Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Merzļikins atklāj, ka pēdējā minūtē noraidījis piedāvājumu izkauties

Merzļikins atklāj, ka pēdējā minūtē noraidījis piedāvājumu izkauties
Elvis Merzļikins. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kolumbusas "Blue Jackets" ar Elvi Merzļikinu vārtos aizvadītajā naktī pārspēja Tampabejas "Lightning" (5:2), revanšējoties par pirms pāris dienām piedzīvoto zaudējumu. Merzļikins iesaistījās asumos un pēc mača atklāja, ka viņam izteikts piedāvājums izkauties.

Otrās trešdaļas beigās Elvis Merzļikins apmainījās sitieniem ar nūju ar sāncenšu uzbrucēju Patriku Marūnu, kuram cimdu nomešana un domu izpaušana ar dūrēm nav svešs arods. Merzļikins par asumiem saņēma divas minūtes, bet Marūns – 2+2. Kolumbusas "Blue Jackets" sekojošo vairākumu izmantoja, panākot 3:1.

"Tāds ir hokejs. Viņš iesita man ar nūju, es atbildēju. Viņš iesita vēlreiz, es vēlreiz atbildēju. Tā notiek. Nedomāju, ka tas ir kas slikts. Cienu tos spēlētājus. Viņi ir lieliski hokejisti. Varu tikai novēlēt viņiem veiksmi Stenlija kausa izcīņā," pauda Merzļikins. Tas gan nebija viss.

23,7 sekundes līdz spēles beigām Marūns pieslidoja pie Merzļikina, lai aprunātos. Saruna pārāk neievilkās, jo tūdaļ klāt bija "Blue Jackets" komandas biedri. Merzļikins atklāja, ka Marūns viņam piedāvājis izkauties.

"Protams, atteicos. Būšu godīgs – man droši vien ir nulle iespēju pret viņu. Varbūt pret kādu citu… Bet pret viņu – noteikti nē," ar smaidu uz lūpām skaidroja Merzļikins. "Sauciet mani par mīksto, tikšu galā. Man drīz jādodas uz pasaules čempionātu, un negribu salauzt degunu vai ko citu."

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/3279482/202...


, 2022-04-29 09:34, pirms 2 gadiem
Prātīgs lēmums!
, 2022-04-29 10:06, pirms 2 gadiem
Nebija jau jākaujas pret Marūnu. Tur jau Eliots slidoja pāri visam laukumam ar kādu domu. Komentētāji vēl piebilda, ka sen nav bijis vārtsargu kautiņš. Bet + Elvim, ka nekāvās un par to nekaunas.
, 2022-04-29 10:40, pirms 2 gadiem
Kauties ir stulbi !
, 2022-04-29 10:49, pirms 2 gadiem
guntis86 rakstīja: Nebija jau jākaujas pret Marūnu. Tur jau Eliots slidoja pāri visam laukumam ar kādu domu. Komentētāji vēl piebilda, ka sen nav bijis vārtsargu kautiņš. Bet + Elvim, ka nekāvās un par to nekaunas.
Pat ja tas būtu Eliots tas ir diezgan nožēlojami. Gribētu redzēt kā vini riskētu ar Vasiļevski. 🤣
, 2022-04-29 11:31, pirms 2 gadiem
Tāpat Elvis viņam bez sava vārtsarga ekipējuma iedotu bietē kā nemetas!
Šajā gadījumā viņam galvenais bija Latvijas intereses,lai kaut kāda negadījuma dēļ mēs nepaliktu bez pamatvārtsarga.
Respect!
Slēpts komentārs: Calvin
, 2022-04-29 15:50, pirms 2 gadiem
Calvin rakstīja: Mīkstais! Ja nebija doma aizstāvēt savu taisnību, tad nav ko “lēkāt” arī pirms tam. Tad sēdi mierīgs savā būrī un nespridžī!
viņam tur nebija vienkārši izvairīties no konflikta, jo bija paliela drūzma un grūstīšanās vārtsarga laukumā.
, 2022-04-29 15:52, pirms 2 gadiem
Visu cieņu, ka spēja savaldīties un padomāja par sekām bezjēdzīgam kautiņam. Īsts profesionālis, noteikti ne "mīkstais".
, 2022-04-29 18:10, pirms 2 gadiem
Nekad neviens mūsējais Ziemeļamerikā spēlējošais nav jau vismaz trīs reizes intervijās stāstījis par plāniem spēlēt PČ. Manuprāt, tas parāda, ka Elvis raujas uz izlasi un ļoti grib spēlēt. Liels prieks!
, 2022-04-29 20:12, pirms 2 gadiem
Elvja un Marūna pagrūstīšanās un 2+2 minūtes Patrikam praktiski uzvarēja spēli, Elvis - 1. zvaigzne un uzvaras vārtu autors !
, 2022-04-29 22:16, pirms 2 gadiem
Ivanāna laikos tāds Maroon lidotu pa halli.
, 2022-04-30 09:00, pirms 2 gadiem
Šis indivīds nobāl Ron Hextall, Ray Emery, Patrick Roy priekšā.
Uvis Balinskis un vārtsargs Entonijs Stolarzs. Foto: AP/Scanpix
4

Balinskim noraidījums, "Panthers" triumfē divīzijā un pirmajā kārtā tiksies ar "Lightning"

Nacionālās hokeja līgās (NHL) regulāro turnīru ar uzvaru noslēgusi Floridas "Panthers", kuru pārstāv latvietis Uvis Balinskis. Panteras savā laukumā ar 5:2 pārspēja Toronto "Maple Leafs". Uzvara ļāvusi nodrošināt pirmo vietu Atlantijas okeāna divīzijā, kas nozīmē, ka Stenlija kausa pirmajā kārtā tai būs jāspēkojas ar Tampabejas "Lightning". Sezonu ar uzvaru pār Karolīnas "Hurricanes" (6:3) noslēgusi Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets".
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers

Balinskim 17 minūtes otrajā sausajā uzvarā pēc kārtas, "Panthers" pārspēj "Blue Jackets"

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) nepiedzīvojām divu latviešu dueli. Floridas "Panthers" savā laukumā uzņēma Kolumbusas "Blue Jackets", tomēr uz ledus bija tikai Uvis Balinskis, kurš nospēlēja nepilnas 17 minūtes, palīdzot "Panthers" tikt pie otrās sausās uzvaras īsā laikā (4:0). Elvis Merzļikins šajā spēlē nepiedalījās.
Uvis Balinskis atgriežas uz NHL ledus. Foto. USA Sports Today. Scanpix
5

Balinskim sausajā uzvarā +1, Girgensons un "Sabres" 13. sezonu pēc kārtas bez play-off

Mainīgām sekmēm Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēlējušas latviešu pārstāvētās komandas. Uvis Balinskis atgriezās Floridas "Panthers" rindās un palīdzēja ar 2:0 pārspēt Otavas "Senators", Zemgus Girgensons un Bufalo "Sabres" ar 2:3 piekāpās Dalasas "Stars", oficiāli zaudējot iespējas iekļūt Stenlija kausā, bet Kolumbusas "Blue Jackets" bez savainotā Elvja Merzļikina ar 2:5 piekāpās Tampabejas "Lightning".