Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

18 gadus vecais Laine atzīts par NHL nedēļas pirmo zvaigzni

18 gadus vecais Laine atzīts par NHL nedēļas pirmo zvaigzni
Patriks Laine
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas iknedēļas trīs zvaigžņu sarakstā šoreiz pirmo vietu ieņem jaunais somu talants Patriks Laine no Vinipegas "Jets", kamēr otrās un trešās zvaigznes atzinību saņēmuši Nazems Kadri no "Maple Leafs" un Konors Makdeivids no "Oilers".

Patriks Laine šonedēļ četrās spēlēs paspēja gūt piecus vārtus un izdalīt trīs rezultatīvas piespēles. Viņa sniegums palīdzēja "Jets" iegūt septiņus no astoņiem pieejamajiem punktiem un pietuvoties "play-off" zonai. Laine pret "Stars" guva savas pagaidām visai īsās NHL karjeras trešo "hat-trick", kļūstot par pirmo hokejistu, kurš to paveicis pirms savas 19. dzimšanas dienas.

Laine sezonā kopumā 54 spēlēs guvis 52 punktus, kas ir labākais rādītājs debitantu vidū un, bet ar 28 gūtiem vārtiem viņš ir trešais labākais visā līgā.

Nedēļas otrās zvaigznes gods "Maple Leafs" uzbrucējam Nazemam Kadri, kurš Toronto rindās četrās spēlēs guva četrus vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles. 26 gadus vecais kanādietis, kura vecāki dzimuši Libānā, jau šobrīd uzstādījis savas karjeras rekordu gūtajos vārtos vienā sezonā (24 precīzi metieni), kā arī izdarījis 22 piespēles.

Savukārt par trešo labāko aizvadītajā nedēļā NHL nosaukusi Konoru Makdeividu, "Oilers" jauno cerību. 20 gadus vecais Makdeivids turpina ceļu pretim sezonas rezultatīvākā spēlētāja lauriem un iepriekšējās trīs spēlēs savāca veselus sešus punktus (2+4), palīdzot Edmontonai uzvarēt visās trīs spēlēs.

Laine un Kadri nedēļas trīs zvaigžņu skaitā šosezon iekļauti pirmoreiz, bet Makdeivids - otrreiz. Viņš tika atzīts par labāko pašā pirmajā sezonas nedēļā.

NHL rezultatīvākie spēlētāji šosezon

V.SpēlētājsKomandaSp.Punkti
1.Konors MakdeividsOilers5967 (20+47)
2.Sidnijs KrosbijsPenguins5265 (32+33)
3.Brents BērnssSharks6064 (27+37)
4.Niklass BekstrēmsCapitals5861 (17+44)
5.Marks ŠeifeleJets5960 (25+35)
6.Patriks KeinsBlackhawks5960 (20+40)

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/patrik-lai...


, 2017-02-20 20:47, pirms 7 gadiem
Cerams, ka nekur nepazudīs Kārtējais fenomenālais soms
, 2017-02-20 23:29, pirms 7 gadiem
Laine sezonā kopumā 54 spēlēs guvis 52 punktus, kas ir labākais rādītājs debitantu vidūun trešais labākais visā līgā.

šito nesaprotu, kā trešais labākais visā līgā? Tabulā viņš nav 3ais labākais
, 2017-02-21 02:07, pirms 7 gadiem
Pufiigais rakstīja: Laine sezonā kopumā 54 spēlēs guvis 52 punktus, kas ir labākais rādītājs debitantu vidūun trešais labākais visā līgā.

šito nesaprotu, kā trešais labākais visā līgā? Tabulā viņš nav 3ais labākais
bet ar 28 gūtiem vārtiem viņš ir trešais labākais visā līgā. Vārtiem gūtiem.
, 2017-02-21 03:44, pirms 7 gadiem
Jawell rakstīja: bet ar 28 gūtiem vārtiem viņš ir trešais labākais visā līgā. Vārtiem gūtiem.
Tagad izlaboja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
''Coyotes'' svin vārtu guvumu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Trīs komandas iekļūst ''play-off'', ''Coyotes'' apstādina ''Predators'' iespaidīgo sēriju

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā Bostonas ''Bruins'', Karolīnas ''Hurricanes'' un Floridas ''Panthers'' nodrošināja vietu Stenlija kausa izcīņā. Arizonas ''Coyotes'' ar uzvaru pār Nešvilas ''Predators'' ar 8:4 apturēja pretinieku 18 spēļu sēriju, kurā klubs izcīnīja vismaz punktu.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
5

Bļugeram piespēle zaudējumā pret Dalasu, Elvis paliek ''Blue Jackets'' rezervē

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) zaudēja gan Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', gan Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets''. Pirmajiem neveiksme ar 1:3 pret Dalasas ''Stars'', bet otrajiem ar 2:3 pret ''Penguins''. Spēlēja vienīgi Teodors Bļugers, kurš rezultatīvi asistēja vienīgajos ''Canucks'' gūtajos vārtos.
Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
7

2023. gada PČ vērtīgākais spēlētājs Šilovs svētdien varētu sargāt ''Canucks'' vārtus

2023. gada pasaules hokeja čempionāta vērtīgākais spēlētājs Artūrs Šilovs svētdien potenciāli varētu stāties Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' vārtos mačā pret Anaheimas ''Ducks''.