Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Makavojam četras piespēles "Bruins" labā, velniem 12. uzvara pēc kārtas

Makavojam četras piespēles "Bruins" labā, velniem 12. uzvara pēc kārtas
"Bruins" hokejisti Teilors Hols un Čārlijs Makavojs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) savu sesto uzvaru pēc kārtas guva Bostonas "Bruins" hokejisti, kuri ar 6:1 sarāva gabalos Čikāgas "Blackhawks", taču vēl divreiz garāka uzvaru sērija ir Ņūdžersijas "Devils" īpašumā.

• Kanādas galvaspilsētā pie savas 12 uzvaras pēc kārtas tika Ņūdžersijas "Devils" hokejisti, kuri ar 5:1 sakāva "Senators" vienību. Spēles zvaigznes tituls ar vārtiem un rezultatīvu piespēli tika baltkrievam Jegoram Sarangovičam.

• "Devils" vienībai aizvien saskatāmākā attālumā sāk kļūt redzams Pitsburgas "Penguins" piederošais rekords - 17 regulās sezonas uzvaras pēc kārtas, kas tika sasniegts 1992./1993. gada sezonā.

• Lai gan "Devils" komandai padevusies izcila uzvaru sērija, tomēr NHL čempionāta līderpozīcijas saglabā Bostonas "Bruins", kas ar 6:1 sakāva Čikāgas "Blackhawks", tiekot pie sava 16 panākuma 18 šosezon aizvadītās spēlēs. Ar četrām rezultatīvām piespēlēm lāču labā izcēlās aizsargs Čārlijs Makavojs, bet divus vārtus guva Dāvids Pasternaks.

• "Bruins" nākamā pretiniece būs Tampabejas "Lightning", kuras rindās aizvadītajā naktī debitēja Rūdolfs Balcers.

• ASV galvaspilsētā Vašingtonā viesizrādi sniedza Stenlija kausa īpašniece Kolorado "Avalanche", kas ar 4:0 noraka "Capitals" cerības uz panākumu. Lavīnu rindās ar lielisku solo reidu izcēlās Neitans Makinons, kuram sājā spēlē 1+1, bet vārtos visus 32 pretinieku metienus apturēja Aleksandars Georgijevs.

• Rietumu konferences tabulā vietu virs čempionvienības izdevies saglabāt Dalasas "Stars" hokejistiem, kuri no spēlē pret Ņujorkas "Islandes" ar 5:2 guva savu 11. panākumu. Dalasas rindās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Džeimijs Bens, bet divas rezultatīvas piespēles nokārtoja Tailers Segīns.

• Naktī uz otrdienu Dalasā gaidāma aizraujoša spēle cīņā par Rietumu konferences līderpozīciju. "Stars" pulksten 3:30 pēc Latvijas laika pie sevis uzņems Kolorado "Avalanche" hokejistus.

NHL regulārā sezona, 20. novembris

SpēleRez.SpēleRez.
Senators - Devils1:5Panthers - Flames4:5 PM
Bruins - Blackhawks6:1Blue Jackets - Red Wings1:6
Canadiens - Flyers5:4 PMMaple Leafs - Sabres5:2
Capitals - Avalanche0:4Jets - Penguins3:0
Stars - Islanders5:2Wild - Hurricanes2:1 P
Predators - Lightning2:3 PBlues - Ducks6:2
Oilers - Golden Knights4:3 PKraken - Kings3:2 P
Sharks - Rangers1:2

Breidijs Tkačaks. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
1

"Senators" kapteinis pārstāvēs Latvijas pretinieci ASV pasaules čempionātā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" kapteinis Breidijs Tkačaks apstiprinājis, ka pārstāvēs Amerikas Savienotās Valstis pasaules čempionātā, kas sāksies 10. maijā Čehijā.
Džefs Kārters. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
1

Divas reizes Stenlija kausu izcīnījušais Kārters liek punktu karjerai

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" centra uzbrucējs Džefs Kārters 39 gadu vecumā paziņojis par karjeras beigām. Kopā ar Losandželosas "Kings" viņš divas reizes virs galvas cēla Stenlija kausu.
Ņikita Kučerovs (Nr. 86) ar komandas biedriem. Foto: Mike Carlson/AFP/Scanpix
4

Zvaigznes pirmās Rietumos, koijoti atvadās no tuksneša, "Canucks" uzzina pretinieci

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Rietumu konferences kopvērtējumā pirmo vietu nodrošinājusi Dalasas "Stars" vienība, savukārt latviešiem aktuālā Vankūveras "Canucks" uzzinājusi, ka Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā spēkosies pret Nešvilas "Predators".