Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Montembo paliek Monreālā, Kuninam un Kahkonenam jauns līgums ar ''Sharks''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Montembo paliek Monreālā, Kuninam un Kahkonenam jauns līgums ar ''Sharks''
Sems Montembo. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) brīvo aģentu tirgū izvēļu paliek arvien mazāk. Vairākas komandas tāpēc izlemj pagarināt līgumus ar jau esošajiem spēlētājiem.

Monreālas ''Canadiens vārtsargs Sems Montembo ticis pie jauna darījuma ar savu pašreizējo komandu. Sems Monreālas klubā paliks arī nākamās divas sezonas, par kurām saņems divus miljonus ASV dolāru.

Aizvadītajā sezonā viņš sargāja ''Canadiens'' cietoksni 38 mačos. Uzvaru komanda izcīnīja gan vien astoņos no tiem. Montembo tika galā ar 89.1% metienu, ielaižot vidēji 3.77 ripas spēlē. Viņa kontā arī viena sausā spēle.

Sanhosē ''Sharks'' tikmēr noslēgusi jaunu līgumu ar nesen iegūto Lūku Kuninu. Jaunais līgums paredz saistības ar vienību uz divām sezonām un 5.5 miljonus ASV dolāru lielu atalgojumu. Aizvadītajā sezonā viņš ņēma dalību visās 82 regulārās sezonas spēles. Tajās viņš izcēlās ar 13 vārtu guvumiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm.

Haizivis pagarinājušas līgumu arī ar vārtsargu Kāpo Kahkonenu. Aizvadīto sezonu viņš gan iesāka Minesotas ''Wild'' rindās, bet to pabeidz Sanhosē. 36 mačos viņš tika galā ar 91.2% metienu, ielaižot vidēji mačā 2.87 vārtus. Kahkonena maciņu šis darījums papildinās ar 5.5 miljoniem ASV dolāru.

Līgumu ar Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo ''Sabres'' tikmēr pagarinājis uzbrucējs Brets Marejs. Hokejistam, kuram 20. jūlijā paliks tikai 24 gadi, nākamais būs jau trešais gads Bufalo rindās.

Aizvadītajā sezonā viņš gan devās laukumā vien 19 spēlēs. Tajās viņš guva divus vārtus un atdeva četras rezultatīvas piespēles. Marejs nav no rezultatīvākajiem spēlētājiem, taču Bufalo var būt vieta, kur viņš varētu progresēt.

Visu NHL spēļu un dažādu citu sporta veidu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.spotrac.com/nhl/free-ag...
https://www.sportingnews.com/ca/nhl...