Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Tomass Neuss Lucs

Panarina atgriešanās spēlē "Rangers" atstāj sausā "Bruins"

Panarina atgriešanās spēlē "Rangers" atstāj sausā "Bruins"
Artemijs Panarins. Foto: nhl.com

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pēc Latvijas laika agrajā spēlē Ņujorkas "Rangers" pārliecinoši ar 4:0 pieveica Bostonas "Bruins". Šajā spēlē pēc ilgāka pārtraukuma laukumā atgriezās "Rangers" zvaigzne Artemijs Panarins.

Abas komandas pirms šīs spēles šosezon bija tikušās piecas reizes, četrās no tām uzvaru gūstot Bostonas komandai. Pēc deviņiem izlaistiem mačiem politisku motīvu vadītu baumu dēļ “Rangers” sastāvā šodien atgriezās krievu uzbrucējs Artemijs Panarins, kurš pagājušajā sezonā bija pārliecinoši rezultatīvākais spēlētājs komandā. Viņš šodien izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli.

Šodienas spēlē rezultātu ceturtajā spēles minūtē ar plaukstas metienu no zilās līnijas atklāja “Rangers” 21 gadu vecais aizsargs Andrē Millers, kuram tie bija tikai otrie vārti NHL karjerā. Pirmais periods ar minimālu ņujorkiešu vadību un pārsvaru spēlē arī noslēdzās, perioda gaitā katrai komandai nerealizējot divus vairākumus.

Otrā perioda sestajā minūtē “Rangers” pārsvaru dubultoja- no vārtu priekšas ripu spēcīgi stūrī raidīja komandas labākais snaiperis Kriss Kraiders. Tie viņam bija jau 14. vārti sezonā. Šajā periodā bostonieši nerealizēja divus vairākumus, bet ņujorkieši vienu. Arī šis periods aizritēja “Rangers” zīmē.

Arī spēles noslēdzošo periodu labāk aizvadīja "Rangers". Jau perioda devītajā sekundē “Bruins” tika pie iespējas atkal spēlēt vairākumā, kuru arī šoreiz nespēja izmantot. Nedaudz vēlāk vairākumu nerealizēja arī “Rangers”. Tomēr perioda devītajā minūtē ņujorkieši gan panāca 3:0 - , saņemot izcilu piespēli vārtu priekšā, ripu tuvajā vārtu stūrī raidīja Raiens Stroms. Nedaudz pēc tam vēl vienu iespēju vairākumā izniekoja “Rangers”, taču graujošo 4:0 panāca tik un tā- ar skaistu metienu izcēlās komandas rezultatīvākais spēlētājs Pāvels Bučņevičs. Ar tādu rezultātu arī spēle noslēdzās. Rangers vārtsargs Keits Kinkeids šodien atvairīja visus 18 pretinieku metienus, aizvadot pirmo sauso spēli sezonā.

''MassMutual East'' divīzijā "Rangers" saglabāja sesto vietu, bet "Bruins"- ceturto vietu. Abas komandas nākamo spēli aizvadīs naktī uz otrdienu- “Bruins” spēkosies ar latviešu uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvēto Pitsburgas “Penguins”, savukārt “Rangers” tiksies ar Filadelfijas “Flyers”.

NHL regulārā sezona, 13. un 14. marts

Laiks/Rez.SpēleLaiks/Rez.Spēle
0:4Bruins - Rangers2:00Lightning - Predators
0:00Blue Jackets - Stars2:00Panthers - Blackhawks
2:00Flames - Canadiens2:00Maple Leafs - Jets
2:00Sabres - Penguins3:00Blues - Golden Knights
2:00Devils - Islanders5:00Canucks - Oilers
2:00Flyers - Capitals5:00Ducks - Sharks

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/


, 2021-03-14 04:10, pirms 3 gadiem
Tad kāpēc Panarinam bija pauze???
Uvis Balinskis. Foto: Florida Panthers

Balinska ''Panthers'' Stenlija kausa izcīņu svētdien sāks ar agro maču

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) noslēgusies regulārā sezona un noskaidrojušies Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pāri. Uvja Balinska pārstāvētā Floridas ''Panthers'' izslēgšanas spēles sāks svētdien, aizvadot agro maču, bet Teodora Bļugera ''Cancuks'' pirmo maču aizvadīs naktī uz pirmdienu.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
9

Bļugers pie karjeras rekorda netiek, ''Canucks'' zaudē viesos pret ''Jets''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'' regulāro sezonu noslēdza ar zaudējumu viesos pret Vinipegas ''Jets'' – 2:4.