Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2950, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: NHL skaitliskajā vairākumā Girgensons rezultatīvs pirmoreiz kopš 2016. gada

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Bufalo "Sabres" latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons (#28) šonakt nopelnīja rezultatīvu piespēli (1:0) cīņā pret Ņujorkas "Rangers" - 4:5. Skaitliskajā vairākumā Girgensons pēdējoreiz punktu bija guvis 2016. gada 19. martā. Sezonas 17 spēlēs latvietis tagad sakrājis 8 (3+5) punktus, pakāpjoties uz septīto vietu "Sabres" rezultatīvāko uzbrucēju sarakstā.
Video: Timestamp Guy2.0 / NHL


, 2021-11-22 14:19, pirms 2 gadiem
ņemot vērā ka viņš nav punktu mašīna(tas nenozīmē ka viņš viņus nespēj krāt) tad ar šādiem viņa statiem domāju trenneris ir apmierināts,kā arī pats.
Lindijs Rafs. Foto: AP/Scanpix
6

"Sabres" galvenā trenera amatā atgriežas kluba rekordists Rafs

Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL komanda Bufalo "Sabres" par galveno treneri nolīgusi Lindiju Rafu, kurš klubu vadīja no 1997. līdz 2013. gadam.
Zemgus Girgensons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
139

Girgensons pasaules čempionātā nespēlēs arī šogad

Latvijas hokeja izlases ģenerālmenedžeris Rūdolfs Kalvītis portālam TVNet atklājis, ka Nacionālās hokeja līgas uzbrucējs Zemgus Girgensons valstsvienībai pasaules čempionātā nepalīdzēs.
Zemgus Girgensons. Foto: USA Sports Today/Scanpix
28

Girgensons 10. sezonu NHL noslēdz ar rezultatīvu piespēli un uzvaru Tampā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ar rezultatīvu piespēli atzīmējies Zemgus Girgensons. Viņš palīdzēja Bufalo "Sabres" viesos ar 4:2 pārspēt Tampabejas "Lightning". Latvietim šī bija 10. sezona NHL, kuras laikā viņš guva astoņus vārtus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles.