Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Blackhawks" kapteinis Teivzs šosezon nespēlēs, bet varētu atgriezties nākamsezon

"Blackhawks" kapteinis Teivzs šosezon nespēlēs, bet varētu atgriezties nākamsezon
Džonatans Teivzs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Čikāgas “Blackhawks” kapteinis Džonatans Teivzs šosezon nav devies laukumā medicīniska rakstura problēmu dēļ. Viņa atgriešanās varētu būt sagaidāma nākamajā sezonā.

Decembrī Džonatans Teivzs nāca klāja ar paziņojumu, ka viņam ir simptomi, kas liek justies iztukšotam un letarģiskam. Konkrēta saslimšana netika minēta, tāpat kā netika paziņots laiks, kad centra uzbrucējs varētu atgriezties ierindā. “Esmu ļoti vīlies, taču spēlēt pašreizējā stāvoklī – tas nebūtu godīgi pašam pret sevi vai pret komandas biedriem,” pauda Teivzs.

Regulārā sezona pamazām tuvojas noslēgumam, un Teivza atgriešanās ierindā nav sagaidāma. Taču viņa veselības stāvoklis uzlabojies, un, ja tā izdosies turpināt, viņš varētu būt gatavs piedalīties treniņnometnē pirms nākamās sezonas.

32 gadus vecais Teivzs 2019./20. gada sezonā piedalījās 70 spēlēs, gūstot 18 vārtus un pievienojot 42 piespēles. Tā viņam bija 13. sezona “Blackhawks” rindās. Teivzs trīs reizes izcīnījis Stenlija kausu.

Spēlējot bez sava kapteiņa, “Blackhawks” šosezon iekārtojusies Centrālās divīzijas sestajā vietā. No play-off zonas to šķir trīs punkti.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/chicago-blackhaw...


, 2021-04-22 15:12, pirms 3 gadiem
Labas ziņas no kapteiņa!!👏 Jo vēlviena izlaista sezona būtu beigas viņa karjerai..LG HAWKS!💪
, 2021-04-22 18:23, pirms 3 gadiem
Šo pat biju palaidis garām. Zināju, ka nespēlē, bet iemeslu nezināju. Pēc simptomiem šķiet, kas līdzīgs veģetatīvajai distonijai?
Veselību un atgriešanos! Citādi Blackhawks šosezon izskatās ļoti īpatnēji.
, 2021-04-22 19:30, pirms 3 gadiem
Biju pesimistisks pirms sezonas,bet Blackhawks rāda interesantu hokji..un kas par speli šonakt bija!👌
, 2021-04-22 21:46, pirms 3 gadiem
Izklausās pēc depresijas.
Zemgus Girgensons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
89

Girgensons pasaules čempionātā nespēlēs arī šogad

Latvijas hokeja izlases ģenerālmenedžeris Rūdolfs Kalvītis portālam TVNet atklājis, ka Nacionālās hokeja līgas uzbrucējs Zemgus Girgensons valstsvienībai pasaules čempionātā nepalīdzēs.
Vinsents Troučeks. Foto: USA Today Sports/Scanpix
1

"Rangers" iegūst Prezidenta balvu, Islanders" tiek play-off, Makdeividam 100. piespēle

Nacionālajā hokeja līgā šonakt pie uzvarām tika arī Detroitas "Red Wings", Ņujorkas "Islanders", Pitsburgas "Penguins", Vašingtonas "Capitals", Ņujorkas "Rangers", Edmontonas "Oilers" un Minesotas "Wild" komandas.
Zemgus Girgensons. Foto: USA Sports Today/Scanpix
26

Girgensons 10. sezonu NHL noslēdz ar rezultatīvu piespēli un uzvaru Tampā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ar rezultatīvu piespēli atzīmējies Zemgus Girgensons. Viņš palīdzēja Bufalo "Sabres" viesos ar 4:2 pārspēt Tampabejas "Lightning". Latvietim šī bija 10. sezona NHL, kuras laikā viņš guva astoņus vārtus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles.