Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Sabres" uzbrucējam Okposo veikta vaiga operācija un sezona beigusies

"Sabres" uzbrucējam Okposo veikta vaiga operācija un sezona beigusies
Kails Okposo un Zemgus Girgensons. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Bufalo “Sabres” pavēstījis, ka uzbrucējam Kailam Okposo veikta kreisajā vaigā salauztā kaula operācija, tāpēc viņa sezona ir noslēgusies.

Piektdien Bufalo “Sabres” ar 5:2 pārspēja Vašingtonas “Capitals”, bet Kails Okposo iedzīvojās savainojumā – viņam pa seju trāpīja komandas biedra Meta Īrvina mestā ripa. Dienu vēlāk vienība paziņojusi par uzbrucējam veikto operāciju, kuras dēļ nācies pielikt punktu sezonai. Okposo 35 mačos izcēlās ar diviem vārtiem un 11 piespēlēm. Pagājušajā sezonā viņš lielākoties spēlēja vienā virknējumā ar Zemgu Girgensonu, kurš traumas dēļ spiests izlaist visu sezonu.

Šonedēļ kļuva skaidrs, ka šosezon uz ledus neatgriezīsies arī “Sabres” kapteinis Džeks Aikels. Traumēts ir arī komandas labākais vārtsargs Līnuss Ullmarks un aizsargs Džeiks Makeibs. Bufalo ieņem pēdējo vietu līgā un jau ir zaudējusi pat teorētiskas izredzes kvalificēties Stenlija kausa izcīņai. Desmit gadi bez play-off – tas kļuvis par atkārtotu NHL antirekordu.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/buffalo-sabres-k...


Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
20

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
3

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).