Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2949, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Sharks" treneris slavē Balceru: "Viņš ir viens no patīkamākajiem pārsteigumiem"

"Sharks" treneris slavē Balceru: "Viņš ir viens no patīkamākajiem pārsteigumiem"
Rūdolfs Balcers. Foto: San Jose Sharks

Cīņu par iekļūšanu Nacionālās hokeja līgas izslēgšanas spēlēs turpina Sanhosē “Sharks”, kas šodien savā laukumā ar 5:2 pieveica Losandželosas “Kings”. Uzvaras vārtus guva Rūdolfs Balcers, un vienības galvenais treneris Bobs Bugners sezonas griezumā latvieti nosauca par ļoti pozitīvu pārsteigumu.

“Vārtus, kurus viņš guva, varam saukt par tipiskiem Rūdolfa vārtiem. Viņš vienmēr dodas uz vārtu priekšu, viņš nebaidās no apstāšanās laukuma grūtākajās vietās. Ja paskatīsieties spēles ierakstu, tad redzēsiet, ka viņš savas darbības aizsardzībā pabeidza ar spēka paņēmieniem. Viņš paveica diezgan daudz smagā darba, bloķēja metienus,” latviešu uzbrucēju preses konferencē slavēja Bobs Bugners, norādot, ka Balcers nav tas hokejists, kurš prastu spēlēt tikai vienā zonā.

“Viņam šī ir pirmā pilnā sezona NHL, un ir redzams, ka viņš ar katru dienu kļūst arvien labāks. Iepriekš viņu nezināju, bet varu teikt, ka Rūdolfs ir viens no maniem šīs sezonas patīkamākajiem pārsteigumiem. Viņš būs labs spēlētājs mūsu komandā vēl ilgu laiku,” atzina Sanhosē “Sharks” galvenais treneris. Balceram pēc sezonas beigsies līgums, un viņš kļūs par ierobežoti brīvo aģentu, “Sharks” saglabājot pirmpirkuma tiesības.

Balcers nostiprinājies “Sharks” otrajā virknējumā līdzās čeham Tomāšam Hertlam un šveicietim Tīmo Meieram. Balcers 24 spēlēs iekrājis 6+7. Uzbrucējs pret “Kings” bija aktīvākais savā komandā ar pieciem metieniem pa vārtiem un četriem spēka paņēmieniem. Balcers uz ledus pavadīja 16:15 minūtes, vairāk nekā divas no tām – vairākumā.


, 2021-04-10 13:23, pirms 3 gadiem
Vienīgais komandu sporta veids Latvijā kurš turas līmenī ir hokejs. Priecē.
, 2021-04-10 13:26, pirms 3 gadiem
Balcers is the man!
, 2021-04-10 13:55, pirms 3 gadiem
Paldies Otavai, kura ievietoja Rūdi weiveros
, 2021-04-10 15:15, pirms 3 gadiem
sveiks rakstīja: Vienīgais komandu sporta veids Latvijā kurš turas līmenī ir hokejs. Priecē.
Bobslejs, rokasbumba, basketbols, volejbols, florbols...
, 2021-04-10 15:31, pirms 3 gadiem
Number 0 rakstīja: Paldies Otavai, kura ievietoja Rūdi weiveros
Senators GM ir pelnījis prēmiju!
, 2021-04-10 15:34, pirms 3 gadiem
otins rakstīja: Bobslejs, rokasbumba, basketbols, volejbols, florbols...
Bobslejs un basketbols? Tu vsp tiem sporta veidiem seko līdz?
, 2021-04-10 16:02, pirms 3 gadiem
Nākamsezon vajadzētu pie senators iemest pāris golu, lai apraujās.
, 2021-04-10 16:10, pirms 3 gadiem
otins rakstīja: Bobslejs, rokasbumba, basketbols, volejbols, florbols...
Ja piemini florbolu, neaizmirsti arī sievu nešanas čempionātu un šautriņas
, 2021-04-10 16:22, pirms 3 gadiem
sveiks rakstīja: Vienīgais komandu sporta veids Latvijā kurš turas līmenī ir hokejs. Priecē.
mhm, pagaidi čempi
, 2021-04-10 16:28, pirms 3 gadiem
sabikas rakstīja: Ja piemini florbolu, neaizmirsti arī sievu nešanas čempionātu un šautriņas
Šautriņās ir komandas? Sievu nešanā ir starptautiska mēroga panākumi? Florbolā Latvijas izlase PČ nav bijusi zemāk par 10.vietu, bet 2018.gadā izcīnīja 5.vietu.
Slēpts komentārs: otins
, 2021-04-10 17:44, pirms 3 gadiem
otins rakstīja: Jā. Ķibermanis ir spēcīgs gan divniekos, gan četriniekos un spēj cīnīties pret tehniski spēcīgākajiem vāciešiem. PČ izcīnīja 4. vietu ar četrinieku un 6.vietu ar divnieku. Basketbolā labi panākumi TTT un VEF, un abām izlasēm tikai mazliet pietrūka, lai kvalificētos EČ.
Cik pasaules valstīs ir rene,par masveidību vispār ņirga nāk,populari5ati un naudu tāpat. Ja panākums ir gandrīz iekļūšana EČ tas ir pzdc. Vienkārši psdc. Ja šitā skatās,tad jāmeklē mūsu slieku racēju čempioni un pālī autoostas pārmīzēji
, 2021-04-10 18:29, pirms 3 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Cik pasaules valstīs ir rene,par masveidību vispār ņirga nāk,populari5ati un naudu tāpat. Ja panākums ir gandrīz iekļūšana EČ tas ir pzdc. Vienkārši psdc. Ja šitā skatās,tad jāmeklē mūsu slieku racēju čempioni un pālī autoostas pārmīzēji
Bobslejs augstā līmenī ir Vācijā, Latvijā, Kanādā, Krievijā, Austrijā, ASV. Vidējā līmenī Francijā, Itālijā, Čehijā, Nīderlandē, Lielbritānijā, Polijā. Kā tur ar to hokeju augstā līmenī sešās valstīs: Kanāda, ASV, Krievija, Zviedrija, Somija un Čehija un tad vidējā līmenī vēl sešās valstīs. Tā, ka nesanāk vairāk.
, 2021-04-10 20:29, pirms 3 gadiem
kokkāpēj, kāpēc abos sporta veidos Šveici neliec pie augstā līmeņa?
, 2021-04-11 00:10, pirms 3 gadiem
guntis86 rakstīja: kokkāpēj, kāpēc abos sporta veidos Šveici neliec pie augstā līmeņa?
Tāpēc, ka trešajā klasē Šveici vēl nemāca
, 2021-04-18 08:33, pirms 3 gadiem
Hokejs ir vienmēr bijis topā Latvijā pārējie sporta veidi pa aizmuguri ar nelieliem prieka brīžiem desmitgadē!!
Rūdolfs Balcers. Foto: AFP/Scanpix
16

Balcers: "Vienas neveiksmīgas sezonas dēļ vēl nepametīšu Ziemeļameriku"

LETA. Latvijas izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers negrasās neveiksmīgās sezonas dēļ atstāt Ziemeļameriku un cerības uz spēlēšanu Nacionālajā hokeja līgā (NHL), ziņo portāls "liepajniekiem.lv".
Rūdolfs Balcers. Foto: AFP/Scanpix
25

Neviena NHL komanda Balceru neizvēlās, uzbrucējs paliks Tampabejas sistēmā

24 stundu laikā neviena Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda no neaizsargāto spēlētāju saraksta nav izvēlējusies latviešu uzbrucēju Rūdolfu Balceru. Tādējādi hokejists paliks Tampabejas ''Lightning'' sistēmā un tiks nosūtīts uz fārmklubu Amerikas Hokeja līgā (AHL) Sirakjūsas ''Crunch''.
Konors Makdeivids. Foto: USA Today/Scanpix

''Lightning'' bez Balcera ielaiž piecus un zaudē ''Oilers''

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) trešo zaudējumu pēdējo desmit spēļu laikā piedzīvoja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Tampabejas ''Lightning'', kas ar 3:5 piekāpās Edmontonas ''Oilers''. Citās spēlēs uzvaras svinēja Austrumu konferences līderes Bostonas ''Bruins'' un Karolīnas ''Hurricanes''.