Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Fiala tiek aizmainīts uz Losandželosu un uzreiz paraksta 55 miljonu līgumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Fiala tiek aizmainīts uz Losandželosu un uzreiz paraksta 55 miljonu līgumu
Kevins Fiala. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Losandželosas "Kings" maiņas darījumā pastiprinājies ar 25 gadus veco šveiciešu uzbrucēju Kevinu Fialu, kurš pēc nonākšanas jaunajā klubā parakstījis septiņus gadus ilgu un 55,125 miljonus dolāru vērtu līgumu.

Kevins Fiala, kurš pēc sezonas kļuva par ierobežoti brīvo aģentu, tika aizmainīts no Minesotas "Wild", kas darījumā pretī saņēma junioru aizsargu Broku Faberu un jūlijā gaidāmā drafta pirmās kārtas izvēli ar 19. numuru.

Fialam aizvadītā sezona bija labākā karjerā, 82 spēlēs izceļoties ar 33 vārtiem un 85 punktiem. Pēc sezonas viņam beidzās viena gada līgums 5,1 miljona vērtībā.

Šveicietis "Wild" rindās spēlēja kopš 2019. gada pirmās puses, kad tika iemainīts no Nešvilas "Predators". NHL karjeras astoņās sezonās Fialas kontā ir 419 spēles, 124 vārti un 159 piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/los-angeles-king...