Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

72 miljonu līgumu noslēgušais Skiners atkal tiek atstāts "Sabres" rezervē, iejaucas aģents

72 miljonu līgumu noslēgušais Skiners atkal tiek atstāts "Sabres" rezervē, iejaucas aģents
Džefs Skiners un Džeks Aikels. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Bufalo “Sabres” aizvadītajā naktī ar 3:4 pagarinājumā piekāpās Ņūdžersijas “Devils”. Rezervē atkal tika atstāts sezonā deviņus miljonus dolāru pelnošais Džefs Skiners, un situācijā nolēmis iejaukties uzbrucēja aģents.

2019. gada jūnijā Džefs Skiners noslēdza astoņu gadu un 72 miljonu līgumu ar Bufalo “Sabres”, bet turpinājumā viņa pienesums bijis nemanāms. Pagājušajā sezonā uzbrucējs 59 spēlēs sakrāja 23 punktus, bet šīs sezonas ievadā Skineram daudz nācies spēlēt ceturtajā virknējumā. Viņš 14 mačos izcēlies ar 0+1, laukumā vidēji pavadot 13:36 minūtes.

Vēl vairāk - pirms dueļa pret Ņūdžersijas “Devils” Skiners tika nosūtīts trenēties kopā ar taxi squad hokejistiem un trešo reizi pēc kārtas maču vēroja no tribīnēm. Situācijā nolēmis iejaukties uzbrucēja aģents Dons Mīhens, kuram trešdien bijusi visnotaļ gara saruna ar “Sabres” ģenerālmenedžeri Kevinu Adamsu. Pārrunāto viņš gan vēlējās paturēt pie sevis.

Pirms lielā līguma noslēgšanas Skiners daudz spēlēja blakus “Sabres” kapteinim Džekam Aikelam, 2018./19. gada sezonā gūstot 40 vārtus, kas bija jauns Skinera karjeras rekords. Taču pēc līguma noslēgšanas viņš ar Aikelu vienā maiņā spēlējis gaužām maz. Protams, no komandas otrā vislabāk apmaksātā spēlētāja rezultāti tiek gaidīti jebkurā situācijā.

“Sabres” atrodas Austrumu divīzijas pēdējā vietā, un viss liecina par to, ka Bufalo arī desmito gadu pēc kārtas paliks bez Stenlija kausa izcīņas. Tā ir pārliecinoši garākā sērija starp visām NHL komandām. Pirms sezonas līgumu ar “Sabres” uz trīs gadiem pagarināja Zemgus Girgensons, bet viņš traumas dēļ šosezon nespēlēs.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/report-agent-ste...


Zemgus Girgensons. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

Girgensons 10. sezonu NHL noslēdz ar rezultatīvu piespēli un uzvaru Tampā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ar rezultatīvu piespēli atzīmējies Zemgus Girgensons. Viņš palīdzēja Bufalo "Sabres" viesos ar 4:2 pārspēt Tampabejas "Lightning". Latvietim šī bija 10. sezona NHL, kuras laikā viņš guva astoņus vārtus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles.
Vinsents Troučeks. Foto: USA Today Sports/Scanpix

"Rangers" iegūst Prezidenta balvu, Islanders" tiek play-off, Makdeividam 100. piespēle

Nacionālajā hokeja līgā šonakt pie uzvarām tika arī Detroitas "Red Wings", Ņujorkas "Islanders", Pitsburgas "Penguins", Vašingtonas "Capitals", Ņujorkas "Rangers", Edmontonas "Oilers" un Minesotas "Wild" komandas.
Mirklis pēc Frenka Nazara pirmā vārtu guvuma NHL. Foto: Michael Reaves/AFP/Scanpix

NCAA un U20 PČ uzvarētājs Nazars iemet debijā NHL, Vegasa trešajā cēlienā atgūstas no 0:3

Pirmo spēli Nacionālajā hokeja līgā (NHL) šonakt aizvadīja 2022. gada drafta 13. izvēle Frenks Nazars, kurš iemeta Čikāgas "Blackhawks" pirmos vārtus spēlē pret Karolīnas "Hurricanes".