kāds speciālists strādā ilgstoši, jo laiki, kad, piemēram, Ralfs Krīgers vairāk nekā desmit gadus vadīja Šveici, ir beigušies. Var just, ka Hārtlija darbā ar valstsvienību ir iestājusies zināma rutīna (cik var klausīties, ka viņš lepojas ar Latvijas izlases spēlētājiem?)."

Toms Prāmnieks: "Iespējams. Ar nosacījumu, ka tā būtu vienīgā darba vieta un būtu tandēms ar Žaku Klutjē. Protams, nepieciešama arī Hārtlija "pievienotā vērtība", semināri un citas lietas."

Kas būtu ideālais treneris pēc Hārtlija? Vietējais/ārzemnieks?
Ulvis Brože: "Domāju, tam ir jābūt ārzemniekam. Pirmajos gados pienesums no Hārtlija bija jūtams, bet ir pienācis dabiskais laiks, kad mainīt lietu kārtību. Redzam, ka jāmeklē treneris, kuram nav kluba. Ja ir klubs, varam redzēt, kādu iespaidu tas atstāj uz Latvijas izlasi. Zviedrija un Somija ir augošas hokeja valstis, domāju, šo valstu speciālisti krietni labāk pārzina latviešu dabu nekā treneri no Ziemeļamerikas. Es skatītos tajā virzienā.

Gints Narogs: "Ar Hārtlija piesaistīšanu trenera kvalitātes latiņa ir pacelta ļoti augstu, tāpēc, ja LHF domās par citu ziemeļamerikāni, zemāk to laist nevajadzētu. Tas gan prasa pamatīgus finansiālus līdzekļus, bet ar tiem federācijai nav spīdoši. Savukārt otrās šķiras ārzemnieku ņemt neredzu jēgu, tad labāk kādu no vietējiem speciālistiem. Izvēle būtu – Artis Ābols noteikti ir sasniedzis līmeni, lai trenētu izlašu līmenī kā galvenais, Leonīds Tambijevs ir treneris uzvarētājs, lai arī pagaidām ne augstākajā līmenī. Te gribu minēt Vācijas piemēru – paņēma 43 gadus veco somu Toni Sēderholmu, kura pieredze galvenā trenera amatā bija divas sezonas Vācijas otrajā līgā. Par ko nedēļas beigās cīnās vācieši, mēs visi zinām. Pieredzes trūkums augstākajā līmenī vēl nenozīmē, ka nevar vadīt izlasi, pieredzējušie speci bieži vien ir iesīkstējuši un netiek līdzi modernā hokeja tendencēm."

Toms Prāmnieks: "Gan/gan. Ja no vietējiem, tad loģiski piedāvāt Arti Ābolu, kurš visus šos gadus strādājis ar Bobu izlasē un tas varētu veidot pēctecību un sistēmu izlasē arī nākotnē. No ārzemniekiem - plašajā pasaulē ir daudz kandidātu."


, 2021-06-04 18:59, pirms 3 gadiem
Brože : "Šādi treneri hokejā nav mazums". Pareiz uz katra stūra var atrast NHL čempionu, KHL čempionu, Šveices čempionu, AHL čempionu. Pilns ar tādiem, kas visus iepriekš nosauktos kopā vēl izcīnījuši To, ka Hārtlija cikls ir beidzies (nu ok, izvilksim līdz OS) tas jā, bet nu nebūsim necienīgi.
, 2021-06-04 19:07, pirms 3 gadiem
Kas īsti ar Smirnovu bija?
, 2021-06-04 19:25, pirms 3 gadiem
Brože un Prāmnieks experti
, 2021-06-04 19:33, pirms 3 gadiem
kasens78 rakstīja: Kas īsti ar Smirnovu bija?
A kam bija jābūt???
, 2021-06-04 19:35, pirms 3 gadiem
eksperti jau novērtēja sniegumu sc komentāros
, 2021-06-04 19:37, pirms 3 gadiem
jāsauc atpakaļ indiānis
, 2021-06-04 20:37, pirms 3 gadiem
Lai vērtē speciālisti nākotnei
, 2021-06-04 20:55, pirms 3 gadiem
portal rakstīja: jāsauc atpakaļ indiānis
Oceola? Vinetū? Čingačguks Lielā Čūska? Nolans taču nav dzirdams pie hokeja pasaules skaņām, tad jau tikpat labi varētu mēģināt izsaukt Viktora Tihonova garu...
, 2021-06-04 20:55, pirms 3 gadiem
Godīgi sakot Hārtlijs, nav vēl visu pierādījis LV, šoreiz izskatījās cieņas pēc iedeva spēlēt čempī Miķelim- Dārziņam, Karsumam, Džeriņam, Indrašim, Sotniekam, Cibuļskim.

Bet mums ir čali kuri var vietā ielekt un domāms Hārtija sistēmā izskatītos diez gan solīdi (Tralmaks, Buncis, Egle, Čukste, Smons, Smirnovs, Ošenieks, Svanenbergs, Bērziņs (D), Razgals.

Un OSQ kvalifikācijā nav jāliek uzsvars uz pieredzi, bet gan 60 % (pieredzi) un 40 % (jauno talantīgo hokejistu piesaistei no nosauktā saraksta).
, 2021-06-04 20:56, pirms 3 gadiem
Buozhee ir tups churbans un slaists, tads zabaks sen zhurnalistikaa nav redzets. Ja precizi, kops namgejs vairs nekomente LM speles un neskribele par maksu
, 2021-06-04 21:07, pirms 3 gadiem
Piekrītu, slavenais Hārtlija faktors izskatījās bija tas vilka uz leju visu bildi šajā PČ. 11. vietu uzskatu, ka arī Daugaviņš trenera ampluā varētu sasniegt ar šo izlases modeli. Par šādu naudu, ko valsts maksā, Hārtlijam pie izlases stūres vairs nav jāatrodās, lai iet un ņemās savā Avangardā.
, 2021-06-04 21:11, pirms 3 gadiem
CIpulis teica, ka pietrûka publikas atbalsts, kas katrã spélé vidéji dod klãt vienu golu.
Bûtu ceturtdałfinãls, arî tiesneśi, ja jût publikas spiedienu iespaidojas.
Ne velti saka, mãjãs pat sienas palîdz, Latvijai tas nebija.
Publiku vajadzéja ielaist savlaicîgi, nepadodoties dažu cilvéku panikai, ka tas draud ar lielãm briesmãm!
, 2021-06-04 21:22, pirms 3 gadiem
Nav ko ekspertot, kā var kanādiešus play-off nelaist, ko Jūs, kanādieši paņem un krievus no aizokeāna (Bobrovski) pēc vienas spēles mājās aizsūta, kamēr citām izlasēm neviens tā klāt nebrauca...
, 2021-06-04 21:28, pirms 3 gadiem
Abrags rakstīja: A kam bija jābūt???
Pajauns centrs, kas spēlē Šveices NLA. Zinot kā mums ar centriem ir domāju čali varēja vismaz patestēt un 3-4 maiņai gan jau noderētu. Andresons tā pati opera tik tur liekas ka vienkārši nav "Ābola kadrs" tapēc arī netiek ņemts, bet tā vietā tiek ņemts kaut kāds Marenis no somu "Ž līgas". Vispār šogad bija laba iespēja tieši jaunos uz nākotni iespēlēt, jo pat pie teorētiski visiem zāģiem ta mēs tāpat nekur ārā šogad nelidotu, bet vismaz jaunie džeki būtu apburzijušies veču PČ. Tas būtu avanss un pluss nākotnē, kad visi dārziņi, daugaviņi un redlihi beigs spēlēt izlasē.... bet visiem letiņu alusfaniem jau vajadzēja šogad vienu -uzvaras un medaļas un hvz vēl ko tur un kur mēs beigām palikām... turpat kur parasti aiz 1/4 strīpas...
, 2021-06-04 21:32, pirms 3 gadiem
Cipa nevar būt objektīvs, jo divas trešdaļas no komandas ir viņa bijušie cīņu biedri. Tikpat labi varētu vainot gaisa mitrumu, saules aktivitāti vai zāles zaļumu. Protams, ka skatītāji dod papildu motivāciju, tomēr apstākļi visiem bija (ir) vienādi.
Sapnis par slaveno Latvijas hokeja līdzjutēju fenomenu, liekas, sen jau ir izsapņots. Baudīt Rīgas arēnā skanošo mūzikas trobeli un pilnīgi nebaudāmo bairīti var tikai ...
Nu paši pieliekat klāt.
, 2021-06-04 21:32, pirms 3 gadiem
Oi,tie super Experti.Citam Bobs novājējis,citam veiksme nestāv klāt.Kas tur Ulvim ar to Bobu?Norietējis?Atkosts?Lai vispirms tie pensionāri Cibuļskis,Dārziņš,Rēdlihs,Sotnieks nospēlē savu laiku maiņā piedienīgi.Patiesībā Boba uzstādīto plānu aizsardzībā komanda kaut cik izpildīja.Kāpēc neņēma jaunos?Tāpēc,ka jānomaina tā Hārtlija "palīgu"brigāde,kura neaicina jaunos,jo patreizējie ir paklausīgi čomi.Kad tad tos jaunos iespēlēs tajā izlasē?Domāju,kad treneros bija Bobs un Zirnis,sākās izaugsme,bet tad vietējie ģinamas sāka borzīt.Tur radās tā kļūda.Vārtsargu ne jau pats Bobs stellēja vārtos,bet gan Masalas un Jēpja ieteikums.Interesantu uzzināt no expertiem,vai uz OS kvalifikāciju tiks uzaicināti Amerikā spēlējošie latvieši?🤔 Gaidīsim un skatīsimies.
, 2021-06-04 21:34, pirms 3 gadiem
Tā kā sen jau bija zināms, ka šis būs pēdējais Hārtlija čempionāts, tad uz kādu jauno iespēlēšanu cerēt nevarēja. Visu gadu ņēmās ar Avangard, izlasei maz sekoja. Viņam vajadzēja pārbaudītas vērtības, kuri zin, ko viņš prasa.
, 2021-06-04 21:42, pirms 3 gadiem
Starp citu,nav jāmaina treneris,bet gan sastāvs un tā spēcīgi.Ja gadus 5-6 raudam,ka pietrūka punktiņš pēdējā spēlē,jo pietrūka veiksmes🤔 Tad to veiksmi Hārtlijam jāuznes uz laukuma,vai jābūt profiem savā amatā?Koe?🤔
, 2021-06-04 22:19, pirms 3 gadiem
A kam bija jābūt???
Nu es domāju trauma vai kas?
, 2021-06-04 22:36, pirms 3 gadiem
Ar divām uzvarām ir grūti cerēt iekļūt 1/4 finālā! Esam tur kur jābūt 10-14 vietai!Bija obligāti jāuzvar Kazahija un Norvēģija, bet tagad naturalizētie kazahi ir priekšā mums!Skumji
, 2021-06-04 22:57, pirms 3 gadiem
Jūs esat lohi ne eksperti un savu viedokli paturat savas tukshajas galvas
, 2021-06-04 23:44, pirms 3 gadiem
Ahmeds rakstīja: Jūs esat lohi ne eksperti un savu viedokli paturat savas tukshajas galvas
Nē, nē, tu esi lohs un vari paturēt savu viedokli pie sevis
, 2021-06-05 10:19, pirms 3 gadiem
Hārtlijam 100% jābeidz darbu ar izlasi, paldies viņam un visu labu, jauns etaps sākas ar izlases atjaunināšanu - paldies visiem vecajiem, bet tie pat klubā nevelk, kāda jēga bija viņus uz izlasi saukt, kaut gan čempis savās mājās lai takš tiek.
Jāiespēlē jaunie un vecie uzbrucēji pa 1-2 jāņem lai izglīto jaunos 3ā maiņā nevis ar domu ka viņi pēkšņi sāks vilkt.
, 2021-06-05 10:27, pirms 3 gadiem
Vienīgais ko no šī var saprast, ka Prāmnieks ir tups gailis kuram vispār nekāda viedokļa īsti nav.
, 2021-06-05 11:06, pirms 3 gadiem
als rakstīja: Pajauns centrs, kas spēlē Šveices NLA. Zinot kā mums ar centriem ir domāju čali varēja vismaz patestēt un 3-4 maiņai gan jau noderētu. Andresons tā pati opera tik tur liekas ka vienkārši nav "Ābola kadrs" tapēc arī netiek ņemts, bet tā vietā tiek ņemts kaut kāds Marenis no somu "Ž līgas". Vispār šogad bija laba iespēja tieši jaunos uz nākotni iespēlēt, jo pat pie teorētiski visiem zāģiem ta mēs tāpat nekur ārā šogad nelidotu, bet vismaz jaunie džeki būtu apburzijušies veču PČ. Tas būtu avanss un pluss nākotnē, kad visi dārziņi, daugaviņi un redlihi beigs spēlēt izlasē.... bet visiem letiņu alusfaniem jau vajadzēja šogad vienu -uzvaras un medaļas un hvz vēl ko tur un kur mēs beigām palikām... turpat kur parasti aiz 1/4 strīpas...
Marenis spēlē Zviedrijā nevis Somijā. Un Andersons? 27 gadu vecumā pirmā stabilā sezona NL par kuras kvalitāti liecina tas, ka nākamgad atgriezīsies SL. 7 punkti 50 mačos - es augstāk arī vērtētu Mareni. Nebūtu Covid, nespēlētu Ettan. Izlasē arī pieredzes vairāk, vecums viens - manuprāt tieši šo spēlētāju starpā loģiska izvēle. Jā es arī būtu gribējis redzētt vismaz pārbaudes mačos Smirnovu (tur gan patraucēja NL PO) un līdz čempim brīnījos, kāpēc malā ir Švānis. Viņu vieta bija Batņa un Bičevskis. Ja Bičevskis potenciāli bija labaks, kaut vai pieredzes un enerģijas dēļ - viņš beigās neko neparādīja un sēdeja malā. Batņa ir viens no PČ pozitīvajiem pārsteigumiem. Ja ne trauma, gan jau spēlētu visos mačos. Kur tad liksi to Smirnovu, jo īpaši bez nekādas pārbaudes? Un čempī slikti nospēlēja ne tikai vecie. Jā Daugava nospēlēja savam standartam ļoti vāji. Ro. Bukarts laukumā bija apmaldījies. Daļa veco aizsargu bja katastrofa. Miķelis cīņasspara ziņā bija viens no līderiem, pārējā ziņā gan, protams, tikai ēna no sevis. Karsums nospēlēja ok, Dārziņš beigās bija līderis. Bet ko parādīja SHL zvaigzne Ābols? Ko parādīja Rihards Bukarts? Arī gados jaunie aizsargi brīnumus rādīja vairāk sliktā nozīmē, kā pozitīvā. Jā, varēja dot spēlēt vairāk jaunajiem. Bet kā jau pirms čempja daudz kur vareja lasīt - daļai tas bija paldies par daudzajiem gadiem izlasē. Uz papīra sastāvs bija pietiekams vismaz top8. Un tie avansi izlasē neko negarantē.. Vai visādi Koba Jasi un Romanovski, pateicoties avansiem izlasē pēc tam bija monstri?
, 2021-06-05 12:33, pirms 3 gadiem
Hārtlijs treneris kas praktiski visu sasniedzis strādā ar sirdi un dvēseli lai turpina būs ok.Avangard galīgi netraucē profesionālim Ābols tiek ar visu galā uz priekšdienām redzu viņu galvenā trenera amatā!
, 2021-06-05 13:18, pirms 3 gadiem
Bobs bija labs,ja sogad uz cempi stipri saguris,bet komanda atkal slucejs un lupata -darzenis-ko var gribet-bet dazi puikas nocinijas godam,paldies-macies darzeni...
, 2021-06-05 14:15, pirms 3 gadiem
Vai man acis mežģās, vai kas, bet es kaut ko laikam nepareizi lasu - žurnālisti un eksperi? Kas tas pa cirku ir! Zirgam jāsmejas.
, 2021-06-05 14:25, pirms 3 gadiem
Vàjàkais Latvijas izlasé viennozìmìgi - Roberts Bukarts !
Bij tàda sajùta, ka cilvèks 3 gadus nav trenèjies !
A kas attiecas par treneriem- jàdod iespèja Harim Vìtoliņam. Bez Znaroka protams.
, 2021-06-05 14:27, pirms 3 gadiem
gaida vinoga rakstīja: Bobs bija labs,ja sogad uz cempi stipri saguris,bet komanda atkal slucejs un lupata -darzenis-ko var gribet-bet dazi puikas nocinijas godam,paldies-macies darzeni...
Dàrziņš starp citu bij rezultatìvàkais Latvijas izlasè!
A vot ko izdarìja Roberts Bukarts ?
0+0 !!!
, 2021-06-05 15:16, pirms 3 gadiem
Hārtlijs viennozīmīgi jāatlaiž! Nav jēgas no pārmaksāta ārzemnieka, ja pat Beresņeva vadībā izlases rezultāti bija labāki.
, 2021-06-05 17:18, pirms 3 gadiem
Ja negrib, lai treneris ilgi mokas pa Gagarina kausu, jāņem Zubovs. Viņš zinās Latvijas specifiku, būs pieradis neiemest, būs pieradis zaudēt. Nu, kā uzvarošs speciālists var trenēt Latvijas izlasi? Nekā!
, 2021-06-05 20:28, pirms 3 gadiem
Agrāk vai vēlāk izlasi trennēs Laviņš.
, 2021-06-05 20:53, pirms 3 gadiem
semerjaks rakstīja: Dàrziņš starp citu bij rezultatìvàkais Latvijas izlasè!
A vot ko izdarìja Roberts Bukarts ?
0+0 !!!
es runaju par atdevi laukuma...
, 2021-06-06 00:30, pirms 3 gadiem
Dīvāna eksperti. Vienīgais , kur pārmest Hārtlijam , ka nepaņēma uz čempi dažus jaunos
Roberts Pļāvējs. Foto: LHF
5

LHF ģenerālsekretārs Pļāvējs: ''Pēc čempionāta Rīgā palika rūgtuma sajūta''

LETA. Pēc 2021.gada pasaules čempionātā Rīgā rūgtuma sajūta palika ne tikai meistarsacīkšu organizētājiem, bet arī līdzjutējiem, intervijā ar aģentūru LETA atzina Latvijas Hokeja federācijas ģenerālsekretārs Roberts Pļāvējs.
Jaunais IIHF prezidents Liks Tardifs. Foto: Reuters/Scanpix
54

IIHF diskvalificē Krievijas un Baltkrievijas klubus un izlases

Starptautiskā hokeja federācija (IIHF) paziņojusi, ka tās padome pieņēmusi lēmumu diskvalificēt no visiem saviem turnīriem visas Krievijas un Baltkrievijas izlases un komandas, kā arī atņēmusi Krievijai 2023. gada junioru pasaules čempionāta rīkošanas tiesības. Savukārt pēc gada paredzētā pieaugušo pasaules čempionāta liktenis paziņojumā nav pieminēts.
Rodrigo Ābols. Foto: Örebro Hockey
8

Rodrigo Ābols: "Nebūtu pret, ja Hārtlijs turpinātu darbu ar izlasi"

Vienam no Latvijas vadošajiem hokeja uzbrucējiem Rodrigo Ābolam nebūtu iebildumu, ja kanādietis Bobs Hārtlijs turpinās vadīt nacionālo izlasi, podkāsta “Ārpus kadra” jaunākajā epizodē atklāja spēlētājs.