Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2950, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Girgensons otro sezonu pēc kārtas izpelnījies ''Sabres'' kapteiņa asistenta godu

Girgensons otro sezonu pēc kārtas izpelnījies ''Sabres'' kapteiņa asistenta godu
Zemgus Girgensons. Foto: Sean M. Haffey/AFP/Scanpix

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons otro Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonu pēc kārtas būs Bufalo ''Sabres'' kapteiņa asistents. Gaidāmajā sezonā C burtu uz formastērpa izpelnījies Kails Okposo.

Zemgus Girgensons otro sezonu pēc kārtas un trešo karjerā kopumā izpelnījies ''Sabres'' kapteiņa asistenta godu. Otrs kapteiņa asistents jaunajā sezonā būs 22 gadus zviedrs Rasmuss Dalīns

Girgensons kapteiņa asistenta godu izpelnījās arī savā pirmajā NHL sezonā (2013./2014.), toreiz gan esot viens no četriem asistentiem. Tāpat latvietim šādi pienākumi tika uzticēti pagājušajā sezonā, kad ''Sabres'' iztika bez kapteiņa, vienam no asistentiem esot arī Kailam Okposo, kurš jaunajā sezonā būs vienības kapteinis. Viņš bijis kapteiņa asistents iepriekšējās piecas sezonas.

Amerikānis ''Sabres'' rindās aizvadīs septīto sezonu, kas arī būs pēdējā pašreizējā līgumā.

Visu NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/sabres/news/buf...


, 2022-10-09 10:16, pirms 2 gadiem
Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.
, 2022-10-09 12:35, pirms 2 gadiem
Tikai spēlē patreiz ceturtajā maińā
, 2022-10-09 12:39, pirms 2 gadiem
Bēdīgi, ka vairāku gadu laikā no pārliecinoši pirmās vietas visas NHL zvaigžńu AllStar balsojumā tagad nolaidies līdz kluba-pastarīša ceturtajai maińai😒
, 2022-10-09 23:43, pirms 2 gadiem
Vēl jau var iekustināt to punktu krāšanu. Prasme spēlēt viņam ir.
Lindijs Rafs. Foto: AP/Scanpix
9

"Sabres" galvenā trenera amatā atgriežas kluba rekordists Rafs

Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL komanda Bufalo "Sabres" par galveno treneri nolīgusi Lindiju Rafu, kurš klubu vadīja no 1997. līdz 2013. gadam.
Zemgus Girgensons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
139

Girgensons pasaules čempionātā nespēlēs arī šogad

Latvijas hokeja izlases ģenerālmenedžeris Rūdolfs Kalvītis portālam TVNet atklājis, ka Nacionālās hokeja līgas uzbrucējs Zemgus Girgensons valstsvienībai pasaules čempionātā nepalīdzēs.
Zemgus Girgensons. Foto: USA Sports Today/Scanpix
28

Girgensons 10. sezonu NHL noslēdz ar rezultatīvu piespēli un uzvaru Tampā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ar rezultatīvu piespēli atzīmējies Zemgus Girgensons. Viņš palīdzēja Bufalo "Sabres" viesos ar 4:2 pārspēt Tampabejas "Lightning". Latvietim šī bija 10. sezona NHL, kuras laikā viņš guva astoņus vārtus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles.