Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2950, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

Girgensonam -1 uzvarā pret "Hurricanes", "Senators" uzvar "Canadiens"

Girgensonam -1 uzvarā pret "Hurricanes", "Senators" uzvar "Canadiens"
Zemgus Girgensons cīņā ar Ondreju Keisu. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) ledus laukumos aizvadītas vairākas pārbaudes spēles. Vienā no tām Zemgus Girgensona Bufalo "Sabres" ar 4:2 pārspēja Karolīnas "Hurricanes". Latvietis uz ledus pavadīja nepilnas 15 minūtes. Septiņu vārtu mačā Ņujorkas "Islanders" ar 4:3 pārspēja Filadelfijas "Flyers".

Zemgus Girgensons spēli iesāka ceturtajā virknējumā un uz ledus pavadīja 14:25 minūtes (0:31 mazākumā). Sev atvēlētajā laikā latvietis punktus neiekrāja, metienus pa vārtiem neizdarīja un arī citos statistikas rādītājos neatzīmējās. Maču Girgensons noslēdza ar +/- rādītāju mīnus 1.

• Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" pārbaudes mačā tika pie uzvaras – ar 4:2 pārspēta Karolīnas "Hurricanes".

• Spēli "Sabres" iesāka vareni, pirmajā puslaikā gūstot trīs bezatbildes vārtus – trešos Dilans Kozens guva mazākumā.

• Noslēdzošais periods sākās "Hurricanes" zīmē, jo viesi guva divus vārtus pirmo divu minūšu laikā. "Sabres" izdevās pārsvaru noturēt un gūt vēl vienus vārtus – ripu tukšos Karolīnas vārtos raidīja Džeidžejs Peterka.

• Citā NHL pārbaudes spēlē Sentluisas "Blues" ar 4:2 uzveica Minesotas "Wild. Pāvels Bučnevičs un Džošs Līvo iekrāja visvairāk punktus panākumā pirmajam 1+1, bet Līvo atdeva divas rezultatīvas piespēles.

Otavas "Senators", kuras sastāvā nenostiprinājās Kristiāns Rubīns, ar 5:4 uzvarēja Monreālas "Canadiens". Trīs spēlētāji uzvarētāju rindās atzīmējās ar 1+1 – Alekss Debrinkats, Klods Žirū un Šeins Pinto.

Ņujorkas "Islanders" pagarinājumā ar 4:3 pārspēja Filadelfijas "Flyers". Panākumu ar vārtiem un divām piespēlēm kaldināja Džošs Beilijs, savukārt aizsargs Adams Pelačs atdeva divas rezultatīvas piespēles. Vārtsargs Iļja Sorokins atvairīja 30 no 33 metieniem.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/gamecenter/car-...


, 2022-10-05 08:34, pirms gada
Kurš ir tas kuram ir daudz naudas Zemgus Girgensonssss, kurš ir tas kuru vārdu saucam, Zemgusss Girgensonssss.
Otavas "Senators" uzbrucējs Dreiks Batersons pēc vārtu guvuma. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix
8

Bufalo pamatīgi izgāžas pirmajās minūtēs un šūdina balto karogu sacīkstē par astoņnieku

Visticamāk, 13. sezonu pēc kārtas Bufalo "Sabres" vienībai neizdosies sasniegt Stenlija kausa turnīru, komandai šonakt savā laukumā ar 2:6 kapitulējot kopvērtējumā vēl zemāk esošās Otavas "Senators" priekšā.
Mirklis pēc Sema Reinhārta vārtu guvuma. Foto: Derik Hamilton/AP/Scanpix
4

Balinskim liels spēles laiks, Reinhārts sasniedz 50 vārtus, "Panthers" un "Sabres" nolauž mājiniekus

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) izbraukuma cīņās Filadelfijā un Kalgari uzvaras ar 4:1 nopelnīja latviešu pārstāvētās Floridas "Panthers" un Bufalo "Sabres"
Ivis Balinskis cīņā pie saviem vārtiem. Foto: AP/Scanpix
22

Balinskis atgriežas un nospēlē 16 minūtes, Girgensons un "Sabres" salūst Edmontonā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles aizvadījušas Zemgusa Girgensona un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Bufalo "Sabres" ar 3:8 piekāpās Edmontonas "Oilers", savukārt Floridas "Panthers" piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas, atzīstot Nešvilas "Predators" pārākumu.