Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Oilers" vārtsargs Steiloks būs spiests izlaist vēl vienu sezonu

Rolands Eliņš

"Oilers" vārtsargs Steiloks būs spiests izlaist vēl vienu sezonu
Alekss Steiloks. Foto: Zumapress/Scanpix

NHL kluba Edmontonas "Oilers" ģenerālmenedžeris Kens Holands medijiem norādījis, ka komandas vārtsargs Alekss Steiloks, visticamāk, šosezon nevarēs spēlēt. Steilokam ir sirds veselības problēmas, kas radušās pēc saslimšanas ar Covid-19.

Kens Holands pirmssezonas preses konferencē Ziemeļamerikas medijiem atklāja, ka šobrīd komanda rēķinās ar to, ka Alekss Steiloks šosezon spēlēt nevarēs. "Tas var mainīties, taču šobrīd situācija ir šāda," sacīja Holands.

Holands norādīja, ka Steilokam ir problēmas ar sirdi. Iepriekšējā gada novembrī Steilokam tika konstatēts Covid-19 vīruss, pēc kura viņam medicīniskajās pārbaudēs tika konstatēts miokardīts jeb sirds muskuļa iekaisums.

34 gadus vecais Steiloks attiecīgi iepriekšējā sezonā nepiedalījās un "Oilers" sastāvā joprojām nav debitējis, lai gan pavasarī bija otrā vārtsarga pozīcijā spēles pieteikumā.

Viņš NHL aizvadījis 151 spēli "Sharks" un "Wild" komandās, turklāt tieši 2019./20. gada sezonā rādīja labāko sniegumu savā karjerā, 36 spēlēs gūstot 20 uzvaras.

Izmantotie resursi:
https://www.si.com/hockey/news/alex...