Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

Bļugeram lielākais spēles laiks šosezon, "Penguins" piekāpjas "Capitals"

Bļugeram lielākais spēles laiks šosezon, "Penguins" piekāpjas "Capitals"
Aleksandrs Ovečkins un Teodors Bļugers. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Trīs uzvaru sērija pārtrūkusi Teodora Bļugera pārstāvētajai Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandai Pitsburgas "Penguins", kas ar 2:5 atzina Vašingtonas "Capitals" pārākumu. Bļugers laukumā pavadīja gandrīz 18 minūtes (17:41), kas ir lielākais spēles laiks šosezon. Latvietis bija guvis punktus četrās spēlēs pēc kārtas, bet šodien šī sērija pārtrūka.

Teodors Bļugers laukumā pavadīja nepilnas 18 minūtes (tai skaitā trīs minūtes mazākumā un 27 sekundes vairākumā). Ar rezultativitātes punktiem Bļugers šajā spēlē neizcēlās. Latvietis izdarīja vienu metienu pa "Capitals" vārtiem, izdarīja vienu spēka paņēmienu, bloķēja divus metienus, vienu reizi atņēma ripu pretiniekam un uzvarēja 33% iemetienu.

Spēles rezultātu, kad bija aizvadīta nedaudz vairāk kā puse no pirmās trešdaļas, atklāja Vašingtonas "Capitals". Pēc Nika Jensena piespēles rezultatīvs bija Niklass Bekstrems, kurš atzīmējās ar devītajiem vārtiem šajā sezonā. Otrajā trešdaļā Bļugers izdarīja vienīgo metienu pa vārtiem šajā spēlē, bet neviena no komandām nespēja gūt vārtus, un pirms noslēdzošās trešdaļas vadībā joprojām atradās "Capitals".

Noslēdzošās trešdaļas sākumā "Capitals", kas aizvadītajā spēlē piedzīvoja zaudējumu tieši pret "Penguins", guva otros vārtus. Šoreiz precīzs metiens padevās Tīdžejam Oušī. Nepilnas 20 sekundes pēc tam "Penguins" spēlētājs Kriss Letangs nopelnīja noraidījumu un atstāja savu komandu mazākumā, bet tas neliedza Brendonam Tanevam gūt vārtus – kanādietis pie savas zilās līnijas saņēma ripu, ieslidoja "Capitals" zonā un guva vārtus, panākot 1:2. Tieši pēc trīs minūtēm "Penguins" prata izlīdzināt rezultātu. Pēc Sidnija Krosbija piespēles vārtus guva Džeiks Gencels. Spēles turpinājums gan vairs nebija tik pozitīvs, jo vispirms "Capitals" guva vārtus vairākumā, bet vēlāk raidīja divas ripas jau tukšos "Penguins" vārtos, svinot panākumu ar 5:2.

"Penguins" šī bija sestā tikšanās reize šajā sezonā ar "Capitals". "Penguins" uzvarējusi četros mačos, bet divas reizes atzinusi "Capitals" pārākumu. Pēdējo 10 spēļu laikā "Penguins" uzvarējusi sešas reizes. Austrumu divīzijā Pitsburga ar izcīnītu 21 punktu šobrīd ieņem ceturto pozīciju.

Nākamo spēli "Penguins" aizvadīs 28. februārī jeb svētdien, tiekoties ar Ņujorkas "Islanders".


, 2021-02-26 08:41, pirms 3 gadiem
Labs spēles laiks , gaidām punktus go Tedy go
, 2021-02-26 15:05, pirms 3 gadiem
Letangam laikam kāds bija nūjas iezāģējis...
Teodors Bļugers savu vārtu priekšā. Foto: AP/Scanpix
11

Bļugeram piespēle, "Canucks" divi vārti 12 sekundēs un uzvara sērijas pirmajā spēlē

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadītas trīs Stenlija kausa izcīņas spēles. Teodors Bļugers un Vankūveras "Canucks" ar 4:2 pārspēja Nešvilas "Predators". Ceturto vārtu guvumā Bļugers atzīmējās ar rezultatīvu piespēli. Kolorado "Avalanche" 13 vārtu spēlē piekāpās Vinipegas "Jets" (6:7), savukārt citā spēlē Prezidenta trofejas ieguvēja Ņujorkas "Rangers" ar 4:1 pārspēja Vašingtonas "Capitals".
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
8

Balinska ''Panthers'' Stenlija kausa izcīņu svētdien sāks ar agro maču

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) noslēgusies regulārā sezona un noskaidrojušies Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pāri. Uvja Balinska pārstāvētā Floridas ''Panthers'' izslēgšanas spēles sāks svētdien, aizvadot agro maču, bet Teodora Bļugera ''Cancuks'' pirmo maču aizvadīs naktī uz pirmdienu.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
9

Bļugers pie karjeras rekorda netiek, ''Canucks'' zaudē viesos pret ''Jets''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'' regulāro sezonu noslēdza ar zaudējumu viesos pret Vinipegas ''Jets'' – 2:4.