Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Metjūzam punkti jau 15 spēlēs pēc kārtas, "Sabres" zaudējumu sērija turpinās

Metjūzam punkti jau 15 spēlēs pēc kārtas, "Sabres" zaudējumu sērija turpinās
Ostons Metjūzs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas Kanādas komandu duelī Toronto “Maple Leafs” savā laukumā ar 7:3 sakāva Otavas “Senators”, un uzvarētāju rindās ar 2+2 izcēlās Ostons Metjūzs. Amerikāņu centrs pie punktiem ticis jau 15 mačos pēc kārtas.

Toronto “Maple Leafs” vadošais centra uzbrucējs Ostons Metjūzs šosezon aizvadītajās 17 spēlēs bez punktiem palicis tikai vienu reizi. Uzvarā pret Otavas “Senators” viņš guva divus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles, kaldinot otro uzvaru divu dienu laikā. Metjūzs savas 15 maču rezultativitātes sērijas laikā atzīmējies ar 16 vārtiem un astoņām piespēlēm.

Sezonas griezumā viņa kontā ir 25 punkti, kas ļauj ieņemt ceturto vietu līgā. Priekšā ir Edmontonas “Oilers” līderi Konors Makdeivids (32 punkti) un Leons Draizaitls (28), kā arī rezultatīvākais Toronto “Maple Leafs” spēlētājs Mičs Mārners (27). Viņš šonakt izcīnītajā uzvarā atzīmējās ar vārtiem un trim piespēlēm. Džo Torntons nāca talkā ar 1+2, bet Maiks Hačinsons savā sezonas pirmajā spēlē atvairīja 34 metienus.

Ceturto zaudējumu pēc kārtas piedzīvojusi Bufalo “Sabres”, kas izbraukumā ar 1:3 piekāpās Vašingtonas “Capitals”. Uzvarētāju rindās ar vārtu guvumiem izcēlās Niklass Bekstrems, Toms Vilsons un Konors Šerijs, bet Vīteks Vanēčeks atvairīja 22 metienus. Pirmgadniekam tā bija 12. spēle pēc kārtas “Capitals” vārtos. Visu sezonu bez savainotā Zemgus Girgensona aizvadošā “Sabres” atrodas Austrumu divīzijas pēdējā vietā.

Regulārā sezona, 19. februāris

SpēleRez.SpēleRez.
Bruins - Devils2:3Capitals - Sabres3:1
Flyers - Rangers2:3 PMBlues - Sharks3:2 P
Penguins - Islanders4:1Coyotes - Kings2:3 PM
Blue Jackets - Predators3:0Ducks - Wild1:3
Maple Leafs - Senators7:3

, 2021-02-19 10:08, pirms 3 gadiem
Arī bez Zemgusa nav variantu tai Bufalo, tā ir zaudētāju komanda!
, 2021-02-19 20:44, pirms 3 gadiem
Nu jā, pret tām Kanādas komandām jau vieglāk tos punktus sakrāt.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
3

Bļugeram piespēle zaudējumā pret Dalasu, Elvis paliek ''Blue Jackets'' rezervē

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) zaudēja gan Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', gan Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets''. Pirmajiem neveiksme ar 1:3 pret Dalasas ''Stars'', bet otrajiem ar 2:3 pret ''Penguins''. Spēlēja vienīgi Teodors Bļugers, kurš rezultatīvi asistēja vienīgajos ''Canucks'' gūtajos vārtos.
Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
7

2023. gada PČ vērtīgākais spēlētājs Šilovs svētdien varētu sargāt ''Canucks'' vārtus

2023. gada pasaules hokeja čempionāta vērtīgākais spēlētājs Artūrs Šilovs svētdien potenciāli varētu stāties Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' vārtos mačā pret Anaheimas ''Ducks''.
Otavas "Senators" uzbrucējs Dreiks Batersons pēc vārtu guvuma. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix
8

Bufalo pamatīgi izgāžas pirmajās minūtēs un šūdina balto karogu sacīkstē par astoņnieku

Visticamāk, 13. sezonu pēc kārtas Bufalo "Sabres" vienībai neizdosies sasniegt Stenlija kausa turnīru, komandai šonakt savā laukumā ar 2:6 kapitulējot kopvērtējumā vēl zemāk esošās Otavas "Senators" priekšā.