Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Kanāda plāno ļaut valstī iebraukt nevakcinētajiem sportistiem

Kanāda plāno ļaut valstī iebraukt nevakcinētajiem sportistiem
Tailers Bertuci. Foto: NHL

Vairāki mediji vēstī, ka Kanāda līdz ar septembra beigām plāno atteikties no aizlieguma valstī ieceļot nevakcinētajiem, un lēmums ietekmētu arī vairākus profesionālos sportistus.

Ieceļot Kanādā šobrīd iespējams tikai cilvēkiem, kuri vismaz pirms 14 dienām saņēmuši kovida vakcīnas otro devu. Taču sagaidāms, ka pēc septembra punkts tiks svītrots.

Gan beisbola līgā MLB, gan Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) ir viena komanda no Kanādas – attiecīgi Toronto "Blue Jays" un Toronto "Raptors".

NBA komandas augustā saņēma dokumentus, kuros norādīts: lai basketbolisti drīkstētu aizvadīt spēles Kanādā, viņiem nepieciešamas vismaz divas kovida vakcīnas vai apliecinājums par medicīniski pamatotu izņēmumu. Ja Kanāda atcels ierobežojumus, mainīsies arī NBA noteikumi.

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Kanādas komandu pārstāvniecība ir lielāka – sešas komandas. Taču absolūti lielākā daļa NHL spēlētāju ir vakcinēti. Pagājušajā sezonā starp komandu līderiem bija tikai viens izņēmums – Tailers Bertuci no Detroitas "Red Wings", kurš tādējādi bija spiests izlaist spēles Kanādā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/mlb/story/_/id...


, 2022-09-21 13:12, pirms 2 gadiem
Sen jau bij laiks❗️
, 2022-09-21 17:14, pirms 2 gadiem
Dīvains lēmums, tikai tapēc ka visa pasaule saslimtība iet uz augšu un varas gaiteņos runā par iespējamu Lokdaunu oktobrī/novembrī
Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
7

2023. gada PČ vērtīgākais spēlētājs Šilovs svētdien varētu sargāt ''Canucks'' vārtus

2023. gada pasaules hokeja čempionāta vērtīgākais spēlētājs Artūrs Šilovs svētdien potenciāli varētu stāties Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' vārtos mačā pret Anaheimas ''Ducks''.
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
30

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Otavas "Senators" uzbrucējs Dreiks Batersons pēc vārtu guvuma. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix
8

Bufalo pamatīgi izgāžas pirmajās minūtēs un šūdina balto karogu sacīkstē par astoņnieku

Visticamāk, 13. sezonu pēc kārtas Bufalo "Sabres" vienībai neizdosies sasniegt Stenlija kausa turnīru, komandai šonakt savā laukumā ar 2:6 kapitulējot kopvērtējumā vēl zemāk esošās Otavas "Senators" priekšā.