Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Merzļikins otro spēli pēc kārtas būs "Blue Jackets" rezervē

Merzļikins otro spēli pēc kārtas būs "Blue Jackets" rezervē
Jonass Korpisalo. Foto: AP/Scanpix

NHL klubs Kolumbusas "Blue Jackets" šonakt 3:00 aizvadīs maču pret "Avalanche", un komandas vārtos stāsies soms Jonass Korpisalo.

Elvis Merzļikins savu iepriekšējo maču aizvadīja naktī uz 30. oktobri pret "Rangers", kad atvairīja 33 no 37 metieniem, ar ko nepietika, lai glābtu "Blue Jackets" no zaudējuma, tiesa, Kolumbusas komanda pati nevienus vārtus tā arī neguva (0:4).

Nākamā spēle sekoja jau pēc mazāk nekā 24 stundām, līdz ar to loģiska bija vārtsargu maiņu, un Jonass Korpisalo aizveda "Blue Jackets" līdz uzvarai pēcspēles metienos ar 4:3. Korpisalo atvairīja 36 no 39 metieniem un guva savu sezonas pirmo uzvaru.

Līdz šim šosezon Korpisalo nebija stājies vārtos divos mačos pēc kārtas, taču šonakt tas notiks, apstiprināja "Blue Jackets" treneris. Korpisalo būs komandas sākumsastāvā spēlē pret Kolorādo "Avalanche", kamēr Merzļikinam būs otrā numura statuss.

Pēc trim dienām abas komandas sacentīsies vēlreiz, tiesa, to darīs jau Kolumbusā.

"Blue Jackets" sezonas ievadā guvusi desmit punktus astoņās spēlēs un ieņem devīto vietu Austrumu konferencē, kur situācija gan joprojām ir ļoti blīva – piektā vieta ir tikai viena punkta attālumā. Ar Merzļikinu vārtos "Blue Jackets" guvusi četras no savām piecām uzvarām, tiesa, vērts atzīmēt, ka pamatlaikā gūtas tikai divas uzvaras, kas ir zemākais rādītājs Austrumu konferencē.


Slēpts komentārs: AarnyZ
Slēpts komentārs: MakaronsUbags
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2021-11-03 21:47, pirms 2 gadiem
, 2021-11-03 22:07, pirms 2 gadiem
AarnyZ rakstīja: Būtu dīvaini, ja tā nebūtu..
Pilnīgi piekrītu. Mezļikins savu pēdējo zaudēja, bet Korpisalo komandas pēdējā spēlē ar labu sniegumu izvilka uzvaru pret NJ Devils. (Ekstra info tiem kuri tev dislaikus dod. Laikam sporta veidus sajaukuši or smtn.)
, 2021-11-03 22:09, pirms 2 gadiem
huters rakstīja: Sēru ziņu publicējusi Slovākijas hokeja komanda Bratislavas "Capitals", kuras hokejists Boriss Sādeckis pirms dažām dienām saļima laukumā Austrijas ICE līgas spēlē. Šodien viņš aizgājis mūžībā. Jau iepriekš bija neiepriecinošas prognozes attiecļbā uz vakcināciju un profesionālo sportu. Vērosim un cerēsim uz to labāko ...
Nu nevajadzētu uzreiz vilkt paralēles ar vakcīnām.
, 2021-11-03 22:31, pirms 2 gadiem
MakaronsUbags rakstīja: Lieliska ziņa. Sūdļīkinam nav vietas NHL.
Banu, šitiem troļļiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2021-11-04 11:12, pirms 2 gadiem
Tā ir ka platās spēles beigās lai komanda necīnās lidz galam un pretinieku vārtsargs tiek pie sausās spēles.. nolika bik uz beņķa pasēdēt un pārdomāt dzīvi 😀
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
26

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Aizsargs Uvis Balinskis. Foto: AFP/Scanpix
41

Balinskim 11 minūtes uz ledus un -1, Merzļikins ielaiž sešus vārtus Arizonā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles aizvadījuši divi Latvijas hokejisti. Aizsargs Uvis Balinskis un Floridas "Panthers" piekāpās Bostonas "Bruins" (3:4), savukārt Kolumbusas "Blue Jackets" ar Elvi Merzļikinu vārtos ar 2:6 piekāpās Arizonas "Coyotes". Divus vārtus Merzļikins ielaida, kad "Blue Jackets" spēlēja vairākumā.
Elvis Merzļikins. Foto: Guntis Lazdāns/LHF
113

NHL vārtsargs Merzļikins piekritis pievienoties Latvijas izlasei

Latvijas Hokeja federācija pavēstījusi par nepilnus 30 gadus vecā latviešu vārtsarga Elvja Merzļikina piekrišanu pievienoties Latvijas valstsvienībai pēc Nacionālās hokeja līgas sezonas beigām.