Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

Bļugeram piespēle, "Penguins" 10 vārtu spēlē uzvar "Senators"

Bļugeram piespēle, "Penguins" 10 vārtu spēlē uzvar "Senators"
Teodors Bļugers. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) uzvaru pret vienu no vājākajām komandā izcīnījusi Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins", kas ar 6:4 pārspēja Otavas "Senators". Bļugers trešo vārtu guvumā atzīmējās ar rezultatīvu piespēli.

Teodors Bļugers nospēlēja 13:22 minūtes (2:10 mazākumā). Sev atvēlētajā laikā latvietis tika pie rezultatīvas piespēles, izdarīja divus spēka paņēmienus un uzvarēja 67% iemetienu.

VIDEO: Bļugers rezultatīvs ceturtajā spēlē pēc kārtas

• Šosezon latvietis iekrājis 17 rezultativitātes (8+9) punktus, kas ir labākais rādītājs starp visiem NHL latviešiem. Aizvadītajā sezonā Bļugeram bija 15 piespēles, kas ir labākais rezultāts spēlētāja karjerā.

• "Penguins" pirmajā periodā prata iekrāt divu vārtu pārsvaru (3:1). Dominiks Simons atklāja mača rezultātu, Dreiks Batersons to prata izlīdzināt, bet pēc tam sekoja divi "Penguins" vārtu guvumi.

• Sākumā trešos vārtus šosezon guva Jevgeņijs Malkins, bet vēlāk Maiks Matesons panāca 3:1. Šajā vārtu guvumā ar rezultatīvu piespēli izvēlās Teodors Bļugers, kuram tā bija devītā piespēle šajā sezonā.

• Otrajā periodā "Penguins" izmantoja vairākumu, ar vārtiem atzīmējoties komandas kapteinim Sidnijam Krosbijam, bet nedaudz vairāk kā minūti pirms trešdaļas noslēguma 5:1 panāca Matesons.

• "Senators" padoties negrasījās. Noslēdzošā perioda sākumā viesiem četrās minūtēs izdevās atspēlēt divus vārtus, bet astotajā minūtē Aleksam Formentonam bija iespēja izpildīt bullīti, tomēr tas nebija rezultatīvs.

• Tomēr 12. minūtē, kad komandas spēlēja četri pret četri, Otavas hokejisti nonāca viena gola attālumā no neizšķirta (4:5).

• "Senators" gāja uz visu banku, nomainot vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, tomēr tas neatmaksājās, jo Džeiks Gencels prata raidīt ripu Otavas vārtos, panākot spēles beigu rezultātu (6:4).

• Savā divīzijā "Penguins" ar 53 punktiem ieņem trešo vietu. Pirmajā vietā esošajai Ņujorkas "Rangers" ir 56 punkti. Jau naktī uz sestdienu "Penguins" tiksies ar Elvja Merzļikina pārstāvēto Kolumbusas "Blue Jackets".


, 2022-01-21 10:04, pirms 2 gadiem
Vašingtona apsteigta.Tā turpināt.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
20

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Teodors Bļugers savu vārtu priekšā. Foto: AP/Scanpix
11

Bļugeram piespēle, "Canucks" divi vārti 12 sekundēs un uzvara sērijas pirmajā spēlē

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadītas trīs Stenlija kausa izcīņas spēles. Teodors Bļugers un Vankūveras "Canucks" ar 4:2 pārspēja Nešvilas "Predators". Ceturto vārtu guvumā Bļugers atzīmējās ar rezultatīvu piespēli. Kolorado "Avalanche" 13 vārtu spēlē piekāpās Vinipegas "Jets" (6:7), savukārt citā spēlē Prezidenta trofejas ieguvēja Ņujorkas "Rangers" ar 4:1 pārspēja Vašingtonas "Capitals".
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
8

Balinska ''Panthers'' Stenlija kausa izcīņu svētdien sāks ar agro maču

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) noslēgusies regulārā sezona un noskaidrojušies Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pāri. Uvja Balinska pārstāvētā Floridas ''Panthers'' izslēgšanas spēles sāks svētdien, aizvadot agro maču, bet Teodora Bļugera ''Cancuks'' pirmo maču aizvadīs naktī uz pirmdienu.