Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

2018. gada NHL drafts notiks Dalasā

2018. gada NHL drafts notiks Dalasā
Dalasas "Stars" pārstāvji un komandas pirmās kārtas izvēle Džeiks Otingers 2017. gada NHL draftā.
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vadība ir paziņojusi pilsētu, kas uzņems 2018. gada jauno spēlētāju izvēles ceremoniju. Pirmo reizi drafts notiks Teksasas pilsētā Dalasā.

Nacionālā hokeja līga vakardien paziņoja vietu kur notiks 2018. gada jauno spēlētāju izvēles ceremonija, jeb 2018. gada NHL drafts. Par norises vietu ir izvēlēta Dalasa.

Kā viens no galvenajiem šādas izvēles iemesliem tiek minēts tas, ka Dalasas “Stars” vienība gaidāmajā sezonā svinēs 25 gadus kopš viņi no Minesotaas pārcēlāsa uz Teksasu, tāpēc visa gada garumā notiks dažādi svinīgie pasākumi un NHL drafta ceremonija būs viens no tiem.

NHL viceprezidents Bils Deilijs, kuram tika uzticēts paziņot šo jaunumu, izteicās, ka Dalasas komanda ir lielisks piemērs tam kā netradicionālo hokeja tirgu pārvērst par tirgu, kurā hokejs ir neatņemama sastāvdaļa.

Atgādināsim, ka Dalasas “Stars” iemantoja vietējo līdzjutēju uzmanību deviņdesmito gadu izskaņā, kad regulāri cīnījās par Stenlija kausu, 1998. gadā aizkļūstot līdz Rietumu konferences finālam, 1999. gadā to arī izcīnot, bet 2000. gadā zaudējot finālsērijā.

Jāpiebilst, ka “Stars” savai jubilejai gatavojas nopietni, jo bez izklaidējošajiem pasākumiem, komanda nopietni pastiprinās arī sportiskajā ziņā. “Stars” ir tikuši pie vārtsarga Bena Bišopa, aizsarga Marka Metota un uzbrucējiem Aleksandra Radulova un Martina Hanzala. Kā arī jaunajā sezonā komandu trenēs Kens Hičkoks – speciālists, kura vadībā komanda savulaik sasniedza vislabākos rezultātus.

NHL drafts 2018. gadā norisināasies no 22. līdz 23. jūnijam.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-30 10:54, pirms 7 gadiem
Juri, Dalasas pirmā izvēle draftā bija Heiskanens #3.
, 2017-07-30 10:57, pirms 7 gadiem
Daiglu kalve Dallasā! Teicams dzejolis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
5

Balinska ''Panthers'' Stenlija kausa izcīņu svētdien sāks ar agro maču

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) noslēgusies regulārā sezona un noskaidrojušies Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pāri. Uvja Balinska pārstāvētā Floridas ''Panthers'' izslēgšanas spēles sāks svētdien, aizvadot agro maču, bet Teodora Bļugera ''Cancuks'' pirmo maču aizvadīs naktī uz pirmdienu.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
9

Bļugers pie karjeras rekorda netiek, ''Canucks'' zaudē viesos pret ''Jets''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'' regulāro sezonu noslēdza ar zaudējumu viesos pret Vinipegas ''Jets'' – 2:4.