Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2950, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Girgensons atgriezies "Sabres" treniņos

Girgensons atgriezies "Sabres" treniņos
Foto: Buffalo Sabres

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Bufalo "Sabres" no sava Covid-19 protokola izņēmis Zemgu Girgensonu, savukārt Elvis Merzļikins sliktas pašsajūtas dēļ šodienas "Blue Jackets" treniņu izlaida.

Zemgus Girgensons Covid-19 protokolā tika ievietots 21. decembrī, kas viņam lika izlaist trīs iepriekšējās "Sabres" spēles. Šovakar viņš no Covid-19 protokola ir izņemts un varēja piedalīties komandas treniņā, tiesa, tajā vēl bija dzeltenajā kreklā, kas nozīmē, ka viņš darbojas režīmā bez fiziska kontakta.

"Sabres" komandai tuvākās nedēļas laikā paredzēta tikai viena spēle - septītajā janvārī pret Sanhosē "Sharks", ko pārstāv Rūdolfs Balcers. Savukārt pēc tam nākamā spēle būs tikai 12. janvārī.

"Sabres" cietusi četrus zaudējumus pēc kārtas, tiesa, tikai viens no tiem nebija ar minimālu vārtu starpību. Sezonā kopumā 33 spēlēs gūtas tikai septiņas uzvaras pamatlaikā un sakrāti 26 punkti, kas liek atrasties 14. vietā Austrumu konferencē.

Savukārt "Blue Jackets" treniņā šovakar nepiedalījās Elvis Merzļikins. Kā ziņo Kolumbusas mediji, viņam ir slikta pašsajūta. Kolumbusai nākamā spēle paredzēta rītnakt.


, 2022-01-03 19:36, pirms 2 gadiem
Omikrons aizgaja garam?
, 2022-01-03 20:05, pirms 2 gadiem
Gaidam atpakaļ laukumā
Lindijs Rafs. Foto: AP/Scanpix

"Sabres" galvenā trenera amatā atgriežas kluba rekordists Rafs

Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL komanda Bufalo "Sabres" par galveno treneri nolīgusi Lindiju Rafu, kurš klubu vadīja no 1997. līdz 2013. gadam.
Zemgus Girgensons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
139

Girgensons pasaules čempionātā nespēlēs arī šogad

Latvijas hokeja izlases ģenerālmenedžeris Rūdolfs Kalvītis portālam TVNet atklājis, ka Nacionālās hokeja līgas uzbrucējs Zemgus Girgensons valstsvienībai pasaules čempionātā nepalīdzēs.
Zemgus Girgensons. Foto: USA Sports Today/Scanpix
28

Girgensons 10. sezonu NHL noslēdz ar rezultatīvu piespēli un uzvaru Tampā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ar rezultatīvu piespēli atzīmējies Zemgus Girgensons. Viņš palīdzēja Bufalo "Sabres" viesos ar 4:2 pārspēt Tampabejas "Lightning". Latvietim šī bija 10. sezona NHL, kuras laikā viņš guva astoņus vārtus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles.