Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Aumeisters

Girgensona ''Sabres'' izcīna punktu pret ''Capitals''; Bļugeram smags zaudējums

Girgensona ''Sabres'' izcīna punktu pret ''Capitals''; Bļugeram smags zaudējums
Zemgus Girgensons. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) šonakt zaudējumu piedzīvoja gan Teodora Bļugera, gan Zemgus Girgensona pārstāvētās komandas. Girgensona Bufalo ''Sabres'' ar 3:4 pēcspēles metienos atzina Vašingtonas ''Capitals'' pārākumu, bet Bļugera Pitsburgas ''Penguins'' ar 1:5 kapitulēja Ņujorkas ''Rangers''.

Zemgus Girgensons laukumā pavadīja nedaudz vairāk kā 13 minūtes, kurās paguva izdarīt divus spēka paņēmienus un bloķēt vienu pretinieku metienu. Spēli hokejists noslēdza ar neitrālu lietderības rādītāju.

• Divus vārtus ''Sabres'' labā guva Džefs Skiners, bet izšķirošo soda metienu ''Capitals'' labā realizēja Aleksandrs Ovečkins.

• ''Sabres'' gan bija lieliskas iespējas pat izraut uzvaru pamatlaikā. Bufalo hokejisti vairākkārt netrāpīja tukšos vārtos un galu galā cieta sakāvi. Lieliski momenti komandai bija arī pagarinājumā.

Teodors Bļugers tikmēr laukumā pavadīja nepilnas 17 minūtes, kurās izpildīja piecus spēka paņēmienus un uzvarēja divus no pieciem iemetieniem. Spēli viņš noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu: -2.

• Vienīgos ''Penguins'' vārtus trešajā periodā guva Džefs Kārters. ''Rangers'' labā ar diviem vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli tikmēr atzīmējās Kriss Kraiders. Trīs rezultatīvas piespēles arī Mika Zibanedžada kontā.

• Spēli no rokām ''Penguins'' izlaida jau pirmajā periodā, kad ielaida trīs vārtus. Otrajā periodā tika ielaista vēl viena ripa, bet trešajā abas komandas apmainījās reizi ar precīziem metieniem.

• ''Penguins'' ar izcīnītiem 88 punktiem 66 spēlēs ieņem otro vietu Metropolitēna divīzijā, bet ''Sabres'' ar 55 punktiem 65 mačos ir sestā Atlantijas divīzijā.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

Latvieši NHL

UzbrucējsKlubsSV+PPtiMetieni+/-SMVairākumā
Teodors BļugersPenguins478+101875 (10.6%)+460+0
Rūdolfs BalcersSharks418+101873 (11.3%)-1140+0
Zemgus GirgensonsSabres378+51366 (12.1%)-6253+1
AizsargsKlubsSV+PPtiMetieni+/-SMVairākumā
Kristiāns RubīnsMaple Leafs30+005 (0.0%)-240+0
VārtsargsKlubsSU-Z%MetieniRipasMinSausā
Elvis MerzļikinsBlue Jackets4222-15-390.3%1211/13413.3823082

, 2022-03-26 08:17, pirms 2 gadiem
Ovečkinam kārtējie vārti, tas nozīmē to, ka SC komentāros ir sagaidāma jautrība Nav grūti prognozēt, kāds būs komentāru saturs Okupantu varzas pārstāvis, kāpēc viņš vispār ir jāpiemin, ar Ukraiņu asinīm gūti vārti un t.t.
, 2022-03-26 10:15, pirms 2 gadiem
Ezils Omerinskis rakstīja: Ovečkinam kārtējie vārti, tas nozīmē to, ka SC komentāros ir sagaidāma jautrība Nav grūti prognozēt, kāds būs komentāru saturs Okupantu varzas pārstāvis, kāpēc viņš vispār ir jāpiemin, ar Ukraiņu asinīm gūti vārti un t.t.
nu caurmēra komentētāja domās pilnīgi visi krievi ir vienādi, bet tajā momentā, kā to piemini, esi pēkšņi Putina atbalstītājs un citas muļķības.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
20

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Teodors Bļugers savu vārtu priekšā. Foto: AP/Scanpix
11

Bļugeram piespēle, "Canucks" divi vārti 12 sekundēs un uzvara sērijas pirmajā spēlē

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadītas trīs Stenlija kausa izcīņas spēles. Teodors Bļugers un Vankūveras "Canucks" ar 4:2 pārspēja Nešvilas "Predators". Ceturto vārtu guvumā Bļugers atzīmējās ar rezultatīvu piespēli. Kolorado "Avalanche" 13 vārtu spēlē piekāpās Vinipegas "Jets" (6:7), savukārt citā spēlē Prezidenta trofejas ieguvēja Ņujorkas "Rangers" ar 4:1 pārspēja Vašingtonas "Capitals".
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
8

Balinska ''Panthers'' Stenlija kausa izcīņu svētdien sāks ar agro maču

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) noslēgusies regulārā sezona un noskaidrojušies Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pāri. Uvja Balinska pārstāvētā Floridas ''Panthers'' izslēgšanas spēles sāks svētdien, aizvadot agro maču, bet Teodora Bļugera ''Cancuks'' pirmo maču aizvadīs naktī uz pirmdienu.