Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

NHL noliedz, ka būtu melojusi spēlētājiem par atvieglojumiem pēc vakcinēšanās

NHL noliedz, ka būtu melojusi spēlētājiem par atvieglojumiem pēc vakcinēšanās
Robins Lēners. Foto: Ethan Miller/AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Lasvegasas “Golden Knights” vārtsargs Robins Lēners preses konferencē pārmeta līgas vadībai melošanu un atrašanos izolācijā salīdzināja ar cietumu. Vēlāk zviedrs atvainojās par izteikumiem, bet NHL vadība uzsvēra, ka nekādus solījumus nav devusi.

“Vakar man tika pateikts, ka viņi veic aptaujas pa visām komandām, lai noskaidrotu, kurš ir un kurš nav vakcinējies. Tika pateikts, ka līdz brīdim, kamēr katrā komandā nebūs vērā ņemams skaits spēlētāju, kuri ir vakcinējušies, netiks mainīti noteikumi. Ja godīgi, kļuvu dusmīgs,” teica zviedru vārtsargs Robins Lēners. Viņš uzskatīja, ka spēlētājiem samelots. “Esam vakcinēti, bet joprojām dzīvojam cietumā.”

“Mēs esam cilvēki, uz spēles ir liktas cilvēku dzīvības,” pauda Lēners, kurš jau iepriekš atklāti runājis par savu cīņu ar mentālajiem traucējumiem. “Es šeit redzu divas problēmas. Pirmā – mums kaut kas tika apsolīts, lai mēs izdarītu ko tādu, ko varbūt ne visi vēlējās. Tie bija meli, tikai un vienīgi meli. Otrā – cilvēki varētu atgūt savas dzīves. Pirms treniņnometnes sākuma mums tika pateikts, ka nedrīkstam iziet no mājas. Ne uz pārtikas veikalu, ne iziet no viesnīcas izbraukumā. Nav tā, ka mēs tūdaļ mestos ballēties. Taču neviens nepadomā par to, kādu iespaidu tas viss atstāj uz cilvēku mentālo veselību.”

“Zinu, ka cilvēki teiks: Jūs taču esat miljonāri, kādas tad jums ir problēmas… Arī mēs esam cilvēki. Šī ir problēma, kas nomāc visu sabiedrību. Nezinu, kas pieņem lēmumus – valdība, korporācijas, NHL. Šis nav pareizais ceļš,” pauda Lēners.

Vēlāk viņš atvainojās par saviem izteikumiem, norādot, ka ne viss, ko viņš pateicis, bijis pareizi. “Galvenais, ko vēlējos pateikt – ka mums jāņem vērā arī mentālā veselība. Tā atstāj iespaidu uz visiem mūsdienu sabiedrības locekļiem. Cilvēki cīnās ar savām problēmām, un tas ir jāņem vērā. Atvainojos, ka salīdzināju situāciju ar cietumu. Taču – ir jāņem vērā cilvēku psiholoģiskā veselība. Tikai pēc laika redzēsim, kādu iespaidu atstājusi šī situācija.”

NHL komisāra Gerija Betmena labā roka Bils Deilijs norādīja, ka bijušas runas par ierobežojumu atvieglošanu tiem spēlētājiem, kuri ir vakcinējušies, tomēr lēmums nav pieņemts. “Tā ir tēma, ko apspriedām savā starpā un ar Spēlētāju asociāciju. Taču nevienā brīdī netika pieņemts lēmums un nevienā brīdī spēlētāji nav tikuši informēti, ka noteikumi tiks mainīti,” pauda Deilijs. Kad trešdien notika ģenerālmenedžeru virtuālā sapulce, viņiem uzsvērts, ka joprojām stingri jāievēro Covid-19 ierobežojošie noteikumi.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/vegas-golden-kni...
https://www.tsn.ca/talent/nhl-denie...


, 2021-04-22 10:29, pirms 3 gadiem
Nu shis viiruss daudziem "sit pa smadzeneem". Saakot no tirlinjiem, kuri kaut kaadaa deliirijaa censhas pasaulei ieskaidrot, ka viiruss neeksistee, liidz premjeram, kursh liidziigaa apskaidriibaa (uz otru pusi) censhas atklaati melot sakot, ka Astra Zeneca tachu ir superiigaakaa vakciina un cilveekiem nedriikstot ljaut izveeleeties citu.

Sic transit gloria mundi.

P.S. Es ar lielaako prieku par sho teemu - arii dziljaak, kas ir mRNA, kaa straadaa/nestraadaa AstraZeneca, kas ir DA mutaacija utt.
, 2021-04-22 10:57, pirms 3 gadiem
nu jā, rakstā iepin "kurš jau iepriekš atklāti runājis par savu cīņu ar mentālajiem traucējumiem" un šis no informatīva raksta pārtop lētā propagandas žļurgā. Kāpēc pretējā viedokļa paudējiem netika piepīts kas neglaimojošs no viņu pagātnes? tie balti un pūkaini?
Lielisks materiāls kā propagandas mašinērījā tiek malti cilvēki.
, 2021-04-22 11:17, pirms 3 gadiem
Banss rakstīja: nu jā, rakstā iepin "kurš jau iepriekš atklāti runājis par savu cīņu ar mentālajiem traucējumiem" un šis no informatīva raksta pārtop lētā propagandas žļurgā. Kāpēc pretējā viedokļa paudējiem netika piepīts kas neglaimojošs no viņu pagātnes? tie balti un pūkaini?
Lielisks materiāls kā propagandas mašinērījā tiek malti cilvēki.
Tu jau no rīta dzert sāki?
, 2021-04-22 11:30, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Tu jau no rīta dzert sāki?
ja nav viedokļa, tad kraties dēt.
, 2021-04-22 12:05, pirms 3 gadiem
Banss rakstīja: ja nav viedokļa, tad kraties dēt.
Tu pats saprati, ko tu uzrakstīji?
, 2021-04-22 12:21, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Tu pats saprati, ko tu uzrakstīji?
Smadzeni izmežģīji? Nemokies, lasi ko vienkāršāku.
, 2021-04-22 13:06, pirms 3 gadiem
Banss rakstīja: nu jā, rakstā iepin "kurš jau iepriekš atklāti runājis par savu cīņu ar mentālajiem traucējumiem" un šis no informatīva raksta pārtop lētā propagandas žļurgā. Kāpēc pretējā viedokļa paudējiem netika piepīts kas neglaimojošs no viņu pagātnes? tie balti un pūkaini?
Lielisks materiāls kā propagandas mašinērījā tiek malti cilvēki.
Ko?
Kas tieši neglaimojošs? Tas tieši pastiprina viņa teiktā jēgu.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
1

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
9

Bļugers pie karjeras rekorda netiek, ''Canucks'' zaudē viesos pret ''Jets''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'' regulāro sezonu noslēdza ar zaudējumu viesos pret Vinipegas ''Jets'' – 2:4.
Breidijs Tkačaks. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
2

"Senators" kapteinis pārstāvēs Latvijas pretinieci ASV pasaules čempionātā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" kapteinis Breidijs Tkačaks apstiprinājis, ka pārstāvēs Amerikas Savienotās Valstis pasaules čempionātā, kas sāksies 10. maijā Čehijā.