Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Markstrems Vankūverā atgriežas ar uzvaru, Florida pārtrauc Tampas panākumu sēriju

Markstrems Vankūverā atgriežas ar uzvaru, Florida pārtrauc Tampas panākumu sēriju
Jākobs Markstrems. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šonakt pie uzvaras tika Floridas "Panthers", Edmontonas "Oilers", Nešvilas "Predators", Vinipegas "Jets", Karolīnas "Hurricanes", Kalgari "Flames" un Anaheimas "Ducks".

Floridas "Panthers" mājās ar 5:2 sakāva Tampabejas "Lightning" un pārtrauca Stenlija kausa īpašnieces sešu uzvaru sēriju. Abus "Lightning" vārtus vairākumā guv Breidens Points, bet uzvarētāju labā ar 1+1 atzīmējās Alekss Vennberjs un Ērons Ekblads. Drīzumā abas komandas tiksies vēl divreiz. Tikmēr ceturto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Stenlija kausa fināliste Dalasas "Stars", kas divreiz atspēlējās un pārņēma vadību, tomēr ar 3:5 piekāpās Karolīnas "Hurricanes.

Ar 33 atvairītiem metieniem Vankūverā atgriezies zviedru vārtsargs Jākobs Markstrems, kurš palīdzēja Kalgari "Flames" ar 3:1 apspēlēt "Canucks" un sagādāt tai sesto zaudējumu pēc kārtas. Vankūveras komandā bijis kopš 2014. gada marta, zviedru vārtsargs rudenī kā brīvais aģents pārgāja uz "Flames", parakstīdams sešu gadu līgumu par 36 miljoniem dolāru. Pie sausās spēles Kanādas grupā tika Maiks Smits, kurš atvairīja visus 38 metienus Edmontonas "Oilers" uzvarā pār Monreālas "Canadiens" (3:0).

Savus vārtus neieņemtus atstāja arī Džons Gibsons, kurš tika galā ar 21 metienu un ļāva Anaheimas "Ducks" uzvarēt ar tikai vienu iemestu ripu – 1:0 pret Vegasas "Golden Knights". Otros vārtos 27 no 28 metieniem atvairīja Marks Andrē Flerī, kuram tas sešos mačos bija pirmais zaudējums sezonā. Vienīgos vārtus 53. minūtē guva Makss Komtuā.

SpēleRez
Panthers – Lightning5:2
Islanders – Penguins3:4 PM
Blackhawks – Blue Jackets5:6
Canadiens – Oilers0:3
Predators – Red Wings3:2
Jets – Senators5:1
Stars – Hurricanes3:5
Kings – Sharks6:2
Canucks – Flames1:3
Golden Knights – Ducks0:1

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
1

Bļugeram piespēle zaudējumā pret Dalasu, Elvis paliek ''Blue Jackets'' rezervē

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) zaudēja gan Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', gan Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets''. Pirmajiem neveiksme ar 1:3 pret Dalasas ''Stars'', bet otrajiem ar 2:3 pret ''Penguins''. Spēlēja vienīgi Teodors Bļugers, kurš rezultatīvi asistēja vienīgajos ''Canucks'' gūtajos vārtos.
Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
7

2023. gada PČ vērtīgākais spēlētājs Šilovs svētdien varētu sargāt ''Canucks'' vārtus

2023. gada pasaules hokeja čempionāta vērtīgākais spēlētājs Artūrs Šilovs svētdien potenciāli varētu stāties Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' vārtos mačā pret Anaheimas ''Ducks''.
Otavas "Senators" uzbrucējs Dreiks Batersons pēc vārtu guvuma. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix
8

Bufalo pamatīgi izgāžas pirmajās minūtēs un šūdina balto karogu sacīkstē par astoņnieku

Visticamāk, 13. sezonu pēc kārtas Bufalo "Sabres" vienībai neizdosies sasniegt Stenlija kausa turnīru, komandai šonakt savā laukumā ar 2:6 kapitulējot kopvērtējumā vēl zemāk esošās Otavas "Senators" priekšā.