Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:697, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Atlaists Kazahstānas izlases galvenais treneris

Atlaists Kazahstānas izlases galvenais treneris
Andrejs Šajanovs
Foto: meta.kz

Kazahstānas hokeja federācija pieņēmusi lēmumu atlaist līdzšinējo izlases treneri Andreju Šajanovu kopā ar visiem saviem palīgiem pēc neveiksmīgi aizvadītā 2010.gada pasaules čempionāta Vācijā.

2010.gada pasaules čempionātu Kazahstāna aizvadīja ļoti neveiksmīgi. Izlase neizcīnīja nevienu uzvaru visa turnīra laikā un likumsakarīgi izkrita no A divīzijas un nākamgad jau atkal spēlēs B divīzijā.

Šodien Kazahstānas hokeja federācija, izvērtējot Kazahstānas izlases sniegumu, atlaidusi līdzšinējo izlases galveno treneri Andreju Šajanovu kopā ar visiem saviem palīgiem. Izlases sniegums likumsakarīgi vērtēts kā neapmierinošs. Pagaidām nav zināms, kas varētu ieņemt Šajanova vietu Kazahstānas izlases galvenā trenera amatā.

Andrejs Šajanovs tāpat šobrīd ir Kazahstānas hokeja komandas Astanas ''Barys'' galvenais treneris. ''Barys'', tāpat kā Rīgas ''Dinamo'', spēlē Kontinentālajā hokeja līgā.

Izmantotie resursi:
sports.kz


, 2010-06-10 22:39, pirms 14 gadiem
nu ja, pa cik Kazakhstānā lielākajai valsts daļai nav interneta iespējas, tad viņi tik tgd uzzināja čempionāta rezultātus un uzreiz rīkojās.
, 2010-06-10 22:47, pirms 14 gadiem
treneris nv ne pie kaa vainiigs , pati komanda nav tik laba un nespeej sasniegt taadus rezultaatus kaadus veeolas redzeet kazahstaanas hokeja federaacija Nav taadu speeleetaju,kas spej sasniegt kautko augstveertiigu .
, 2010-06-10 22:48, pirms 14 gadiem
Cakijs rakstīja: nu ja, pa cik Kazakhstānā lielākajai valsts daļai nav interneta iespējas, tad viņi tik tgd uzzināja čempionāta rezultātus un uzreiz rīkojās.
gallery.blogiem.lv

Tev izskatās pēc vietas, kur ir problēmas ar internetu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-06-10 23:14, pirms 14 gadiem
Kroks rakstīja: Ko var gribēt no cilvēka, kurš pat nezin kur tāda Kazahstāna atrodas!
pamēģini uztvert kā humoru, tā neko.
, 2010-06-10 23:29, pirms 14 gadiem
Šausmas !
, 2010-06-11 00:53, pirms 14 gadiem
Kroks rakstīja: Ko var gribēt no cilvēka, kurš pat nezin kur tāda Kazahstāna atrodas!
vovo

Krievijas dienvidos, blakus Mongolijai, Ķīnai , pie Kaspijas Jūras. Interneta pārklājums valstī [uz max teritoriju] 13% . Tas, ka lielākajās pilsētās bagātie sabūvē baigos torņus nenozīmē, ka visi tur ir bagāti. un es stipri šaubos vai stepēs un kalnos , kādā alā, sēž Kazahi pie ugunskura un netā lasa hokeja jaunumus.
, 2010-06-11 07:52, pirms 14 gadiem
Rezekne the best ~ rakstīja: treneris nv ne pie kaa vainiigs , pati komanda nav tik laba un nespeej sasniegt taadus rezultaatus kaadus veeolas redzeet kazahstaanas hokeja federaacija Nav taadu speeleetaju,kas spej sasniegt kautko augstveertiigu .
Nav spēlētāju labu ,dīvaini jo praktiski visa izlase pārstāvēja KHL un daži Kazahu klubus kuri vēl nesen spēlēja krievijas augstākajā līgā un bija tur līderi, bet ar visu to zaudēja visu te apņirgtajām Itālijas un Francijas līgu izlasēm.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-06-11 19:23, pirms 14 gadiem
coffijs rakstīja: Nav spēlētāju labu ,dīvaini jo praktiski visa izlase pārstāvēja KHL un daži Kazahu klubus kuri vēl nesen spēlēja krievijas augstākajā līgā un bija tur līderi, bet ar visu to zaudēja visu te apņirgtajām Itālijas un Francijas līgu izlasēm.
Tieši tā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Deniss Endrass
Foto: Reuters/Scanpix
33

Pasaules hokeja čempionāta MVP - Vācijas vārtsargs Endrass

Hokeja čempionāta simboliskajā izlasē iekļuvuši četru valstu pārstāvji, izņemot čempioni Čehiju. Par turnīra vērtīgāko hokejistu jeb MVP atzīts Vācijas vārtsargs Deniss Endrass.
Čehijas izlase
Foto: AP/Scanpix
870

Krievija gāzta, Čehija - pasaules čempione

Šodien Vācijā tika aizvadīts pasaules hokeja čempionāta finālmačs. Tajā Čehijas izlase ar 2:1 pārspēja pēdējo divu gadu čempioni Krieviju. Čehi kļuvuši par pasaules čempioniem pirmo reizi kopš 2005. gada.
Zviedri līksmo
Foto: AFP/Scanpix
65

Brīnumi tomēr nenotiek - bronza zviedriem

Pasaules čempionātā hokejā spēlē par bronzas medaļām Zviedrija ar 3:1 pieveica Vācijas izlasi, tomēr neļaujot mājniekiem izcīnīt medaļas. Divi vārti Jonasam Andersonam.