Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2949, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Balceram +1 un zaudējums pret Minesotu

Balceram +1 un zaudējums pret Minesotu
Rūdolfs Balcers uzbrukumā Minesotas "Wild" vārtiem. Foto: Tony Avelar/AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā Rūdolfs Balcers un Sanhosē "Sharks" ar 2:3 viesos piekāpās Minesotas "Wild" komandai, ciešot ceturto neveiksmi pēc kārtas.

Rūdolfs Balcers šonakt laukumā pavadīja 15:10 minūtes, gandrīz minūti spēlējot arī vairākumā. Latviešu uzbrucējs veica divus metienus pa vārtiem un pielietoja trīs spēka paņēmienus, kā arī pabeidza spēli ar pozitīvu lietderības koeficientu plus viens.

Sanhosē "Sharks" šis bija ceturtais zaudējums pēc kārtas, un visos četros Balcers palicis bez gūtiem punktiem. Kopumā viņam šosezon 27 spēlēs 13 punkti (6+7). "Sharks" šosezon 43 spēlēs guvusi 40 punktus, kas šobrīd liek ieņemt sesto vietu divīzijā, taču "play-off" robeža joprojām ir tikai četru punktu attālumā.

Balcers plusiņu sev nopelnīja jau ceturtajā minūtē, kad, viņam atrodoties laukumā, vārtus guva čehu uzbrucējs Tomāšs Hertls. Hertls un Balcers bija ieslidojuši pretinieku zonā pusātrajā uzbrukumā divi pret divi, un Hertlam bija iespējas piespēlēt Balceram šķērsām zonai. Taču čehu hokejists meta pa vārtiem un darīja to precīzi, panākot 1:0 savas komandas labā.

Turpinājumā Sanhosē komandai tik veiksmīgi vairs neklājās, un līdz 24. minūtei "Wild" bija atspēlējusies un pārņēmusi vadību ar 3:1, pateicoties Nika Bonino, Matsa Cukarello un Zeka Parizē gūtajiem vārtiem. 25. minūtē Balcers ar labu slidojuma ātrumu piespieda pārkāpt pret sevi noteikumus, sniedzot komandai divu minūšu vairākumu, kas tā arī palika vienīgais "Sharks" vairākums šajā mačā un netika izmantots.

Trešā perioda vidū Evanders Keins uz savas zilās līnijas mazākumā atņēma ripu "Wild" hokejistam un aizskrēja pretuzbrukumā, samazinot rezultāta starpību līdz 2:3. Taču atspēlēties Sanhosē tomēr neizdevās, un pēdējās minūtēs rezultāts vairs nemainījās.

Abas komandas aizvadīs vēl vienu savstarpējo spēli rītnakt, 3:00 pēc Latvijas laika. Tā būs abu komandu septītā savstarpējā spēle šosezon, un līdz šim "Sharks" uzvarējusi divreiz.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


, 2021-04-17 06:47, pirms 3 gadiem
Pa ilgu jau klusums
, 2021-04-17 09:06, pirms 3 gadiem
slikti!
, 2021-04-17 09:31, pirms 3 gadiem
Pēc tās grandiozās trīs punktu spēles ir pagājuši jau septiņi mači, kuros Balceram ir 1+0.

Protams, ka tā nav katastrofa, taču priekš TOP-6 uzbrucēja, kuram ir arī labs PP laiks nav gluži ok sniegums.
ZAmerikā ir tāds apzīmējums - streaky scorer, t.i., hokejists, kas kopumā spēlē ok, bet ļoti nestabili. Var noformēt kādu multi-points game, vai kādu rezultatīvo maču sēriju, bet tad ilgi klusēt. Nu, izskatās, ka Balceram šobrīd ir šis variants.

No otras puses - pilns NHL ar tādiem un, ja vien kopējie cipari būs ok, savas pozīcijas līgā nez vai zaudēs.
Rūdolfs Balcers. Foto: AFP/Scanpix
16

Balcers: "Vienas neveiksmīgas sezonas dēļ vēl nepametīšu Ziemeļameriku"

LETA. Latvijas izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers negrasās neveiksmīgās sezonas dēļ atstāt Ziemeļameriku un cerības uz spēlēšanu Nacionālajā hokeja līgā (NHL), ziņo portāls "liepajniekiem.lv".
Rūdolfs Balcers. Foto: AFP/Scanpix
25

Neviena NHL komanda Balceru neizvēlās, uzbrucējs paliks Tampabejas sistēmā

24 stundu laikā neviena Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda no neaizsargāto spēlētāju saraksta nav izvēlējusies latviešu uzbrucēju Rūdolfu Balceru. Tādējādi hokejists paliks Tampabejas ''Lightning'' sistēmā un tiks nosūtīts uz fārmklubu Amerikas Hokeja līgā (AHL) Sirakjūsas ''Crunch''.
Konors Makdeivids. Foto: USA Today/Scanpix

''Lightning'' bez Balcera ielaiž piecus un zaudē ''Oilers''

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) trešo zaudējumu pēdējo desmit spēļu laikā piedzīvoja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Tampabejas ''Lightning'', kas ar 3:5 piekāpās Edmontonas ''Oilers''. Citās spēlēs uzvaras svinēja Austrumu konferences līderes Bostonas ''Bruins'' un Karolīnas ''Hurricanes''.