Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Aumeisters

Girgensona ''Sabres'' pagarina līgumu ar rezerves vārtsargu Subanu

Girgensona ''Sabres'' pagarina līgumu ar rezerves vārtsargu Subanu
Bufalo ''Sabres'' vārtsargs Malkolms Subans (#47). Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Bufalo ''Sabres'' pagarinājusi līgumu ar rezerves vārtsargu Malkolmu Subanu, informē ārzemju mediji.

Jaunais līgums paredz vārtsargam saistības ar klubu uz vismaz vēl vienu sezonu. Līgums ir divvirzienu un tas viņam garantēs 850 tūkstošus ASV dolāru.

Subans aizvadītajā sezonā devās laukumā vien četros NHL mačos. Pārstāvot ''Sabres'', viņš tika galā ar 87.1% metienu, ielaižot mačā vidēji 4.85 ripas.

Malkolma karjera, pagaidām, ir bijusi ļoti svārstīga. NHL viņš pievienojās 2012. gadā, kad ar kopējo 24. izvēli viņu draftēja Bostonas ''Bruins''. Kopš tā laika viņš ir paguvis pārstāvēt četras komandas - ''Bruins'', Lasvegasas ''Golden Knights'', Čikāgas ''Blackhawks'' un tagadējo komandu ''Sabres''.

NHL ietvaros vārtsargs devies laukumā 86 mačos. Jaunā līguma rezultātā viņam, visticamāk, izdosies sasniegt arī 100 aizvadīto spēļu robežu.

Zemgus Girgensona pārstāvētā ''Sabres'' aizvadītajā sezonā finišēja 11. vietā Austrumu konferencē un palika aiz izslēgšanas spēļu borta. 82 mačos klubs tika pie 75 punktiem.

Visu NHL spēļu un dažādu citu sporta veidu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.


, 2022-07-13 18:34, pirms 2 gadiem
Sabres vajag zvejot Varlamovu. Talbotu nogulēja. Beidzot vajag stabils pirmais numurs. Bet iespējams Sabres neko nedara NHL spēlētāju tirgū.
, 2022-07-13 19:58, pirms 2 gadiem
guntis86 rakstīja: Sabres vajag zvejot Varlamovu. Talbotu nogulēja. Beidzot vajag stabils pirmais numurs. Bet iespējams Sabres neko nedara NHL spēlētāju tirgū.
Priekš kam? BUF nav uzdevuma uzvarēt. Komanda darbojas, jo īpašniekam Pegulam vajag komandu ar kuru no vietējās pašvaldības iegūt nekustamos īpašumus ar kuriem pēc tam pelnīt.

Sportā no savām komandām viņš pats fano par Bills un tā ir viņa komanda. Pārējais ir tik komplektam un biznesam.
, 2022-07-13 21:42, pirms 2 gadiem
Man jau liekas ka viens tiek turēts dēļ ādas krāsas, bet kā ar spēlētāju tur tā īsti neviens nereiķinās.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
4

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).
Lindijs Rafs. Foto: AP/Scanpix
9

"Sabres" galvenā trenera amatā atgriežas kluba rekordists Rafs

Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL komanda Bufalo "Sabres" par galveno treneri nolīgusi Lindiju Rafu, kurš klubu vadīja no 1997. līdz 2013. gadam.