Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: ''Canucks'' vārtsargs otro nedēļu pēc kārtas triumfē NHL nedēļas atvairījumos

Nacionālā hokeja līga (NHL) apkopojusi jaunās sezonas ceturtās nedēļas labākos atvairītos metienus. Pirmo vietu atkal izpelnījies Vankūveras ''Canucks'' amerikāņu vārtsargs Tečers Demko. Video: NHL

Zemgus Girgensons. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Girgensons 10. sezonu NHL noslēdz ar rezultatīvu piespēli un uzvaru Tampā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ar rezultatīvu piespēli atzīmējies Zemgus Girgensons. Viņš palīdzēja Bufalo "Sabres" viesos ar 4:2 pārspēt Tampabejas "Lightning". Latvietim šī bija 10. sezona NHL, kuras laikā viņš guva astoņus vārtus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles.
Mirklis pēc Frenka Nazara pirmā vārtu guvuma NHL. Foto: Michael Reaves/AFP/Scanpix

NCAA un U20 PČ uzvarētājs Nazars iemet debijā NHL, Vegasa trešajā cēlienā atgūstas no 0:3

Pirmo spēli Nacionālajā hokeja līgā (NHL) šonakt aizvadīja 2022. gada drafta 13. izvēle Frenks Nazars, kurš iemeta Čikāgas "Blackhawks" pirmos vārtus spēlē pret Karolīnas "Hurricanes".
Džets Grīvss. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

''Blue Jackets'' zaudē Nešvilai, Austrumos turpinās cīņa par pēdējām ''play-off'' vietām

Naktī uz svētdienu Nacionālajā hokeja līgā, spēlējot bez Elvja Merzļikina, ceturto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kolumbusas ''Blue Jackets'', kas ar 4:6 atzina Nešvilas ''Predators'' pārākumu. Citās spēlēs turpinājās cīņa par pēdējām divām vietām izslēgšanas spēlēs Austrumu konferencē. Uzvarēja ''Red Wings'', ''Flyers'' un ''Capitals'', bet zaudēja ''Islanders'' un ''Penguins''.