Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Pointa atgriešanās laukumā Stenlija kausa fināla laikā – ļoti ticama

Pointa atgriešanās laukumā Stenlija kausa fināla laikā – ļoti ticama
Breidens Points. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) iepriekšējo divu sezonu čempiones un šīs sezonas finālistes Tampabejas "Lightning" galvenais treneris Džons Kūpers norādījis, ka savainotā centra uzbrucēja Breidena Pointa atgriešanās laukumā tuvākajās dienās ir ļoti ticama.

26 gadus vecais Breidens Points laukumā nav devies kopš pirmās kārtas sērijas pret Toronto "Maple Leafs", kad septītās spēles ievadā iedzīvojās ķermeņa apakšdaļas savainojumā. Viņš nule atsācis treniņus, un arvien reālāka izskatās centra uzbrucēja atgriešanās ierindā tuvākajās dienās.

Regulārajā sezonā Points 66 spēlēs izcēlās ar 28 vārtiem un 58 punktiem. Gan pirms gada, gan pirms diviem viņš bija Tampabejas "Lightning" labākais vārtu guvējs playoff, palīdzot komandai divas reizes pēc kārtas triumfēt Stenlija kausa izcīņā. Algu griestu ērā nevienai NHL vienībai nav izdevies izcīnīt trīs titulus pēc kārtas.

Galvenais treneris Džons Kūpers atzina, ka nav drošs par Pointa piedalīšanos fināla pirmajā spēlē, taču scenārijs, kurā Points atgriežas laukumā sērijas turpinājumā, esot ļoti ticams.

Stenlija kausa fināls, kurā "Lightning" pretī stāsies Kolorado "Avalanche", startēs naktī no trešdienas uz ceturtdienu pulksten 3:00 pēc Latvijas laika.

Visu NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/tampa-bay-lightn...


Zemgus Girgensons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
126

Girgensons pasaules čempionātā nespēlēs arī šogad

Latvijas hokeja izlases ģenerālmenedžeris Rūdolfs Kalvītis portālam TVNet atklājis, ka Nacionālās hokeja līgas uzbrucējs Zemgus Girgensons valstsvienībai pasaules čempionātā nepalīdzēs.
Vinsents Troučeks. Foto: USA Today Sports/Scanpix
1

"Rangers" iegūst Prezidenta balvu, Islanders" tiek play-off, Makdeividam 100. piespēle

Nacionālajā hokeja līgā šonakt pie uzvarām tika arī Detroitas "Red Wings", Ņujorkas "Islanders", Pitsburgas "Penguins", Vašingtonas "Capitals", Ņujorkas "Rangers", Edmontonas "Oilers" un Minesotas "Wild" komandas.
Zemgus Girgensons. Foto: USA Sports Today/Scanpix
27

Girgensons 10. sezonu NHL noslēdz ar rezultatīvu piespēli un uzvaru Tampā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ar rezultatīvu piespēli atzīmējies Zemgus Girgensons. Viņš palīdzēja Bufalo "Sabres" viesos ar 4:2 pārspēt Tampabejas "Lightning". Latvietim šī bija 10. sezona NHL, kuras laikā viņš guva astoņus vārtus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles.