Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Arī ''Predators'' un ''Bruins'' nespēlēs līdz 27. decembrim, Larkinam pirmais ''hat-trick''

Arī ''Predators'' un ''Bruins'' nespēlēs līdz 27. decembrim, Larkinam pirmais ''hat-trick''
Dilans Larkins. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Covid-19 saslimšanas dēļ vēl divas komandas (Bostonas ''Bruins'' un Nešvilas ''Predators'') pievienojušās tām vienību pulkam, kas nespēlēs vismaz līdz 27. decembrim. Naktī uz svētdienu pirmo karjeras ''hat-trick'' līgā guva Dilans Larkins, palīdzot Detroitas ''Red Wings'' ar 5:2 apspēlēt Ņūdžersijas ''Devils''.

• Nacionālajā hokeja līgā (NHL) komandu vidū turpinās saslimšana ar Covid-19, kas līgai liek pārcelt spēles. Par nākamo upuri kļuvusi Toronto "Maple Leafs", kurai septiņi spēlētāji ievietoti Covid-19 drošības un veselības protokolā, līdz ar to tās nedēļas nogalē gaidāmi mači tika pārcelti. Savukārt Bostonas ‘’Bruins’’ un Nešvilas "Predators" līdzīgi kā "Flames", "Panthers" un "Avalanche" Covid-19 saslimšanas dēļ nespēlēs vismaz līdz 27. decembrim.

• No plānotajām desmit spēlēm naktī uz svētdienu notika tikai puse. Laukumā nevajadzēja doties arī Elvim Merzļikinam un Kolumbusas "Blue Jackets", kurai pēc kalendāra bija paredzēts mačs pret Kalgari "Flames". Jau iepriekš bija ziņots, ka Kalgari, kurai ir 19 saslimušie ar Covid-19, nespēlēs vismaz līdz 27. decembrim.

• Detroitas "Red Wings" šonakt svinēja 15. uzvaru pamatlaikā, ar 5:2 apspēlējot Ņūdžersijas "Devils". Ar 33 punktiem tā šobrīd ieņem astoto vietu Austrumu konferencē.

• Karjeras pirmo "hat-trick" NHL guva Dilans Larkins, kurš trim gūtajiem vārtiem pievienoja vienu rezultatīvu piespēli. Tailers Bertuci spēli noslēdza ar diviem gūtajiem vārtiem.

• Uzvaru "Red Wings" nodrošināja otrajā trešdaļā, kad guva trīs no pieciem vārtiem, un no 1:1 panāca 4:1. Lai arī Ņūdžersija uz vārtiem meta vairāk (33 reizes), Detroitas vārtos 31 metienu atvairīja vārtsargs Tomass Greiss.

• Divas spēles ar identisku rezultātu noslēdzās papildlaikā. Filadelfija ar 4:3 pārspēja "Senators", bet Dalasas "Stars" ar tādu pašu rezultātu Čikāgas "Blackhawks".

• Filadelfija līdz ar uzvaru izcīnīja vismaz punktu piektajā mačā pēc kārtas, kamēr Dalasa pārtrauca piecu neveiksmju sēriju. Visos Dalasas vārtu guvumos iesaistīts bija Džo Pavelskis – divi vārti un divas piespēles.

NHL spēles 19. decembrī

SpēleRezultāts
Flyers - Senators4:3 P
Hurricanes - Kings5:1
Stars - Blackhawks4:3 P
Red Wings - Devils5:2
Kraken - Oilers3:5

, 2021-12-19 11:14, pirms 2 gadiem
Kaut kāds radikāls lēmums NHL,sakarā ar spēļu kalendāru,būs jāpieņem.Jau 17 spēles pārceltas.
, 2021-12-19 12:02, pirms 2 gadiem
alguns rakstīja: Kaut kāds radikāls lēmums NHL,sakarā ar spēļu kalendāru,būs jāpieņem.Jau 17 spēles pārceltas.
Līdz 7. janvārim sola analizēt katru spēļu pāri atsevišķi un ļaut spēlēt, kamēr ir, kas var spēlēt. Pēc tam jau skatīsies, kādi tur ierobežojumi valsts mērogā tiks pieņemti. Murgs.

Kas citās ASV profu līgās notiek? Pats nesekoju.
, 2021-12-19 12:56, pirms 2 gadiem
Citējot klasiķus - draugi, nav labi. 😃
Bet ja nopietni, izskatās, ka OS būs jāiztiek bez NHL vīriem. Jo pirmkārt tās atliktās spēles vajadzēs kaut kad izspēlēt un otrkārt uz OS doties ir pārāk liels risks, nu vismaz šobrīd tā izskatās...
Nolādētais covids!
, 2021-12-19 12:59, pirms 2 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Citējot klasiķus - draugi, nav labi. 😃
Bet ja nopietni, izskatās, ka OS būs jāiztiek bez NHL vīriem. Jo pirmkārt tās atliktās spēles vajadzēs kaut kad izspēlēt un otrkārt uz OS doties ir pārāk liels risks, nu vismaz šobrīd tā izskatās...
Nolādētais covids!
Letiņ, šis jau kādu laiku ir skaidrs kā diena. Aiz dīķa tagad līgas biznesa problēmas tiek risinātas nevis amatieru četrgades saieta formāts. Vai arī Tev Olimpiāde ir kvazireliģija, Letiņ?
, 2021-12-19 13:19, pirms 2 gadiem
labdien rakstīja: Letiņ, šis jau kādu laiku ir skaidrs kā diena. Aiz dīķa tagad līgas biznesa problēmas tiek risinātas nevis amatieru četrgades saieta formāts. Vai arī Tev Olimpiāde ir kvazireliģija, Letiņ?
Kas ir kvazireliģija? 😃
, 2021-12-19 13:49, pirms 2 gadiem
Kā Hurricanes ar zaļajiem gurķiem mauc...respect.Jaunie parāda ka spēj!
, 2021-12-19 15:06, pirms 2 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Citējot klasiķus - draugi, nav labi. 😃
Bet ja nopietni, izskatās, ka OS būs jāiztiek bez NHL vīriem. Jo pirmkārt tās atliktās spēles vajadzēs kaut kad izspēlēt un otrkārt uz OS doties ir pārāk liels risks, nu vismaz šobrīd tā izskatās...
Nolādētais covids!
Yesss lieliska iespēja paņemt medaļas Latvijai. Lai nhl veči bimbā bez OS
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix

Bļugeram piespēle zaudējumā pret Dalasu, Elvis paliek ''Blue Jackets'' rezervē

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) zaudēja gan Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', gan Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets''. Pirmajiem neveiksme ar 1:3 pret Dalasas ''Stars'', bet otrajiem ar 2:3 pret ''Penguins''. Spēlēja vienīgi Teodors Bļugers, kurš rezultatīvi asistēja vienīgajos ''Canucks'' gūtajos vārtos.
Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
7

2023. gada PČ vērtīgākais spēlētājs Šilovs svētdien varētu sargāt ''Canucks'' vārtus

2023. gada pasaules hokeja čempionāta vērtīgākais spēlētājs Artūrs Šilovs svētdien potenciāli varētu stāties Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' vārtos mačā pret Anaheimas ''Ducks''.
Otavas "Senators" uzbrucējs Dreiks Batersons pēc vārtu guvuma. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix
8

Bufalo pamatīgi izgāžas pirmajās minūtēs un šūdina balto karogu sacīkstē par astoņnieku

Visticamāk, 13. sezonu pēc kārtas Bufalo "Sabres" vienībai neizdosies sasniegt Stenlija kausa turnīru, komandai šonakt savā laukumā ar 2:6 kapitulējot kopvērtējumā vēl zemāk esošās Otavas "Senators" priekšā.