Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Merzļikina "Blue Jackets" pēc Laines līguma aizmaina savu labāko vārtu guvēju

Merzļikina "Blue Jackets" pēc Laines līguma aizmaina savu labāko vārtu guvēju
Olivers Bjorkstrans. Foto: AFP/Scanpix

Latvijas izlases vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētais Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kolumbusas "Blue Jackets" aizmainījis vienu no saviem labākajiem vārtu guvējiem Oliveru Bjorkstranu. No dāņa nācies šķirties, lai atbrīvotu vietu zem algu griestiem.

27 gadus vecais Olivers Bjorkstrans nonācis Sietlas "Kraken" rindās, kas pretī atdeva 2023. gada drafta trešās un ceturtās kārtas izvēles. Kolumbusas "Blue Jackets" maiņu nācās veikt pēc tam, kad tika parakstīts līgums ar Patriku Laini un radās nepieciešamība atbrīvot vietu zem algu griestiem.

Bjorkstranam līdz 2026. gadam būs spēkā līgums, kas sezonā izmaksā 5,4 miljonus dolāru. Dāņu uzbrucējs pagājušajā sezonā 80 mačos guva 28 vārtus, būdams labākais "Blue Jackets" snaiperis. Taču Laine, kurš guva 26 vārtus, aizvadīja par 24 spēlēm mazāk. Bjorkstrans trijās no pēdējām četrām sezonām iemetis vismaz 20 vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/oliver-bjorkstra...


, 2022-07-23 10:13, pirms 2 gadiem
gribētos teikt, ka par čipšu paku atdeva, bet čipsi tagad diezgan dārgi. atdeva par roltona paku!
, 2022-07-23 12:38, pirms 2 gadiem
Cap space ir ļoti dārgs šobrīd. Apmēram 10 komandām ir zem 1mil cap space, 10 ir 1-5mil, līdz ar to atrast kādu komandu kura gribētu paņemt 5+mil ligumuynav viegli, CBJ pat paveicās ka dabūja divus pikus pretī
''Coyotes'' svin vārtu guvumu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Trīs komandas iekļūst ''play-off'', ''Coyotes'' apstādina ''Predators'' iespaidīgo sēriju

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā Bostonas ''Bruins'', Karolīnas ''Hurricanes'' un Floridas ''Panthers'' nodrošināja vietu Stenlija kausa izcīņā. Arizonas ''Coyotes'' ar uzvaru pār Nešvilas ''Predators'' ar 8:4 apturēja pretinieku 18 spēļu sēriju, kurā klubs izcīnīja vismaz punktu.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
10

Bļugeram piespēle zaudējumā pret Dalasu, Elvis paliek ''Blue Jackets'' rezervē

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) zaudēja gan Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', gan Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets''. Pirmajiem neveiksme ar 1:3 pret Dalasas ''Stars'', bet otrajiem ar 2:3 pret ''Penguins''. Spēlēja vienīgi Teodors Bļugers, kurš rezultatīvi asistēja vienīgajos ''Canucks'' gūtajos vārtos.
Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
8

2023. gada PČ vērtīgākais spēlētājs Šilovs svētdien varētu sargāt ''Canucks'' vārtus

2023. gada pasaules hokeja čempionāta vērtīgākais spēlētājs Artūrs Šilovs svētdien potenciāli varētu stāties Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' vārtos mačā pret Anaheimas ''Ducks''.