Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Bļugeram un "Penguins" uzvara pār Bufalo ļoti rezultatīvā spēlē

Bļugeram un "Penguins" uzvara pār Bufalo ļoti rezultatīvā spēlē
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā Pitsburgas "Penguins" ar Teodoru Bļugeru sastāvā ar 8:4 pārspēja Bufalo "Sabres", nostājoties Austrumu divīzijas vadībā. Četrus vārtus Pitsburgas labā guva Džefs Kārters.

Teodors Bļugers šajā spēlē laukumā pavadīja 12 minūtes, kurās veica vienu metienu pa vārtiem un pielietoja divus spēka paņēmienus. Viņam arī negatīvs lietderības koeficients mīnus viens.

Bļugers palīdzēja "Penguins" izcīnīt sezonas 36. uzvaru, kas komandai šobrīd ļāvis nostāties divīzijas pirmajā vietā. Tuvākajai konkurentei "Capitals" ir par diviem punktiem mazāk un divas spēles rezervē, kamēr "Penguins" regulārajā sezonā atlikusi vairs tikai viena spēle, kas vēlreiz būs jāaizvada pret "Sabres".

Šodienas mačā, ko "Penguins" aizvadīja pret bez Zemgus Girgensona sezonu aizvadošo Bufalo komandu, Pitsburga pirmā nokļuva iedzinējos, taču tad pirmā perioda vidū nesen iemainītais uzbrucējs Džefs Kārters iemeta divus vārtus pasniedza "Penguins" vadību.

Kārters 25. minūtē nokārtoja sev "hat-trick", taču "Sabres" arī tobrīd vēl turējās līdzi un spēja panākt neizšķirtu 3:3. Līdz otrā perioda beigām Bufalo gan ielaida divus vārtus, bet trešajā periodā Kārters izcēlās vēlreiz, pēc tam arī Sidnijs Krosbijs un Kasperi Kapanens iemeta pa vārtiem, noformējot Pitsburgas uzvaru ar 8:4.

36 gadus vecais Kārters vienā spēlē pamanījās gūt 25% savu šīs sezonas vārtu (53 spēlēs 16+19). Trīs punktus Pitsburgai savāca šosezon maz spēlējušais Frederiks Gudro, tikpat arī Džaredam Makenam.

Bufalo "Sabres" jau sen zaudējusi izredzes iekļūt izslēgšanas spēlē un vairs nevar pakāpties augstāk par pēdējo vietu divīzijā. "Sabres" ir vienīgā komanda līgā, kas nesasniegs 40 punktu robežu (šobrīd 37, atlikusi vairs tikai viena spēle).

NHL kopvērtējums

Centrālā div.SPAustrumu div.SPZiemeļu div.SPRietumu div.SP
Hurricanes5480Penguins5575Maple Leafs5374Golden Knights5276
Lightning5375Capitals5373Oilers5166Avalanche5172
Panthers5475Bruins5371Jets5259Wild5271
Predators5460Islanders5468Canadiens5357Blues5156
Stars5356Rangers5558Flames5147Coyotes5450
Blackhawks5452Flyers5353Senators5347Kings5148
Blue Jackets5446Devils5445Canucks4741Sharks5348
Red Wings5445Sabres5537Ducks5441

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


, 2021-05-07 07:34, pirms 3 gadiem
Pēc lielās izkaušanās galīgi pārvērties Tedis. Laikam komandā neviens viņu vairs neņem vērā.
, 2021-05-07 08:06, pirms 3 gadiem
Tagad visi gaidīs kamēr Vankuveras covidnieki izspēlēs visas spēles? Tak tehniskos salikt un miers, tāpat play-off netiks.
, 2021-05-07 08:28, pirms 3 gadiem
8:4 uzvara, -1 koefs... es tikai šo šeit tā atstāšu, lai sāp visiem tiem, kuri uzskata, ka koefs ir *uiņa
, 2021-05-07 08:54, pirms 3 gadiem
Number 0 rakstīja: 8:4 uzvara, -1 koefs... es tikai šo šeit tā atstāšu, lai sāp visiem tiem, kuri uzskata, ka koefs ir *uiņa
Vot, man nerodas pārliecība, ka tu pats saproti kā tie plusi un mīnusi veidojas, ja ko tādu uzskati par ko tādu, kas var radīt "sāpi".
, 2021-05-07 09:54, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Vot, man nerodas pārliecība, ka tu pats saproti kā tie plusi un mīnusi veidojas, ja ko tādu uzskati par ko tādu, kas var radīt "sāpi".
Tātad.. uzmet aci Buffalo pirmajiem gūtajiem vārtiem, kuru laikā Bļugers dabūja savu mīnusiņu. Protams, šoreiz tas nav uz mūsējā sirdsapziņas, bet gan uz aizsarga Frīdmena un daļēji uz Sceviour pleciem .. ja spēlētājs iet uzbrukumā un uz līdzenas vietas pakāš ripu, pēc kā seko pretuzbrukums un tiek ielaisti vārti, tad Tu vari pat nesākt man ieskaidrot, ka šī kļūda ir sīkums, ielaistie vārti un dabūtais mīnuss arī ir sīkums.

Sāpe ir tā, ka tu, manuprāt, neizproti spēli(komandas sporta veidu) kā tādu, bet mīnusi veidojas no individuālu spēlētāju kļūdām un bieži ir reizes, kad arī uzbrucēji nolaiž lažu, kas beigās rezultējas ar ielaistiem vārtiem un mīnusu. Punkts.
, 2021-05-07 10:09, pirms 3 gadiem
Number 0 rakstīja: Tātad.. uzmet aci Buffalo pirmajiem gūtajiem vārtiem, kuru laikā Bļugers dabūja savu mīnusiņu. Protams, šoreiz tas nav uz mūsējā sirdsapziņas, bet gan uz aizsarga Frīdmena un daļēji uz Sceviour pleciem .. ja spēlētājs iet uzbrukumā un uz līdzenas vietas pakāš ripu, pēc kā seko pretuzbrukums un tiek ielaisti vārti, tad Tu vari pat nesākt man ieskaidrot, ka šī kļūda ir sīkums, ielaistie vārti un dabūtais mīnuss arī ir sīkums.

Sāpe ir tā, ka tu, manuprāt, neizproti spēli(komandas sporta veidu) kā tādu, bet mīnusi veidojas no individuālu spēlētāju kļūdām un bieži ir reizes, kad arī uzbrucēji nolaiž lažu, kas beigās rezultējas ar ielaistiem vārtiem un mīnusu. Punkts.
Nu, tad nu es padalīšos ar savu, nezinīša, skatu uz situāciju.

Sākumā pieminēji 8:4. Nesaprotu kāpēc, t.i., kāds sakars tam, jo Bļugra maiņa neiemeta neko, bet par Kārtera 4 goliem viņiem, zin, plusus neskaita (vai Tedim bija jālec laukumā pirms katra Kārtera metiena uz vārtiem - sak, ja nu plusu sanāks dabūt? ).
Otrs moments - pa mīnusam nopelnīja arī pirmā un otrā maiņa, ar to atšķirību, ka viņiem, tomēr, kko vārtos sanāca iebakstīt, tāpēc vieniem ir nullīte, otriem +1.

Tagad par situāciju - protams, ka zaudētie vārti no kaut kā veidojas. Tikai, kā pats arī norādīji, šī situācija nebija Bļugera vaina, viņš vispār faktiski atradās pie pretējā borta. Mīnusu gan koleģiāli nopelnīja.

Un tagad dienas jautājums, ja uzskati, ka šis mīnuss ir ļoti svarīgs - ko tas parāda tieši Bļugera spēles kontekstā? Kā arī - ko viņš neizdarīja/varēja izdarīt, lai tāda nebūtu?

Atkārtošos simtpiecdesmito reizi - plusi un mīnusi GLOBĀLI, protams, ir jāskatās, vēl labāk - jāskatās ar kontekstu, taču uzbrucējam tas noteikti nav galvenais rādītājs.
, 2021-05-07 10:12, pirms 3 gadiem
Tāpēc īstenībā šīsdienas spēles kontekstā ir nevis jāsāpinās par -1, jo tāds nebija tikai Kārtera maiņai, bet par to, ka ceturtā maiņa neiemeta. Jā, tas ir slikti. Tedim arī pārtrūka rezultativitātes sērija pret BUF (bija ar punktiem visās iepriekšējās šīssezonas spēlēs).
, 2021-05-07 10:28, pirms 3 gadiem
Atbildot uz dienas jautājumu - viņi visi kā maiņa un Bļugers kā viens no maiņas spēlētājiem, neguva vārtus. To arī vajag darīt, lai izlīdzinātu mīnusus..

Nav prikola turpināt šo tēmu, jo mans apgalvojums bija tāds, ka lietderības koeficients arī uzbrucējam ir svarīgs. Tavs apgalvojums sākotnēji bija tāds, ka šis rādītājs vispār nav svarīgs. Skatos, ka esmu tomēr nedaudz pamainījis tavas domas, jo tagad saki, ka ''nav galvenais rādītājs'', tātad kaut kāda nozīme tam ir
, 2021-05-07 11:04, pirms 3 gadiem
Number 0 rakstīja: Atbildot uz dienas jautājumu - viņi visi kā maiņa un Bļugers kā viens no maiņas spēlētājiem, neguva vārtus. To arī vajag darīt, lai izlīdzinātu mīnusus..

Nav prikola turpināt šo tēmu, jo mans apgalvojums bija tāds, ka lietderības koeficients arī uzbrucējam ir svarīgs. Tavs apgalvojums sākotnēji bija tāds, ka šis rādītājs vispār nav svarīgs. Skatos, ka esmu tomēr nedaudz pamainījis tavas domas, jo tagad saki, ka ''nav galvenais rādītājs'', tātad kaut kāda nozīme tam ir
Tad, lūdzu, tā arī formulē - Žēl, ka Tedis neiemeta..., nevis runā par mīnusiem, kuru nopelnīšanā viņa "ieguldījums" bija minimāls.

Par koeficientu - varu arī atkārtot vēlreiz. Tā nav svarīgākā (nav svarīgākā nenozīmē nav svarīga) uzbrucēja spēli raksturojošā statistikas aile.
, 2021-05-07 11:15, pirms 3 gadiem
Number 0 rakstīja: Skatos, ka esmu tomēr nedaudz pamainījis tavas domas, jo tagad saki, ka ''nav galvenais rādītājs'', tātad kaut kāda nozīme tam ir
Domāju, ka par koeficientu tev sirsniņā iekrita komentārs no šīs sadaļas:
https://sportacentrs.com/hokejs/nhl...

Nu, lūk, tad izlasi kā tur tika rakstīts un salīdzini ar šodienas teikto.
Vai kaut kas ir citādāk?
, 2021-05-07 16:22, pirms 3 gadiem
Domāju Hausera iepriekšējās spēles aizēnojas pēc šīs. gandrīz 10 šaibas ierija,nav patīkami.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
20

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Teodors Bļugers savu vārtu priekšā. Foto: AP/Scanpix
11

Bļugeram piespēle, "Canucks" divi vārti 12 sekundēs un uzvara sērijas pirmajā spēlē

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadītas trīs Stenlija kausa izcīņas spēles. Teodors Bļugers un Vankūveras "Canucks" ar 4:2 pārspēja Nešvilas "Predators". Ceturto vārtu guvumā Bļugers atzīmējās ar rezultatīvu piespēli. Kolorado "Avalanche" 13 vārtu spēlē piekāpās Vinipegas "Jets" (6:7), savukārt citā spēlē Prezidenta trofejas ieguvēja Ņujorkas "Rangers" ar 4:1 pārspēja Vašingtonas "Capitals".
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
8

Balinska ''Panthers'' Stenlija kausa izcīņu svētdien sāks ar agro maču

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) noslēgusies regulārā sezona un noskaidrojušies Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pāri. Uvja Balinska pārstāvētā Floridas ''Panthers'' izslēgšanas spēles sāks svētdien, aizvadot agro maču, bet Teodora Bļugera ''Cancuks'' pirmo maču aizvadīs naktī uz pirmdienu.