Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Anaheimas uzbrucējam Džounsam sezonas sākumā gūta savainojuma dēļ jāizlaiž 4-6 mēneši

Agris Suveizda

Anaheimas uzbrucējam Džounsam sezonas sākumā gūta savainojuma dēļ jāizlaiž 4-6 mēneši
Makss Džounss. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komanda Anaheimas "Ducks" pavēstījusi, ka 23 gadus vecajam amerikāņu malējam uzbrucējam Maksam Džounsam ir nepieciešama operācija.

Džounsam atklāts lielā krūšu muskuļa cīpslas plīsums, un trešdien viņam tiks veikta operācija. Paredzamais atlabšanas ilgums būs no četriem līdz sešiem mēnešiem, tādējādi pastāv varbūtība, ka sliktākajā gadījumā Džounsam regulārā sezona jau var būt beigusies.

Augustā parakstījis trīs gadu līgumu par 3,85 miljoniem ASV dolāru, Džounss pirmo spēli izlaida, bet otrajā mačā saslimušā Troja Terija vietā spēlēja pirmajā virknējumā kopā ar Maksimu Komtuā un Raienu Geclafu. Nākamajā mačā viņš gan tika iekļauts ceturtajā maiņā. Džounss šajās divās spēlēs punktus neguva, bet tika pie 15 soda minūtēm un negatīvas lietderības -1.

Pagājušajā sezonā Džounss 46 spēlēs sakrāja 11 (7+4) punktus, 36 soda minūtes un negatīvu lietderību -9. "Ducks" pirms pieciem gadiem Džounsu draftēja ar 24. numuru, un amerikānis Nacionālajā hokeja līgā ir aizvadījis 137 spēles, nopelnot 28 (17+11) punktus, 101 soda minūti un negatīvu lietderību -17.

Anaheimas "Ducks" sezonu sākusi ar divām uzvarām un pieciem punktiem sešās spēlēs. Naktī uz trešdien "Ducks" savā laukumā tiksies ar Vinipegas "Jets", komandām šosezon savā starpā spēkojoties jau trešo reizi, bet naktī uz piektdienu uzņems arī Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo "Sabres". Pagājušajā sezonā "Ducks" 56 spēlēs sakrāja tikai 43 punktus, kas bija otrais sliktākais rādītājs līgā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/ducks/news/jone...