Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

''Blue Jackets'' aptuveni mēnesi jāiztiek bez savainojumu guvušā Domi

''Blue Jackets'' aptuveni mēnesi jāiztiek bez savainojumu guvušā Domi
Makss Domi. Foto: AFP/Scanpix

Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets'' paziņojusi, ka aptuveni mēnesi ribu lūzuma dēļ tai nepalīdzēs Makss Domi, kurš pirmajās divās spēlēs guvis vienus vārtus un izdarījis trīs rezultatīvas piespēles. Savainojumā Domi iedzīvojās ar 2:1 uzvarā pār Sietlas ''Kraken''.

Elvja Merzļikina komandas biedrs Kolumbusas ''Blue Jackets'' Maksam Domi jūnija sākumā tika veikta pleca operācija, un, lai arī tika teikts, ka spēlētājs izlaidīs sezonas sākumu, tomēr uzbrucējam izdevās atkopties no operācijas līdz pirmajai gada spēlei.

''Blue Jackets'' izcīnījuši uzvaras pirmajās divās sezonas spēlēs, bet Domi izcēlies ar vieniem vārtiem un trijām rezultatīvajām piespēlēm. Hokejists rezultatīvi asistēja Patrikam Lainem uzvaras vārtos pagarinājumā pār Sietlas ''Kraken''. Tieši mačā pret NHL jaunpienācēju Domi iedzīvojās ribu lūzumā un tādējādi aptuveni mēnesi laukumā nedosies, paziņojusi komanda.

NHL Domi bez ''Blue Jackets'' pārstāvējis arī Monreālas ''Canadiens'' un Arizonas ''Coyotes'', 431 karjeras spēlē izceļoties ar 91 vārtiem un 188 rezultatīvām piespēlēm. Pagājušajā sezonā hokejists guva desmit vārtus un izdarīja 18 rezultatīvas piespēles.

Debiju NHL varētu piedzīvot 20 gadus vecais krievs Jegors Činahovs, kuru ''Blue Jackets'' ar 21. kārtas numuru izvēlējās 2020. gada draftā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/bluejackets/new...


Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
6

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Otavas "Senators" uzbrucējs Dreiks Batersons pēc vārtu guvuma. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix
8

Bufalo pamatīgi izgāžas pirmajās minūtēs un šūdina balto karogu sacīkstē par astoņnieku

Visticamāk, 13. sezonu pēc kārtas Bufalo "Sabres" vienībai neizdosies sasniegt Stenlija kausa turnīru, komandai šonakt savā laukumā ar 2:6 kapitulējot kopvērtējumā vēl zemāk esošās Otavas "Senators" priekšā.
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers
9

Floridas ''Panthers'' nosūta Balinski atpakaļ uz AHL vienību ''Checkers''

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Floridas ''Panthers'' nosūtījusi latviešu aizsargu Uvi Balinski uz Amerikas Hokeja līgas (AHL) vienību Šarlotas ''Checkers''.