Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pieprasītais Kuzmenko izdara izvēli par labu "Canucks"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pieprasītais Kuzmenko izdara izvēli par labu "Canucks"
Andrejs Kuzmenko. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" panācis vienošanos ar 26 gadus veco uzbrucēju Andreju Kuzmenko, kurš bija pieprasītākais Eiropā spēlējošais brīvais aģents.

Sarunas ar Andreja Kuzmenko pārstāvjiem aizvadīja turpat 20 komandas, un hokejists pēc piedāvājumu uzklausīšanas lencēju sarakstu saīsināja līdz četrām vienībām, tās apmeklējot klātienē. Nedēļas nogalē viņš viesojās pie Vankūveras "Canucks", bet pirmdien pavēstīja, ka izdarījis izvēli.

26 gadus vecais Kuzmenko, kurš nav draftēts, drīkstēja parakstīt tikai vienu gadu ilgu debitanta līgumu ar ierobežotu algu – 950 tūkstoši dolāru. Šāda līguma maksimālie bonusi nedrīkst pārsniegt 2,5 miljonus. Pēc gada Kuzmenko drīkstēs parakstīt jau lielāku līgumu.

Aizvadītajā sezonā Kuzmenko 45 spēlēs guva 20 vārtus un iekrāja 53 punktus, kļūstot par Sanktpēterburgas SKA rezultatīvāko spēlētāju. Viņam tā bija ceturtā sezona komandas rindās, pirms tam savācot 37, 33 un 31 punktu.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/andrei-kuzmenko-...

     [+] [-]

, 2022-06-21 12:16, pirms 2 gadiem
Būs interesanti pavērot, vai ies Šipačova vai Kaprizova ceļu.