Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Blues" aizsargs Skandella starpsezonā gūtā savainojuma dēļ izlaidīs vismaz pusgadu

"Blues" aizsargs Skandella starpsezonā gūtā savainojuma dēļ izlaidīs vismaz pusgadu
Marko Skandella. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Sentluisas "Blues" ģenerālmenedžeris Dags Ārmstrongs pavēstījis, ka 32 gadus vecajam kanādiešu aizsargam Marko Skandellam ir nepieciešama operācija.

Augusta beigās, gatavojoties jaunajai sezonai, Skandella iedzīvojies gurna savainojumā, un viņa veselības stāvoklis atkārtoti tiks novērtēts sešus mēnešus pēc operācijas. Iepriekšējā sezonā Skandella 70 spēlēs tika pie 14 (3+11) punktiem, 18 soda minūtēm un pozitīvas lietderības +17, bet Stenlija kausā piedalījās četros no divpadsmit mačiem.

Pārstāvējis arī Minesotas "Wild", Bufalo "Sabres" un Monreālas "Canadiens", Skandella uz Sentluisu pārcēlās 2020. gada februārī. Līgas karjerā viņš aizvadījis 699 spēles, sakrājot 160 (48+112) punktus, 273 soda minūtes un pozitīvu lietderību +7. Stenlija kausā kanādietim 56 spēles, deviņi (6+3) punkti, sešas soda minūtes un negatīva lietderība -11.

Skandellam šī būs trešā sezona četru gadu līgumā par 13,1 miljonu ASV dolāru jeb vidēji 3,275 miljoniem sezonā. Sentluisas "Blues" iepriekšējā sezonā ar 109 punktiem 82 spēlēs ieņēma trešo vietu Centrālajā divīzijā un Stenlija kausā vispirms pārspēja Minesotas "Wild" (4-2) un pēc tam piekāpās topošajai čempionei Kolorādo "Avalanche" (2-4).

Visu NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/blues/news/marc...


Teodors Bļugers. Foto: Vancouver Canucks

Liekot punktu regulārajai sezonai, Bļugeram iespēja sasniegt karjeras rekordu

Šonakt noslēgsies Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā sezona, un pulksten 3:00 laukumā dosies arī Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks", kas izbraukumā spēkosies pret Vinipegas "Jets". Ja latviešu uzbrucējs nopelnīs vismaz vienu punktu, viņš sasniegs jaunu rekordu.
Breidijs Tkačaks. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
2

"Senators" kapteinis pārstāvēs Latvijas pretinieci ASV pasaules čempionātā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" kapteinis Breidijs Tkačaks apstiprinājis, ka pārstāvēs Amerikas Savienotās Valstis pasaules čempionātā, kas sāksies 10. maijā Čehijā.
Džefs Kārters. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
1

Divas reizes Stenlija kausu izcīnījušais Kārters liek punktu karjerai

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Pitsburgas "Penguins" centra uzbrucējs Džefs Kārters 39 gadu vecumā paziņojis par karjeras beigām. Kopā ar Losandželosas "Kings" viņš divas reizes virs galvas cēla Stenlija kausu.