Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Avalanche" sērijas atklāšanas spēlē pārbrauc pāri Lasvegasai

"Avalanche" sērijas atklāšanas spēlē pārbrauc pāri Lasvegasai
Neitans Makinons. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas galvenā favorīte Kolorado "Avalanche" Stenlija kausa izcīņas otro kārtu sākusi ar graujošu uzvaru pār Lasvegasas "Golden Knights" – 7:1.

Rietumu divīzijas divu labāko komandu sērija gaidīta ar nepacietību, un pirmais mačs intrigas uguni padarījis vēl spēcīgāku, jo ar nepacietību tiek gaidīts, kā Lasvegasas "Golden Knights" reaģēs uz graujošo zaudējumu un kāda iegrozīsies otrā spēle.

Kolorado "Avalanche" kapteinis Gābriels Landeskūgs un labākais spēlētājs Neitans Makinons katrs guva divus vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, aizsargs Keils Makārs guva vārtus un pievienoja trīs piespēles, Miko Rantanens izcēlās ar 1+1, bet Filips Grūbauers atvairīja 24 metienus. Visi "Avalanche" līderi nodemonstrēja savu līmeni.

Pirmajā kārtā "Golden Knights" septiņos mačos tika galā ar Minesotas "Wild". Visās spēlēs vārtu drošība tika uzticēta Markam Andrē Flerī, kamēr pret "Avalanche" vārtos tika likts Robins Lēners, kurš atvairīja 30 no 37 metieniem.

Otro kārtu sākusi arī čempione Tampabejas "Lightning", kas viesos ar 2:1 pieveica Karolīnas "Hurricanes". Uzvaras ripu septiņas minūtes līdz beigām iemeta Bārklijs Gudro, bet Andrejs Vasiļevskis panākumu kaldināja ar 37 atvairītiem metieniem.

Stenlija kauss, otrā kārta

SpēleRez.Sērijā
Hurricanes – Lightning1:20-1
Avalanche – Golden Knights7:11-0

, 2021-05-31 10:22, pirms 3 gadiem
Par Kolorado beidzot jāņem kauss komanda super sabalansēta rāda skaistu uzbrūkošu spēli!
Gustavs Grigals. Foto: Atlanta Gladiators
5

Vankūveras pretiniece Nešvila pirms Stenlija kausa izsauc vārtsargu Grigalu

Nacionālās hokeja līgas komanda Nešvilas "Predators" pirmdienas rītā Vankūverā sāks Stenlija kausa izcīņu, bet šovakar pavēstījusi par 25 gadus vecā latviešu vārtsarga Gustava Grigala izsaukšanu.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
7

Balinska ''Panthers'' Stenlija kausa izcīņu svētdien sāks ar agro maču

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) noslēgusies regulārā sezona un noskaidrojušies Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pāri. Uvja Balinska pārstāvētā Floridas ''Panthers'' izslēgšanas spēles sāks svētdien, aizvadot agro maču, bet Teodora Bļugera ''Cancuks'' pirmo maču aizvadīs naktī uz pirmdienu.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.