Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

''Blue Jackets'' otrā uzvara pēc kārtas, Vasiļevskim pārtrūkst sauso spēļu sērija

''Blue Jackets'' otrā uzvara pēc kārtas, Vasiļevskim pārtrūkst sauso spēļu sērija
Foto: AP/Scanpix

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) tika aizvadītas desmit spēles. Elvis Merzļikins turpina ārstēt savainojumu, taču viņa pārstāvētā Kolumbusas ''Blue Jackets'' izcīnīja otro panākumu pēc kārtas, ar 3:2 pārspējot Dalasas ''Stars''. Savukārt esošā Stenlija kausa īpašniece papildlaika pēdējā sekundē izrāva uzvaru pār Čikāgas ''Blackhawks'' ar 3:2.

Otro uzvaru pēc kārtas izcīnījusi Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets'', kas ar 3:2 pārspēja Dalasas ''Stars''. Latviešu vārtsargs joprojām atkopjas no savainojuma, taču šonedēļ atgriezās uz ledus, aizvadot treniņus.

Dalasas ''Stars'' šis bija ceturtais zaudējums pēc kārtas. Uzvarētājs noskaidrojās trešajā trešdaļā. Četru minūšu laikā Kolumbusa guva divus vārtus, kad precīzi bija Olivers Bjorkstrands un Ēriks Robinsons, tādējādi panākot jau 3:0. ''Stars'' nepadevās un ātri vien atguva divus vārtus, atjaunojot intrigu par spēles uzvarētāju. Kolumbusa gan spēja nosargāt uzvaru, bet Jonass Korpisalo vārtos atvairīja 22 no pretinieku 24 metieniem.

Savu sauso spēļu sēriju pārtrauca Tampabejas ''Lightning'' vārtsargs Andrejs Vasiļevskis, taču esošie Stenlija kausa īpašnieki tāpat prata papildlaikā apspēlēt Čikāgas ''Blackhawks'' ar 3:2. Līdz tam Vasiļevskis aizvadīja trīs sausās spēles četros mačos. Otrajā periodā ''Blackhawks'' guva divus vārtus un pirms noslēdzošās trešdaļas bija vadībā ar 2:0. Trešās trešdaļas ievadā ''Lightning'' ļoti ātri atspēlējās un atjaunoja līdzsvaru uz tablo. Uzvarētājs noskaidrojās papildlaikā, kura pēdējā sekundē metienu no zilās līnijas pielaboja Alekss Killorns.

NHL spēles

KomandasRezultātsKomandasRezultāts
Hurricanes – Red Wings5:2Canadiens – Jets3:4(OT)
Devils – Rangers1:6Islanders – Sabres5:2
Penguins – Flyers3:4Blackhawks – Lightning2:3 (OT)
Predators – Panthers4:5Stars – Blue Jackets2:3
Flames – Senators7:3Canucks – Maple Leafs3:1

Izmantotie resursi:
nhl.om


, 2021-03-05 08:34, pirms 3 gadiem
Kādis stati Korpim ir uz doto mirkli?
, 2021-03-05 08:50, pirms 3 gadiem
batista rakstīja: Kādis stati Korpim ir uz doto mirkli?
89.6 % atvairīti metieni, 3.13 ripas spēlē
, 2021-03-05 09:07, pirms 3 gadiem
Toms Mālmeisters rakstīja: 89.6 % atvairīti metieni, 3.13 ripas spēlē
Tas bija pirms spēle, tagad 89.73 atvairītie un 3.07 ripas.
, 2021-03-05 10:07, pirms 3 gadiem
Vasiļevskis uzstādījis augstu latiņu Elvim sausajos mačos. Likās pēc pagājušās sezonas, ka Dallasas Stars beidzos būs spēks uz ilgu laiku, bet šobrīd rādās atkal vienas sezonas uzplaiksnījums. Vēl nekas nav beidzies, bet rezultātiem bija jābūt labākiem.
, 2021-03-05 11:27, pirms 3 gadiem
guntis86 rakstīja: Vasiļevskis uzstādījis augstu latiņu Elvim sausajos mačos. Likās pēc pagājušās sezonas, ka Dallasas Stars beidzos būs spēks uz ilgu laiku, bet šobrīd rādās atkal vienas sezonas uzplaiksnījums. Vēl nekas nav beidzies, bet rezultātiem bija jābūt labākiem.
Dalasai šogad ir citas problēmas - komanda ir dabūjusi no kovida, vairāki tīri derīgi kadri (Radulovs, Seigins, Bišops) ir savainoti utt. Tāpēc arī maču ir maz, nav spēļu ritma utt.
No otras puses - viņiem vajag tikai mazliet saņemties, lai iekļūtu PO, jo nav tā, ka viņi būtu vārgi "pēc noklusējuma", jo viņi 6 spēles ir zaudējuši ar 1 golu. Ja vinnētu kaut pusi no tām, būtu jau normāli kandidāti uz PO.
Uvis Balinskis un vārtsargs Entonijs Stolarzs. Foto: AP/Scanpix
4

Balinskim noraidījums, "Panthers" triumfē divīzijā un pirmajā kārtā tiksies ar "Lightning"

Nacionālās hokeja līgās (NHL) regulāro turnīru ar uzvaru noslēgusi Floridas "Panthers", kuru pārstāv latvietis Uvis Balinskis. Panteras savā laukumā ar 5:2 pārspēja Toronto "Maple Leafs". Uzvara ļāvusi nodrošināt pirmo vietu Atlantijas okeāna divīzijā, kas nozīmē, ka Stenlija kausa pirmajā kārtā tai būs jāspēkojas ar Tampabejas "Lightning". Sezonu ar uzvaru pār Karolīnas "Hurricanes" (6:3) noslēgusi Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets".
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers

Balinskim 17 minūtes otrajā sausajā uzvarā pēc kārtas, "Panthers" pārspēj "Blue Jackets"

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) nepiedzīvojām divu latviešu dueli. Floridas "Panthers" savā laukumā uzņēma Kolumbusas "Blue Jackets", tomēr uz ledus bija tikai Uvis Balinskis, kurš nospēlēja nepilnas 17 minūtes, palīdzot "Panthers" tikt pie otrās sausās uzvaras īsā laikā (4:0). Elvis Merzļikins šajā spēlē nepiedalījās.
Uvis Balinskis atgriežas uz NHL ledus. Foto. USA Sports Today. Scanpix
5

Balinskim sausajā uzvarā +1, Girgensons un "Sabres" 13. sezonu pēc kārtas bez play-off

Mainīgām sekmēm Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēlējušas latviešu pārstāvētās komandas. Uvis Balinskis atgriezās Floridas "Panthers" rindās un palīdzēja ar 2:0 pārspēt Otavas "Senators", Zemgus Girgensons un Bufalo "Sabres" ar 2:3 piekāpās Dalasas "Stars", oficiāli zaudējot iespējas iekļūt Stenlija kausā, bet Kolumbusas "Blue Jackets" bez savainotā Elvja Merzļikina ar 2:5 piekāpās Tampabejas "Lightning".