Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Malkins turpina atlabt pēc kājas operācijas un izlaidīs sezonas pirmos divus mēnešus

Malkins turpina atlabt pēc kājas operācijas un izlaidīs sezonas pirmos divus mēnešus
Jevgēņijs Malkins. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Pitsburgas ''Penguins'' viens no līderiem Jevgēņijs Malkins, kurš vasaras sākumā veica operāciju traumētajai kājai, joprojām atveseļojas un izlaidīs regulārās sezonas pirmos divus mēnešus.

Jau vasaras sākumā bija zināms, ka Teodora Bļugera pārstāvētās Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Pitsburgas ''Penguins'' viens no līderiem Jevgēņijs Malkins izlaidīs treniņnometni, jo veica operāciju traumētajai kājai. Septembra sākumā operāciju veica cits līderis Sidnijs Krosbijs, kurš komandai nevarēs palīdzēt aptuveni sešas nedēļas un izlaidīs pirmās četras regulārās sezonas cīņas.

Šodien kļuvis zināms, ka Malkins, turpinot atlabt no gūtā savainojuma, izlaidīs aptuveni vēl divus mēnešus. ''Citiem būs iespēja sevi pierādīt. Pārējie hokejistiem nāksies uzņemties līdera lomu. Redzot, kāda bija komandas ķīmija iepriekšējā sezonā, jūtamies labi. Domāju, ka mūsu hokejisti ir gatavi izaicinājumam,'' par sarežģīto sezonas sākumu izteicās ''Penguins'' ģenerālmenedžeris Rons Hekstāls.

Šī ir Malkina noslēdzošā sezona 2013. gadā noslēgtajā astoņu gadu ilgajā līgumā, kura laikā hokejists būs nopelnījis 76 miljonus dolāru.

Iepriekšējās sezonas 33 regulārās sezonas spēlēs Malkins guva astoņus vārtus un izdarīja 20 rezultatīvas piespēles, kamēr četrās izslēgšanas spēlēs viņš izcēlās ar vieniem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm. Visu savu NHL karjeru Malkins pavadījis tieši Pitsburgā, kopā ar to trīs reizes izcīnot Stenlija kausu. Karjeras laikā Malkins guvis 424 vārtus un izdarījis 680 piespēles.

Sezonu ''Penguins'' sāks 12. oktobrī ar spēli pret esošo Stenlija kausa īpašnieci Tampabejas ''Lightning''.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/evgeni-mal...


, 2021-09-23 21:43, pirms 3 gadiem
Jā, jā, es arī kad aizdzeros stāstu šefam, ka man covids, operācijas, migrēnas utt.
Ja pudele ir brālis tad neko darīt. Kā saka garšo labi
, 2021-09-23 21:46, pirms 3 gadiem
Vodka
, 2021-09-24 07:53, pirms 3 gadiem
Crosby un shis ir araa sezonas sakumaa, Blugeram vajadzstu but 2. vai 3. mainjas centram. Tik japierada sevi
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
27

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Mirklis pēc Anžes Kopitara vārtu guvuma. Foto: Darryl Dyck/AP/Scanpix

"Kings" Vankūverā un "Golden Knights" Sentluisā pietuvojas Stenlija kausa turnīram

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) šonakt nozīmīgus soļus tuvāk dalībai Stenlija kausa turnīrā spēra Losandželosas "Kings" un Lasvegasas "Golden Knights", izbraukumos pieveicot attiecīgi Rietumu konferences līderi Vankūveras "Canucks" un tuvāko sekotāju Sentluisas "Blues".
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
8

Balinskis nopelna trešo rezultativitātes punktu NHL karjerā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Floridas "Panthers" izbraukumā nenosargāja pārsvaru un pēcspēles metienos ar 3:4 piekāpās Ņujorkas "Rangers", taču Latvijas izlases aizsargs Uvis Balinskis nopelnīja punktu par rezultatīvu piespēli.