Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Bļugera komandā divi vadošie spēlētāji nonākuši Covid-19 protokolā

Bļugera komandā divi vadošie spēlētāji nonākuši Covid-19 protokolā
Džefs Kārters. Foto: AFP/Scanpix

NHL klubs Pitsburgas "Penguins" galvenais treneris medijiem atklāja, ka ar Covid-19 inficējies Džefs Kārters, šobrīd komandas vadošais centra spēlētājs, kā arī pamatvārtsargs Tristans Džerijs.

Teodors Bļugers šodienas "Penguins" treniņā tika iespēlēts nomināli otrajā maiņā kopā ar Zeku Estonu-Rīsu un Broku Maginu, kurš pirmajās četrās spēlēs paspējis gūt četrus punktus. Treniņā nepiedalījās Džefs Kārters un pamatvārtsargs Tristans Džerijs.

"Penguins" treneris Maiks Salivans pēc treniņa Pitsburgas medijiem paskaidroja, ka tas tādēļ, ka Kārteram konstatēta inficēšanās ar Covid-19. Viņš attiecīgi iekļauts NHL Covid-19 protokolā, kurā nonācis arī Džerijs. Treneris norādīja, ka abi šobrīd ir bez slimības simptomiem.

Kārters sezonas sākumā "Penguins" rindās spēlēja nozīmīgu lomu un arī bija guvis četrus punktus četrās spēlēs, turklāt viņa iztrūkums sastāvā būs vēl jūtamāks tādēļ, ka Pitsburgai sastāvā vēl nav atgriezušies divi vadošie centra uzbrucēji Sidnijs Krosbijs un Jevgeņijs Malkins, tāpat nav pieejams arī uzbrucējs Braiens Rasts.

Līdz ar to šodienas treniņā kā pirmās maiņas centrs tika iespēlēts Evans Rodrigess, kurš pirms pāris gadiem vairākas sezonas aizvadīja Bufalo vienā komandā ar Zemgu Girgensonu. Rodrigess gan arī sezonu sācis veiksmīgi, sakrājot trīs punktus (2+1).

Savukārt Džerijs bija stājies "Penguins" vārtos trīs no četrām sezonas aizvadītajām spēlēm un darījis to atzinīgi, vidēji spēlē ielaižot tikai 1.69 vārtus un atvairot 93.5% pretinieku metienu. Pitsburgas otrais vārtsargs ir Keisijs Desmits.

"Penguins" nākamā spēle būs pret Toronto "Maple Leafs" naktī uz sestdienu, bet pēc tam būs trīs dienu pārtraukums līdz spēlei pret Tampabeju.


, 2021-10-21 23:09, pirms 2 gadiem
Teddy lieliska iespeja sevi pieradit vadoshajas mainjas
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
11

Bļugeram divi metieni, Šilovs paliek rezervē ''Canucks'' uzvarā pār Edmontonu

Naktī uz svētdienu uzvaru Nacionālajā hokeja līgā (NHL) svinēja Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', kas ar 3:1 apspēlēja Edmontonas ''Oilers''. Bļugers nospēlēja 14:46 minūtes, tajās divas reizes metot uz vārtiem, bet Šilovs šajā mačā palika rezervē.
Arizonas "Coyotes" hokejisti Vladzislavs Kaļačonaks un Dilans Ganters. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix
37

Bļugers neizmanto izrāvienu mazākumā, Šilovs nespēj apturēt Ganteru un koijotus

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) nestabili turpina spēlēt Rietumu konferences līdere Vankūveras "Canucks", savā laukumā ar 3:4 pagarinājumā piekāpjoties Arizonas "Coyotes". Artūrs Šilovs savā ceturtajā NHL spēlē šosezon atvairīja 14 no 18 metieniem.
Artūrs Šilovs spēlē pret Lasvegasas "Golden Knights". Foto: Derek Cain/AFP/Scanpix
12

Šilovs netver divus Aikela metienus, taču trešo reizi palīdz Vankūverai uzvarēt

Artūrs Šilovs šorīt atvairīja 20 no 23 metieniem, savā trešajā spēlē Nacionālajā hokeja līgā (NHL) šosezon palīdzot Rietumu konferences vicelīderei Vankūveras "Canucks" ar 4:3 pieveikt Stenlija kausa pašreizējo glabātāju Lasvegasas "Golden Knights".