Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: NHL regulārās sezonas vārtu guvumos triumfē Krosbijs

Nacionālā hokeja līga (NHL) apkopojusi regulārās sezonas labākos vārtu guvumus. Pirmajā vietā ierindots Pitsburgas "Penguins" kanādiešu uzbrucējs Sidnijs Krosbijs, kurš iemeta ar vienu roku mačā pret Bufalo "Sabres".
Video: NHL

, 2017-04-11 19:03, pirms 7 gadiem
Saņok gols daudz smukāks nekā simulanta...bet Saņok jau nav kanādietis, lai viņu liktu pirmajā vietā.
, 2017-04-12 08:39, pirms 7 gadiem
pernambucano rakstīja: Saņok gols daudz smukāks nekā simulanta...bet Saņok jau nav kanādietis, lai viņu liktu pirmajā vietā.
jā, Putins vainīgs
, 2017-04-12 10:22, pirms 7 gadiem
Da labi 9.vieta man likās vis iespaidīgākā un tehniski grūtāk izdarāmā.
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
19

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
3

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).
Lindijs Rafs. Foto: AP/Scanpix
9

"Sabres" galvenā trenera amatā atgriežas kluba rekordists Rafs

Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL komanda Bufalo "Sabres" par galveno treneri nolīgusi Lindiju Rafu, kurš klubu vadīja no 1997. līdz 2013. gadam.