Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2949, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Balcers sāk pirmajā maiņā, bet "Sharks" piedzīvo trešo zaudējumu pēc kārtas

Balcers sāk pirmajā maiņā, bet "Sharks" piedzīvo trešo zaudējumu pēc kārtas
Tīmo Meiers. Foto: AP/Scanpix

Trešo zaudējumu pēc kārtas piedzīvojusi latviešu uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas vienība Sanhosē “Sharks”, kas savā laukumā ar 1:4 piekāpās Anaheimas “Ducks”. Mājiniekiem no palikšanas sausā izdevās izvairīties vien pašās beigās.

Rūdolfs Balcers pirms spēles tika pacelts uz Sanhosē “Sharks” pirmo maiņu, kurā spēlēja kopā ar kapteini Loganu Kutūru un Evanderu Keinu. Tomēr mača gaitā galvenais treneris Bobs Bugners veica dažādas izmaiņas virknējumos, un trešajā periodā Balcers ar šiem partneriem spēlēja maz. Latviešu uzbrucējs uz ledus aizvadīja 15:22 minūtes (2:14 vairākumā un 1:20 mazākumā), divas reizes meta pa vārtiem, izdarīja divus spēka paņēmienus un divas reizes pazaudēja ripu. Balcers spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu, kaut jau pirmajā nomaiņā pretinieki trāpīja pa vārtu stabu.

Pirms divām dienām “Sharks” savā laukumā zaudēja Anaheimas “Ducks” ar 0:4, un arī šoreiz nebija tālu no palikšanas sausā. Mājinieku vienīgos vārtus zviedru aizsargs Ēriks Kārlsons ar metienu no distances starp vārtsarga kājsargiem guva divas ar pusi minūtes līdz beigām. Pretinieku rindās pie 1+1 tika Dereks Grānts un Aleksandrs Volkovs, bet komandas pirmos vārtus iemeta kapteinis Raiens Geclafs, kuram pie tālā stabiņa bija vien jāpieliek nūja un jāievirza ripa jau pustukšos vārtos.

Kopumā Sanhosē šī bija jau trešā neveiksme pēc kārtas, jo pagājušās nedēļas nogalē ar 2:4 tika zaudēts Losandželosas “Kings”. Abas vienības Rietumu divīzijas kopvērtējumā atrodas aiz “Sharks”. Balcera pārstāvētā komanda ieņem sesto vietu, no divas pozīcijas augstāk esošās Sentluisas “Blues” atpaliekot par četru punktu tiesu. Katras divīzijas labākās četras komandas piedalīsies play-off.

Nākamo spēli “Sharks” aizvadīs pēc divām dienām, kad izbraukumā tiksies pret Minesotas “Wild”. Tur paredzētas divas spēles pēc kārtas. “Wild” ir divīzijas trešās vietas īpašniece.


, 2021-04-15 09:38, pirms 3 gadiem
Ir jau OK, treneris dot iespējas un jāmēģina tās izmantot! Ceru, ka ar Rūdolfu Šārkos viss būs kārtībā
, 2021-04-15 11:28, pirms 3 gadiem
Labi
Rūdolfs Balcers. Foto: AFP/Scanpix
16

Balcers: "Vienas neveiksmīgas sezonas dēļ vēl nepametīšu Ziemeļameriku"

LETA. Latvijas izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers negrasās neveiksmīgās sezonas dēļ atstāt Ziemeļameriku un cerības uz spēlēšanu Nacionālajā hokeja līgā (NHL), ziņo portāls "liepajniekiem.lv".
Rūdolfs Balcers. Foto: AFP/Scanpix
25

Neviena NHL komanda Balceru neizvēlās, uzbrucējs paliks Tampabejas sistēmā

24 stundu laikā neviena Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda no neaizsargāto spēlētāju saraksta nav izvēlējusies latviešu uzbrucēju Rūdolfu Balceru. Tādējādi hokejists paliks Tampabejas ''Lightning'' sistēmā un tiks nosūtīts uz fārmklubu Amerikas Hokeja līgā (AHL) Sirakjūsas ''Crunch''.
Konors Makdeivids. Foto: USA Today/Scanpix

''Lightning'' bez Balcera ielaiž piecus un zaudē ''Oilers''

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) trešo zaudējumu pēdējo desmit spēļu laikā piedzīvoja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Tampabejas ''Lightning'', kas ar 3:5 piekāpās Edmontonas ''Oilers''. Citās spēlēs uzvaras svinēja Austrumu konferences līderes Bostonas ''Bruins'' un Karolīnas ''Hurricanes''.