Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2949, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Balcers atgriežas trešajā virknējumā, "Sharks" pārtrauc zaudējumu sēriju

Balcers atgriežas trešajā virknējumā, "Sharks" pārtrauc zaudējumu sēriju
Rūdolfs Balcers. Foto: Sanhose ''Sharks''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) laukumā atgriezies latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers, kura pārstāvētā Sanhosē "Sharks" pārtrauca četru zaudējumu sēriju, ar rezultātu 2:1 pārspējot Losandželosas "Kings". Savukārt Kolumbusas "Blue Jackets" ar vārtsargu Elvi Merzļikinu rezervē mājās piekāpās Karolīnas "Hurricanes" - 0:3.

Rūdolfs Balcers šorīt cīnījās "Sharks" trešajā virknējumā plecu pie pleca ar Dilanu Gambrelu un Markussu Serensenu, uz ledus pavadītajās 11 minūtēs un 12 sekundēs (sešas sekundes vairākumā) izdarot divus metienus pa vārtiem, veicot vienu spēka paņēmienu un vienreiz pazaudējot ripu.

Šodienas spēlē laukumā dominēja "Kings", kas izdarīja par 19 metieniem vairāk (42-23), tomēr lielisku sniegumu "Sharks" cietoksnī demonstrēja Mārtins Džounss. Pēc diviem periodiem rezultāts uz tablo vēstīja neizšķirtu 1:1, Sanhosē vienībai uzvaras vārtus iemetot trešās trešdaļas ceturtajā minūtē - neilgi pēc skaitliskā mazākuma izturēšanas "Sharks" uzbrucējs Raiens Donato no aizvārtnes apslidoja Džonatana Kvika sargātos vārtus, metienā ar nūjas lāpstiņas neērto pusi no asa leņķa pārsteidzot pieredzējušo "Kings" vārtsargu - 2:1.

Rietumu divīzijas kopvērtējumā "Sharks" ar 30 spēlēs iegūtiem 28 punktiem saglabā septīto vietu, kamēr "Kings" ar 32 punktiem 31 mačā ir piektā. Ceturtdienas, 25. marta rītā abas komandas savā starpā spēkosies atkārtoti.

Somu vārtsargs Jonass Korpisalo iepriekš minētajā Kolumbusas "Blue Jackets" zaudējumā (0:3) pret Karolīnas "Hurricanes" atvairīja 25 no 28 pretinieku metieniem. Viesuļvētras visas trīs ripas iemeta līdz otrās trešdaļas devītajai minūtei, pa reizei izceļoties Breidijam Šejam, Jesperam Fāstam un Martinam Nečāsam. Kolumbusieši uzbrukumā parādīja visnotaļ vārgu sniegumu, viesu vārtus apdraudot 19 reizes.

Abu komandu nākamajā savstarpējā spēlē naktī uz piektdienu, 26. martu iespēja "Blue Jackets" vārtos, visticamāk, tiks dota latvietim Elvim Merzļikinam.

Centrālās divīzijas kopvērtējumā "Hurricanes" ar 45 punktiem 31 spēlē atguva vicelīderes godu, turpretim "Blue Jackets" ar 33 mačos iekrātiem 33 punktiem joprojām ir piektā.


, 2021-03-23 07:36, pirms 3 gadiem
Balcers tāds monstrs, pilnīgi kreisā slida kūpēja! Noteikti visu laiku labākais hokejists kāds bijis Latvijas republikā!
, 2021-03-23 07:38, pirms 3 gadiem
Justovič, tu pilnīgs amatieris esi? Balcers spēlēja trešajā maiņā ar Gembrelu un Sorensenu. Tu kaut mazliet painteresētos par hokeju pirms raksti par to

Par Balceru runājot, tagad viņam būs jāsāk viss no jauna, šonakt vairākumā pat nebija, spēles laiks vien 11min
, 2021-03-23 07:39, pirms 3 gadiem
Balcers īstenībā spēlēja otrajā maiņā! Tās vismaz espn rakstīts
, 2021-03-23 07:40, pirms 3 gadiem
Kārli, flashscore nav vienīgā vieta, kur skatīties virknējumus, un es pat teiktu, ka tā vispār nav vieta, kur to darīt
, 2021-03-23 07:40, pirms 3 gadiem
es zinu labāk rakstīja: Balcers īstenībā spēlēja otrajā maiņā! Tās vismaz espn rakstīts
https://mobile.twitter.com/CurtisPa...
, 2021-03-23 07:53, pirms 3 gadiem
Otrā ,trešā ,ceturtā maiņā ir visai nosacīts jēdziens,kur pat strīdēties nevajadzētu,jo daudz objektīvāks rādītājs ir aizvadītās minūtes laukumā un tās šonakt bija Balceram 11 ar kapeikām,rezultātā starp uzbrucējiem ceturtais mazākais laiks.
, 2021-03-23 07:57, pirms 3 gadiem
Karluha best of the best!
, 2021-03-23 08:47, pirms 3 gadiem
No 11m iesita trešajā maiņā?
, 2021-03-23 11:10, pirms 3 gadiem
Bet tik maz info par labo ziņu - Korpis pakāsa
, 2021-03-23 16:50, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: Bet tik maz info par labo ziņu - Korpis pakāsa
Ar šādiem tekstiem tu parādi lūzera psiholoģiju un necieņu pret Elvi - acīmredzot uzskati, ka Elvis var Korpi "nokost" tikai tad ja Korpis spēlē slikti nevis Elvis labi...
Rūdolfs Balcers. Foto: AFP/Scanpix
16

Balcers: "Vienas neveiksmīgas sezonas dēļ vēl nepametīšu Ziemeļameriku"

LETA. Latvijas izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers negrasās neveiksmīgās sezonas dēļ atstāt Ziemeļameriku un cerības uz spēlēšanu Nacionālajā hokeja līgā (NHL), ziņo portāls "liepajniekiem.lv".
Rūdolfs Balcers. Foto: AFP/Scanpix
25

Neviena NHL komanda Balceru neizvēlās, uzbrucējs paliks Tampabejas sistēmā

24 stundu laikā neviena Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda no neaizsargāto spēlētāju saraksta nav izvēlējusies latviešu uzbrucēju Rūdolfu Balceru. Tādējādi hokejists paliks Tampabejas ''Lightning'' sistēmā un tiks nosūtīts uz fārmklubu Amerikas Hokeja līgā (AHL) Sirakjūsas ''Crunch''.
Konors Makdeivids. Foto: USA Today/Scanpix

''Lightning'' bez Balcera ielaiž piecus un zaudē ''Oilers''

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) trešo zaudējumu pēdējo desmit spēļu laikā piedzīvoja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Tampabejas ''Lightning'', kas ar 3:5 piekāpās Edmontonas ''Oilers''. Citās spēlēs uzvaras svinēja Austrumu konferences līderes Bostonas ''Bruins'' un Karolīnas ''Hurricanes''.