Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Līdz jaunajam gadam fans cer pabeigt Stenlija kausa ieguvēju tetovējumus

Līdz jaunajam gadam fans cer pabeigt Stenlija kausa ieguvēju tetovējumus
Foto: NHL.com

2020. gada Nacionālās hokeja līgas (NHL) galveno trofeju izcīnīja Tampabejas "Lightning". Šī kluba līdzjutējs Aleksejs Čeļukanovs vēlas visu čempionu tetovējumus uz savas rokas.

"Šo ideju sāku realizēt uzreiz pēc sestā mača pret Dalasas "Stars". Piezvanīju savam tetovēšanas meistaram, kurš man uz rokas uztetovēja "Lightning" kādreizējo kapteini Deivu Andreičuku par godu uzvarai 2004. gadā. Viena sesija ir astoņas darba stundas, tas maksā 22 tūkstošus rubļu [apmēram 237 eiro]. Trīs sesijas jau notikušas, priekšā vēl vairākas - domāju, ka varam nonākt līdz desmit. Tās ir astoņas stundas izturamu sāpju. Roka sāp, ik pēc divām stundām jāapstrādā ar ziedi, lai neveidotos krevele, kas var sabojāt zīmējumu. Un tas jādara, līdz tetovētā āda ir sadzijusi. Plānoju, ka mēs pabeigsim līdz jaunajam gadam, kad varētu sākties NHL nākamā sezona," informē līdzjutējs.

"Uz rokas jāizvieto tie paši spēlētāji, kuru uzvārdi tiks iekalti uz sudraba kausa. Mana sieva joko, ka es vēlos justies kā Stenlija kauss. Aleksandrs Volkovs izslēgšanas spēlēs laukumā bija mazāk nekā 10 minūtes, taču nokļuva uz manas rokas. Ģenerālmenedžeris un galvenais treneris ne, jo runa ir tikai par hokejistiem. Tetovējuma pašā centrā būs liels Stenlija kauss virs Ņikitas Kučerova galvas, kurš tagad ir augstāk par visiem," atklāj Tampabejas kluba fans.

Kā jau ziņots, Edmontonas "burbulī" Tampabejas "Lightning" sestajā finālspēlē ar 2:0 pārspēja Dalasas "Stars" un uzvarēja arī sērijā (4-2). Šis klubs otro reizi izcīnīja Stenlija kausu.

Izmantotie resursi:
nhl.com


, 2020-10-31 12:44, pirms 3 gadiem
Autor - Beidz rakstīt rakstus!
Cik kļūdas tev ir pirmajā teikumā jau?
''Coyotes'' svin vārtu guvumu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Trīs komandas iekļūst ''play-off'', ''Coyotes'' apstādina ''Predators'' iespaidīgo sēriju

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā Bostonas ''Bruins'', Karolīnas ''Hurricanes'' un Floridas ''Panthers'' nodrošināja vietu Stenlija kausa izcīņā. Arizonas ''Coyotes'' ar uzvaru pār Nešvilas ''Predators'' ar 8:4 apturēja pretinieku 18 spēļu sēriju, kurā klubs izcīnīja vismaz punktu.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
10

Bļugeram piespēle zaudējumā pret Dalasu, Elvis paliek ''Blue Jackets'' rezervē

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) zaudēja gan Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', gan Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets''. Pirmajiem neveiksme ar 1:3 pret Dalasas ''Stars'', bet otrajiem ar 2:3 pret ''Penguins''. Spēlēja vienīgi Teodors Bļugers, kurš rezultatīvi asistēja vienīgajos ''Canucks'' gūtajos vārtos.
Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
8

2023. gada PČ vērtīgākais spēlētājs Šilovs svētdien varētu sargāt ''Canucks'' vārtus

2023. gada pasaules hokeja čempionāta vērtīgākais spēlētājs Artūrs Šilovs svētdien potenciāli varētu stāties Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' vārtos mačā pret Anaheimas ''Ducks''.