Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

''Jets'' zaudē Monreālā, ''Maple Leafs'' pagarinājumā pārspēj ''Panthers''

''Jets'' zaudē Monreālā, ''Maple Leafs'' pagarinājumā pārspēj ''Panthers''
"Maple Leafs" hokejisti. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) naktī uz trešdienu Vinipegas ''Jets'' piedzīvoja neveiksmi Monreālā, bet Toronto ''Maple Leafs'' pagarinājumā apspēlēja ''Panthers''.

• Austrumu konferences priekšpēdējā vietā esošā Monreālas ''Canadiens'' savā laukumā izcīnīja pārsteidzoši pārliecinošu uzvaru, mājās ar 4:1 pieveicot Rietumu konferences līderi Vinipegas ''Jets''.

• Pirmie vadībā otrā perioda ievadā izvirzījās mača favorīti no Vinipegas, Kailam Konoram realizējot skaitlisko vairākumu. Otrās trešdaļas turpinājumā mājinieki atbildēja ar trīs bezatbildes vārtiem, bet trešās trešdaļas sākumā panāca 4:1.

• ''Canadiens'' svinēja otro panākumu pēc kārtas, bet ''Jets'' pārtrauca trīs panākumu sēriju.

• Toronto ''Maple Leafs'' pagarinājumā, spēlējot savā laukumā, pieveica Floridas ''Panthers'' – 5:4.

• Kanādas klubs mača gaitā trīsreiz atspēlējās. Ar diviem vārtiem un piespēli uzvaru kaldināja zviedru uzbrucējs Viljams Nīlanders. Viņš piedalījās trijos pēdējos ''Maple Leafs'' vārtu guvumus, tostarp gūstot uzvaras vārtus pagarinājumā.

• Edmontonas ''Oilers'' mājās ar 5:2 pārspēja Sietlas ''Kraken'' hokejistus, tiekot pie ceturtā panākuma pēc kārtas. Gūti vārti un divas piespēles Konora Makdeivida un Leona Draizaitla maiņas partnerim Zakam Haimenam.

• Arizonas ''Coyotes'' pēcspēles metienu sērijā uzveica Detroitas ''Red Wings''.

• ''Coyotes'' trešajā periodā 70 sekunžu laikā no 1:3 panāca 3:3.

• Kevins Heizs ar trīs vārtu guvumiem kaldināja Filadelfijas ''Flyers'' uzvaru pār Anaheimas ''Ducks'' ar 5:2.

NHL spēles

SpēleRezultāts
Canadiens – Jets4:1
Flyers – Ducks5:2
Maple Leafs – Panthers5:4 OT
Capitals – Wild2:4
Predators – Blue Jackets2:1
Blackhawks – Sabres4:3 OT
Coyotes – Red Wings4:3 PM
Oilers – Kraken5:2

Artūrs Šilovs. Foto: AP/Scanpix

''Blue Jackets'' noslēgs sezonu, Šilovs pirms ''Canucks'' mača nosūtīts atpakaļ uz AHL

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) gaidāmas vairākas spēles un trīs ar latviešu pārstāvēto klubu dalību. 2:00 pēc Latvijas laika sezonu pret Karolīnas ''Hurricanes'' noslēgs Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets'', 30 minūtes vēlāk mājas maču pret Toronto ''Maple Leafs'' sāks Uvja Balinska Floridas ''Panthers'', bet 5:00 pēc Latvijas laika Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'' uzņems Kalgari ''Flames''. Šilovs gan nosūtīts atpakaļ uz AHL.
Dons Granato. Foto: AP/Scanpix
4

Pēc netikšanas Stenlija kausa izcīņā Girgensona ''Sabres'' atlaiž galveno treneri

Pēc tam, kad 13. sezonu pēc kārtas Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo ''Sabres'' nekvalificējās Stenlija kausa izcīņai, ticis paziņots par galvenā trenera Dona Granato atlaišanu.
Zemgus Girgensons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
137

Girgensons pasaules čempionātā nespēlēs arī šogad

Latvijas hokeja izlases ģenerālmenedžeris Rūdolfs Kalvītis portālam TVNet atklājis, ka Nacionālās hokeja līgas uzbrucējs Zemgus Girgensons valstsvienībai pasaules čempionātā nepalīdzēs.