Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Vejmelka ar pirmo sauso spēli NHL karjerā atnes ''Coyotes'' uzvaru pār ''Jets''

Vejmelka ar pirmo sauso spēli NHL karjerā atnes ''Coyotes'' uzvaru pār ''Jets''
Karels Vejmelka. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Naktī uz otrdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) uzvaru svinēja Arizonas ''Coyotes'', kas, pateicoties Karela Vejmelkas sausajai spēlei, ar 1:0 apspēlēja Vinipegas ''Jets''. Neveiksmju sērija turpina vajāt Monreālas ''Canadiens'', kas ar 1;2 piekāpās Vankūveras ''Canucks''.

• Sesto zaudējumu pēdējās septiņās spēlēs piedzīvoja Vinipegas ‘’Jets’’, kas ar 0:1 piekāpās vienai no līgas vājākajām komandām Arizonas ‘’Coyotes’’. Izcils Arizonas vārtos bija Karels Vejmelka, kurš atvairīja visus ''Jets'' izdarītos 39 metienus, tādējādi svinot savu pirmo sauso uzvaru NHL īsajā karjerā.

• Vienīgos vārtus otrā perioda beigās guva Antuāns Rusē, kuram tie bija trešie vārti sezonā. Par spīti izcīnītajam piektajam panākumam sezonā ‘’Coyotes’’ joprojām ir pēdējā vietā Rietumos ar 12 punktiem 22 spēlēs.

• Četru zaudējumu sēriju pārtrauca Vankūveras ‘’Canucks’’, kas ar 2:1 apspēlēja pagājušās sezonas Stenlija kausa finālisti Monreālas ‘’Canadiens’’. ‘’Canucks’’ vārtus Tetčers Demko atvairīja 33 no pretinieku izdarītajiem 34 metieniem.

• Uzvaras vārtus otrā perioda vidū guva Konors Garlands, kuram tie bija septītie vārti sezonā un kopumā 16. rezultativitātes punkts (7+9).

• Monreālai šis bija pirmais zaudējums pēc tam, kad tā veica izmaiņas, no amatiem atbrīvojot ģenerālmenedžeri Marku Berževēnu, viņa asistentu Trevoru Timinsu un komunikācijas daļas vadītāju Polu Vilsonu.

• Pēc iekļūšanas Stenlija kausa izcīņā pirms gada, šogad ‘’Canadiens’’ vairāk zaudē kā uzvar, ar 14 punktiem 24 spēlēs ieņemot tikai 14. vietu Austrumu konferencē.

NHL spēles

LaiksSpēleRezultāts
2:00Sabres – Kraken4:7
2:30Canadiens – Canucks1:2
2:30Jets – Coyotes0:1
4:00Flames – Penguins1:2 PM

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


, 2021-11-30 12:20, pirms 2 gadiem
Autor, Arizonas spēlētāji meta pa saviem vārtiem, ka vārtsargs nostāvēja sausā, atvairot visus Coyotes metienus!
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
5

Balinska ''Panthers'' Stenlija kausa izcīņu svētdien sāks ar agro maču

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) noslēgusies regulārā sezona un noskaidrojušies Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pāri. Uvja Balinska pārstāvētā Floridas ''Panthers'' izslēgšanas spēles sāks svētdien, aizvadot agro maču, bet Teodora Bļugera ''Cancuks'' pirmo maču aizvadīs naktī uz pirmdienu.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
9

Bļugers pie karjeras rekorda netiek, ''Canucks'' zaudē viesos pret ''Jets''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'' regulāro sezonu noslēdza ar zaudējumu viesos pret Vinipegas ''Jets'' – 2:4.