Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Blackhawks" kapteinis Teivzs: "Pārbūve piecu gadu garumā neizklausās pārāk vilinoši"

"Blackhawks" kapteinis Teivzs: "Pārbūve piecu gadu garumā neizklausās pārāk vilinoši"
Džonatans Teivzs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Čikāgas "Blackhawks" sācis sastāva pārbūvi, norakstot tuvākās sezonas. Komandas kapteinis Džonatans Teivzs norādījis, ka apdomā iespēju doties prom.

Džonatans Teivzs ir Čikāgas "Blackhawks" kapteinis kopš 2008. gada un izcīnījis trīs Stenlija kausus. Taču kopš pēdējā titula, kas tika izcīnīts 2015. gadā, vairs nav izdevies pārvarēt izslēgšanas spēļu pirmo kārtu, un šovasar "Blackhawks" sākusi acīmredzamu pārbūvi.

"Runājot ar Kailu [Deividsonu, ģenerālmenedžeri], sapratu, ka tas varētu paņemt piecus gadus vai pat vairāk. Man tas neizklausās pārāk vilinoši," pauda Teivzs, kuram nākamā sezona būs pēdējā viņa līguma ietvaros. Pēc tam centra uzbrucējs var kļūt par brīvo aģentu. Identiskā situācijā ir Patriks Keins, turklāt viņu 2014. gadā noslēgtie līgumi ir ar vienādiem nosacījumiem – 10,5 miljoni sezonā.

"Nevaru runāt Keinera vārdā, bet milzīgās sastāva izmaiņas, ko piedzīvojam jau trīs vai četrus gadus – tas ir nogurdinoši un iztukšojoši. Alekss Debrinkets labi sapratās ar Keineru. Man šķiet, ka man bija saikne ar Kirbiju [Daku]. Tagad viņi ir prom, un viss sākas no gala," teica Teivzs.

"Cenšos saglabāt pacietību, bet ir acīmredzams, ka termiņi ir biedējoši, un nogurstu vien domājot par to. Nevaru tagad pateikt, kāda izskatīsies mana nākotne, jo šajā brīdī pats to nezinu," pauda komandas kapteinis. "Blackhawks" vadība nav slēpusi, ka būtu gatava aizmainīt Teivzu un Keinu, ja paši spēlētāji to vēlētos. Līgumā iekļauts punkts, kas uzbrucējus neļauj nosūtīt uz citu komandu bez viņu pašu atļaujas.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/3450917/202...


, 2022-07-28 13:21, pirms 2 gadiem
Kas tur var būt vilinošs, ja ātrāk noslēgs abi karjeru nekā Čikāgā atkal būs spējīga cīnīties par titulu.
, 2022-07-28 13:49, pirms 2 gadiem
Ja paņem dolbi pa GM,kā var 5 gadus vai vairāk pateikt ka taisīs pārbūvi,kādiem idinjiem jābūt front offisam paraxtities uz kko tadu un panjemt tadu GM flegmu..varbut igaunji varetu tik leni un ilgi bet ne jau liigaa kura domine bizness..sastavs nebija tik sudigs lai 5 gadus to vajadzetu partaisit,bišk aizsardzibu pieslipet un pie Kane,Debrincat,Toews piesaistit vel kadu top uzbruceju un pirmamkartam beidzot labu treneri panjemt,kas pec Q nav bijis,Trods joprojam brivs..žēl ka tik leģendārai komandai pagadījušies pamuļķi pie stūres!Jāgaida sirmi mati kamēr varēs atkal cerēt uz Blackhawks..
, 2022-07-28 15:18, pirms 2 gadiem
Madzigais, tur tā lieta ka Debrincat arī jau prom. Īpašnieki auni ka nenomaina visu augšējo stafu!
, 2022-07-28 15:20, pirms 2 gadiem
Trocs netrenēs pagaidām. Vinipegas alus darītava piedāvāja pat bezmaksas alu visu mūžu ja viš būtu aizgājis uz Jets. Bet viņš izvēlējās gadu vismaz izlaist no hokeja
, 2022-07-28 16:31, pirms 2 gadiem
Madzigais rakstīja: Ja paņem dolbi pa GM,kā var 5 gadus vai vairāk pateikt ka taisīs pārbūvi,kādiem idinjiem jābūt front offisam paraxtities uz kko tadu un panjemt tadu GM flegmu..varbut igaunji varetu tik leni un ilgi bet ne jau liigaa kura domine bizness..sastavs nebija tik sudigs lai 5 gadus to vajadzetu partaisit,bišk aizsardzibu pieslipet un pie Kane,Debrincat,Toews piesaistit vel kadu top uzbruceju un pirmamkartam beidzot labu treneri panjemt,kas pec Q nav bijis,Trods joprojam brivs..žēl ka tik leģendārai komandai pagadījušies pamuļķi pie stūres!Jāgaida sirmi mati kamēr varēs atkal cerēt uz Blackhawks..
žēl jau ir, bet nu savus kausus viņi paņēma. vispār no 2009 - 2018. gadam, tajā desmit gadu laika periodā, Pitsburga un Čikāga savāca pa trim, LA divus, un tad vēl Bostona un Vašingtona pa vienam. visi favorīti savus kausus savāca.
, 2022-07-28 18:02, pirms 2 gadiem
Toews ar Kane pāris mēnešus atpakaļ izteicās,ka gribētu vēlvienreiz Stanley Cup atvest uz Čikāgu,bet front office domā savādāk..līdzīgi kā ar Bulls 98..tikmēr būs japaskatās vairāk latviešu spēles NHL kamēr Blackhawks īpašnieki sapratīs savas kļūdas,atlaidīs šito knariņu no darba un uztaisīs nākamo rebuild..tikai žēl ka visu laiku labākais Blackhawks spēlētājs Kane jau būs beidzis karjeru līdztam.
, 2022-07-28 18:25, pirms 2 gadiem
Madzigais rakstīja: Toews ar Kane pāris mēnešus atpakaļ izteicās,ka gribētu vēlvienreiz Stanley Cup atvest uz Čikāgu,bet front office domā savādāk..līdzīgi kā ar Bulls 98..tikmēr būs japaskatās vairāk latviešu spēles NHL kamēr Blackhawks īpašnieki sapratīs savas kļūdas,atlaidīs šito knariņu no darba un uztaisīs nākamo rebuild..tikai žēl ka visu laiku labākais Blackhawks spēlētājs Kane jau būs beidzis karjeru līdztam.
Kas tad Kane ir pasludinājis par Čikāgas visu laiku labāko? parasti šo godu dod Halam vai Mikitam.
, 2022-07-28 21:39, pirms 2 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Kas tad Kane ir pasludinājis par Čikāgas visu laiku labāko? parasti šo godu dod Halam vai Mikitam.
Es..vēl dažas sezonas un pēc punktiem arī aizietu garām nelaiķim Mikitam..
Otavas "Senators" uzbrucējs Dreiks Batersons pēc vārtu guvuma. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix
3

Bufalo pamatīgi izgāžas pirmajās minūtēs un šūdina balto karogu sacīkstē par astoņnieku

Visticamāk, 13. sezonu pēc kārtas Bufalo "Sabres" vienībai neizdosies sasniegt Stenlija kausa turnīru, komandai šonakt savā laukumā ar 2:6 kapitulējot kopvērtējumā vēl zemāk esošās Otavas "Senators" priekšā.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
8

Floridas ''Panthers'' nosūta Balinski atpakaļ uz AHL vienību ''Checkers''

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Floridas ''Panthers'' nosūtījusi latviešu aizsargu Uvi Balinski uz Amerikas Hokeja līgas (AHL) vienību Šarlotas ''Checkers''.
Romāns Jozi. Foto: AP/Scanpix

''Predators'' punktu sēriju pagarina līdz 18 spēlēm, ''Stars'' piektā uzvara pēc kārtas

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā uzvaru pagarinājumā svinēja Nešvilas ''Predators'', kas ar 5:4 pārspēja čempioni Lasvegasas ''Golden Knights'' un pagarināja punktu sēriju līdz 18 mačiem. Piekto uzvaru pēc kārtas svinēja Dalasas ''Stars'', bet deviņu uzvaru sērija pārtrūka Kolorādo ''Avalanche''.